Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Džeimss un "Heat" izcīna asiņainu uzvaru pār "Thunder"

Džeimss un "Heat" izcīna asiņainu uzvaru pār "Thunder"
Foto: AP/Scanpix

Centrālajā aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Maiami "Heat" ar pārliecinošo 103:81 uzveica Oklahomsitijas "Thunder".

Pēc 27 spēļu izlaišanas "Thunder" ierindā atgriezās pamatsastāva saspēles vadītājs Rasels Vestbruks, tomēr pirmajā mačā aizsargs vēl nedemonstrēja tādu produktivitāti kā ierasts – nepilnās 24 minūtēs šonakt Vestbrukam 16 punkti (met.no spēles – 4/12), piecas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr jau pirmajā ceturtdaļā 16 no visā spēlē gūtajiem 33 punktiem sameta Lebrons Džeimss, palīdzot "Heat" noslēgt pirmo ceturksni ar +17 (34:17). Iespējams, viens no līgas labākajiem basketbolistiem būtu bijis arī rezultatīvāks, tomēr ceturtās ceturtdaļas vidū bija spiests pamest laukumu, jo kādā no epizodēm caurgājiena laikā pēc sadursmes ar Seržu Ibaku spēcīgi sasita degunu (kas ātri vien sāka strauji asiņot), tiesa, tāpat prata šo epizodi noslēgt ar danku. Tuvākajā laikā paredzēti papildus izmeklējumi, lai noskaidrotu, vai deguns ir lauzts.

Pa 24 punktiem "Heat" panākumā ieguldīja Kriss Bošs un Dveins Veids, pēdējam atdodot arī 10 rezultatīvas piespēles. Tikmēr "Thunder" labā 28 punktus un astoņas atlēkušās bumbas bija Oklahomsitijas kluba līderis Kevins Durents.

Citā mačā savā starpā sacentās Hjūstonas "Rockets" un Goldensteitas "Warriors". Ar spēles pamatlaiku nebija pietiekami, lai noskaidrotu uzvarētāju šajā cīņā, bet pagarinājumā pie panākuma tika "Warriors" (102:99).

Uzvarētāju labā ar 28 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Deivids Lī, bet Stefans Karijs pievienoja 25 punktus un sešas rezultatīvas piespēles. "Rockets" no zaudējuma neglāba arī Džeimsa Hārdena rezultativitāte – 39 punkti, un Dvaita Hovarda dominance zem groziem (11 punkti, 21 atlēkusī bumba, 4 bloki).

NBA spēļu rezultāti

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Bucks – Nuggets90:101Batlers 17 Farīds 26
Thunder – Heat81:103Durents 28 Džeimss 33
Warriors – Rockets102:99 PLī 28 Hārdens 39

Dienas izcilnieki

SpēlētājsKomandaKategorija
Dž.Hārdens"Rockets"39punkti
D.Hovards"Rockets"21atl.bumbas
D.Veids"Heat"10rez.piespēles
L.Džeimss"Heat"4pārtv.bumbas
D.Hovards"Rockets"4bloki
S.Karijs"Warriors"5tālmetieni

Izmantotie resursi:
NBA.com


, 2014-02-21 09:16, pirms 10 gadiem
bad blood was spilt...Bet nu Heat ar funkcionējošu Wade ir cita kalibra Heat
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: chubaki
, 2014-02-21 09:26, pirms 10 gadiem
chubaki rakstīja: Apskaties, kas bija pretii, ja Weidam speele iet, tad heat vinees ar vai arii bez Lebrona visus , pat MJ bulls.
viss pareizi, tik pēdējie 3 vārdi garām tos nevarētu ne1
, 2014-02-21 09:26, pirms 10 gadiem
Tu tiešām tagad visiem publiski mēģini apgalvot, ka Heat bez James spēj uzvarēt pilnīgu visus?!? Ja tas bija kā joks, tas cepums tev, bet ja tu runā nopietni, tad prātiņ nāc mājās!
chubaki rakstīja: Apskaties, kas bija pretii, ja Weidam speele iet, tad heat vinees ar vai arii bez Lebrona visus , pat MJ bulls.
, 2014-02-21 10:18, pirms 10 gadiem
kaaja rakstīja: Tu tiešām tagad visiem publiski mēģini apgalvot, ka Heat bez James spēj uzvarēt pilnīgu visus?!? Ja tas bija kā joks, tas cepums tev, bet ja tu runā nopietni, tad prātiņ nāc mājās!
Nu nee. Bet gribeeju pateikt cik svariigs komandai un kaadu pienesumu dod DVeids #3. Vnk parspileeju mazliet.
, 2014-02-21 10:58, pirms 10 gadiem
es protams nevienā momentā nestrīdos ar apgalvojumu, ka bez Wade heat var uzvarēt čempi, noteikti nē. Bet kaut kādā veidā noniecināt LBJ pienesumu komandai ir nepamatoti!
chubaki rakstīja: Nu nee. Bet gribeeju pateikt cik svariigs komandai un kaadu pienesumu dod DVeids #3. Vnk parspileeju mazliet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: LA-BOS antifans
, 2014-02-21 13:24, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Fascinējošs virsraksts.


Nesaprotu, kā vispār var ko tādu izdomāt...
Lūk, paskaidrojums - Lebron James dunks on Serge Ibaka after getting...

Skaties, kas notiek pēc danka.
Slēpts komentārs: LA-BOS antifans
, 2014-02-21 20:13, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu un????? Tad par basīti tagad rakstīs, ka asiņaina cīņa?

Par boksu par tā nekad neraksta.... Tur taču arī asiņainas cīņas.
Tas ir tikai virsraksts. Beidz lekt no biksītēm ārā.
Ka savus rakstus cepsi augšā varēsi pats virsrakstus izvēlēties.
, 2014-02-21 20:40, pirms 10 gadiem
Lebrons ir mīkstais... Asiņo deguns, bet vārtās pa grīdu kā maza meitene. Vēl tik asaras pietrūka. Pilnīgi nekādas vīrišķības. Laikam mūžam paliks par tiesnešu mīlulīti un crybaby.
, 2014-02-21 21:15, pirms 10 gadiem
The Latvian Locomotive rakstīja: Tas ir tikai virsraksts. Beidz lekt no biksītēm ārā.
Ka savus rakstus cepsi augšā varēsi pats virsrakstus izvēlēties.
Saprotu Ukrainā ir asiņaina cīņa.

Te vienam punķis notek un uzreiz ir asiņaina cīņa.
, 2014-02-21 23:47, pirms 10 gadiem
mar4uks5 rakstīja: Lebrons ir mīkstais... Asiņo deguns, bet vārtās pa grīdu kā maza meitene. Vēl tik asaras pietrūka. Pilnīgi nekādas vīrišķības. Laikam mūžam paliks par tiesnešu mīlulīti un crybaby.
Man šķiet, ka tikai mīkstais ko tādu var uzrakstīt, jeb tev pašam vienkārši nekad nav bijis lauzts deguns! Vot, "palūdz", lai kāds tev uzrauj un to salauž, redzēsi cik ciets esi!

Kārtējais heiteris un pie tam vēl āmurs!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.