Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdevejs seniors: "Nesaprotu šo Porziņģa situāciju, viss bija ļoti dīvaini"

Ints Megnis
Ints Megnis

Hārdevejs seniors: "Nesaprotu šo Porziņģa situāciju, viss bija ļoti dīvaini"
Kristaps Porziņģis un Tims Hārdevejs. Foto: AP/Scanpix

Gan Ņujorkas "Knicks", gan Dalasas "Mavericks" komandām nākotnē ir labas izredzes, tomēr latviešu superzvaigznes Kristapa Porziņģa maiņa bija dīvaina, uzskata kādreizējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Tims Hārdevejs.

Hārdeveja dēls Tims Hārdevejs juniors janvāra beigās kopā ar Porziņģi tika aizmainīts no "Knicks" uz "Mavericks".

"Es nesaprotu šo [Porziņģa] situāciju," Hārdevejs seniors pauda "New York Post". "Nezinu, kas notika [Porziņģa] tikšanās reizē ar vadību, bet viss bija ļoti dīvaini. Izskatījās, ka viņi nav uz viena viļņa. Dažreiz tā gadās. Paskatieties uz Kavai Lenardu. Viņam Sanantonio bija labākā iespējamā situācija, bet tad kaut kas notika."

Hārdevejs juniors 2017. gadā ar "Knicks" parakstīja četru gadu līgumu par 71 miljonu dolāru. "Viņš vēlējās uzvarēt ar komandu, viņš vēlējās tikt izslēgšanas turnīrā [kad Porziņģis atgrieztos] un tad jau redzētu cik tālu tur aizietu. Viņš vēlējās dzirdēt fanu atbalstu izslēgšanas turnīrā, bet bija trauma. Viņš nebija tik daudz vīlies par aizmainīšanu, kā par to, ka nevarēja pabeigt to, ko centās iesākt."

Kādreizējā NBA zvaigzne Tims Hārdevejs seniors strādā Detroitas "Pistons" komandā, bet tāpat centies apmeklēt "Knicks" spēles. "Man patika, ka viņš bija Ņujorkā. Man patīk atmosfēra un tas, ko [prezidents] Stīvs Mails un [ģenerālmenedžeris] Skots Perijs dara," saka Hārdevejs, paužot arī, ka jau sen pazīst "Knicks" galveno treneri Deividu Fizdeilu. "Es ticu tam, ko viņi dara, tikai nepieciešams laiks."

"Tas ir bizness," Hārdevejs saka, ka "Mavericks" viņa dēlu vēlējusies arī iepriekš. "Kā saprotu, Porziņģis vēlējās aiziet un, kad Dalasa izteica piedāvājumu, viņi vēlējās arī Timu."

"Par nelaimi "Knicks", viņi zaudēja divus labus basketbolistus, kas varētu palīdzēt," pauž Hārdevejs, tomēr uzskata, ka tagad Ņujorkas komandai būs labas izredzes vasarā tikt pie kādas no brīvajām līgas superzvaigznēm. "Domāju, ka viņi var dabūt divus spēlētājus ar maksimālajiem līgumiem, izvēlēties spēlētāju draftā un viņiem viss būs kārtībā. Skots un stīvs zina, ko viņi dara."

"Tāpat redzu labu nākotni Dalasai, ja viņi dabūs brīvo aģentu, kas papildina visus trīs (Luku Dončiču, Porziņģi un Hārdeveju). Tomēr Porziņģim ir jāpaliek veselam un Lukam jābūt veselam savam otrajā sezonā."

Hārdevejs juniors kopš pāriešanas uz "Mavericks" aizvadījis 18 spēles, kurās izcēlies ar vidēji 15,6 punktiem.

Hārdevejs juniors uzauga siltajā Maiami un viņam nebija jāsatraucas par bumbas driblēšanu telpās, bet tagad viņa tēvs investējis divu "Knicks" fanu izstrādātā projektā "Dream Dribble", kas ļauj trenēties bumbas driblēšanā telpās bez skaņas - bērni var driblēt skaņu absorbējošā batutā. "Driblēšana ir atkarīga no trenēšanās daudzuma. Vari skatīties spēli un, kamēr to dari, driblēt, netraucējot savus vecākus," saka Hārdevejs.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2019/03/20/funky...

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 18:00, pirms 5 gadiem
Porziņģis 2x slaidāks bildē!

     [+] [-]

, 2019-03-21 18:31, pirms 5 gadiem
Pagaidām tikai vienai ir izredzes,jo reāli Knicks nav neviena zvaigznes tipa spelētāja,kas tur varētu izaugt.DPOY gan varētu izaugt no MItčela ja viņš beigs domāt,ka viņam katrs metiens jābloķē

     [+] [-]

, 2019-03-21 19:39, pirms 5 gadiem
NYK nekas labs nespīd. Arī ja dabūs Kyrie, nekas nemainīsies tajā miskastē. Arī ja Zion būs, viņiem nekas nespīd. Es nesaku ka KP viņus izglābtu, bet nav viņiem legacy mentalitātes, vnk blateri un naudas pelnītāji

  +2 [+] [-]

, 2019-03-21 19:39, pirms 5 gadiem
Ja slikti ar saprašanu, tad vismaz nevajadzētu to atklāt publiski. Bet skaidrs, ka mēģina reklamēt dēlu - tikai loģiski. Droši vien, ka pats labi saprot, ka juniors bija tikai piekabīte KP un ne jau DAL viņu gribēja, bet NYK gribēja tik vaļā. Atkārtoti necerēt uz 18 miljoniem sezonā, nav spējīgs vilkt kādu klubu un spēlē nu tā ap ~10 mlj - normālā klubā varētu nākt tikai uz maiņu ..

     [+] [-]

, 2019-03-21 20:26, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: Ja slikti ar saprašanu, tad vismaz nevajadzētu to atklāt publiski. Bet skaidrs, ka mēģina reklamēt dēlu - tikai loģiski. Droši vien, ka pats labi saprot, ka juniors bija tikai piekabīte KP un ne jau DAL viņu gribēja, bet NYK gribēja tik vaļā. Atkārtoti necerēt uz 18 miljoniem sezonā, nav spējīgs vilkt kādu klubu un spēlē nu tā ap ~10 mlj - normālā klubā varētu nākt tikai uz maiņu ..
Neatceros, bet kāds pieminēja, ka viņš, kā 3. opcija uzbrukumā ir noderīgs.

Bet mans viedoklis par to komentu - 3. opcijai uzbrukumā ir jābūt visiem pārējiem aiz galvenajiem vilcējiem. Teiksim, LBJ & Kyrie CLE 3. opcijai bija jābūt visiem pārējiem. Visiem bija tikai viens uzdevums, ja tie divi atmet, tad ir jāspēj iemest. Tas pats šogad MIL. Jānis ir 1. opcija. Pārējie 4 ir 2. opcija(jā, arī Midltons). Tev ir jāmāk iemest, ja Jānis paņem uz sevi 3 aizsargus un tev atspēlē. Tā daudzus gadus tika veidotas komandas ap LBJ. Viņš ir pirmais. Un pārējie 4 ir 2. opcija. Kam Lebrons pametīs bumbu, tam ir jāvar iemest brīvs metiens.

     [+] [-]

, 2019-03-21 21:23, pirms 5 gadiem
Mavs jāatbrīvo līdzekļi un jāpiesaista, vēl kāds augstākā līmeņa spēlētājs - un viņi ir zirgā. Knicks lai būtu zirgā ir jāsakrīt visām zvaigznēm un jābūt pareizajam mēnesim un jācer uz ārkārtīgu laimi, lai viņi nonāktu pie tā, ko visi aizvainotie knicks fani mēģina skandēt apkārt... Nu nebūs tur nekāds Durants + Kyrie un Zions. Nu vnk nebūs. Kurš pēc šitā cirka ar KP, pēc cirka ir Nolanu un fanu tur gribēs iet? Tur tagad nav nekas, kas piesaistītu KD. Kristaps bija vispievilcīgākā lieta tajā komandā, bet tagad... aizmirstiet. KD tomēr nav ar tik biezu ādu un ir diezgan emocionāls.. viņam tāda Ņujorka simt gadu nav saistoša. Kyrie drīzāk paliks Ķeltos, apvienosies ar Lebi vai vēl kāda cita opcija, pirms viņš nonāks NY. Vai abas komandas būs ieguvējas? Nu tad tur simtgades sakritībām un veiksmei jābūt.

     [+] [-]

, 2019-03-21 21:50, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: NYK nekas labs nespīd. Arī ja dabūs Kyrie, nekas nemainīsies tajā miskastē. Arī ja Zion būs, viņiem nekas nespīd. Es nesaku ka KP viņus izglābtu, bet nav viņiem legacy mentalitātes, vnk blateri un naudas pelnītāji
Šaubos, ja dabūs Kyrie + vēl 1 labu spēlētāju būs kudi labāk, kā pēdējos 15 gados!!!

     [+] [-]

, 2019-03-22 02:12, pirms 5 gadiem
Cik zināms kad neļauj tieši un atklāti rūnāt kas notiekās NBA virtuvē kas strādā vai spēlē tajā līgā. Mēs jau varam pasmieties par to cik nezinoš viņš ir par to kas notikās maiņu darījumā sniedzot interviju žurnālistiem.