Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dzērājšofera izraisītas avārijas dēļ draud aprauties Pārsonsa NBA karjera

Rolands Eliņš

Dzērājšofera izraisītas avārijas dēļ draud aprauties Pārsonsa NBA karjera
Čendlers Pārsonss. Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Atlantas „Hawks” spēlētājs Čendlers Pārsonss pirms nedēļas notikušajā auto avārijā ir cietis smagas traumas – pleca locītavas plīsumu, mugurkaula skriemeļa lūzumu un smadzeņu traumu. 31 gadu vecā basketbolista NBA karjeras turpinājums ir zem lielas jautājuma zīmes, paziņojusi viņa advokāts.

Iepriekšējā nedēļā Atlantas „Hawks” oficiālā paziņojumā atklāja, ka Čendlers Pārsonss ir cietis auto avārijā un nevarēs spēlēt smadzeņu satricinājuma protokola dēļ. Tobrīd plašākas detaļas par notikušo netika piedāvātas.
Taču vakar juristu firma „Morgan & Morgan”, kas pārstāv Pārsonsu, medijus informēja par auto avārijas apstākļiem un sekām. Tiek norādīts, ka Pārsonss ir guvis vairākas nopietnas un paliekošas traumas.

Auto avārijā bija iesaistītas trīs mašīnas, ieskaitot, to, kurā atradās Pārsonss. Persona, kuras dēļ notika avārija, ir tikusi apcietināta un apsūdzēta par auto vadīšanu alkohola reibumā. Kā pavēstīja Pārsonsa advokāti, šī persona ir atzinusies alkohola lietošanā pirms sēšanās pie stūres.

„Čendleram šobrīd ir grūti akceptēt sekas, kas radušās apsūdzētās personas nodarījuma rezultātā,” vēstīts paziņojumā. „Viņš šobrīd strādā ar medicīnisko komandu, lai atgūtu savu veselību, taču jāatzīst, ka viņa iespējas atgriezties basketbola laukumā šobrīd nav skaidras.”

Pārsonss šosezon piedalījies tikai piecās spēlēs, kurās viņa laukumā pavadītais laiks bija neliels. Pārsonsu jau ilgāku laiku moka ceļgalu traumas, kuru dēļ viņš iepriekšējās trīs sezonās kopā aizvadījis tikai 95 spēles. Pārsons savas NBA karjeras pirmajā pusē rādīja rezultatīvu sniegumu Hjūstonas un Dalasas komandās, tika piesaukta pat iespēja, ka viņš varētu tikt pie maksimālā līguma ar „Mavericks”, taču beigās viņam tika 94 miljonu dolāru līgums ar „Grizzlies” uz četriem gadiem. Šis līgums beigsies pēc šīs sezonas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

Slēpts komentārs: Edyy5

  -3 [+] [-]

, 2020-01-21 20:23, pirms 4 gadiem
Ir vēl Brake News par bijušo Mavs spelētāju kurs savas garīgās slimības dēļ ir klaidonis un vārtās uz ielas noaudzis un smirdīgs.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-21 20:56, pirms 4 gadiem
Edyy5 rakstīja: Labrīt
Par ko labrīt? Par to, ka šī ziņa tikai vakar ESPN vai Blīčerā parādījās?

  -1 [+] [-]

, 2020-01-21 21:37, pirms 4 gadiem
Tikai 😂😂😂

     [+] [-]

, 2020-01-21 21:54, pirms 4 gadiem
Edyy5 rakstīja: Tikai 😂😂😂
Šitādu ziņu varētu izlaist vispār. Neviens pat neredzētu, ka viņš pazūd no skatuves.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-21 22:02, pirms 4 gadiem
tiešām karjera aprausies tikai dēļ avārijas?

pāris sezonas jau nav nekas dzirdams par šādu spēlētāju laukumā ..

ja nopietni ļoti skumji, konkrētā laikā džeks bija ļoti labs un ir daudz lasīts par to cik smagi strādāja, lai tiktu atpakaļ savā līmenī, kā personība arī lielisks cilvēks

     [+] [-]

, 2020-01-21 22:13, pirms 4 gadiem
galvas smadzeņu satricinājuma protokols... uzjautāšu dakterim kas tas par protokolu...

  +1 [+] [-]

, 2020-01-21 22:32, pirms 4 gadiem
Edyy5 runā par Delonte West - https://twitter.com/ThaArchitect/st...

     [+] [-]

, 2020-01-21 23:22, pirms 4 gadiem
Viņam karjera jau beidzās pāris gadi atpakaļ neskaitāmo operāciju dēļ cēliem.Šogad beidzot līgums cauri

     [+] [-]

, 2020-01-22 08:48, pirms 4 gadiem
pūce rakstīja: galvas smadzeņu satricinājuma protokols... uzjautāšu dakterim kas tas par protokolu...
Ja esi stulbs, tad nevajag to izrādīt publiski.

Kā tur palika beigās? KP izlaida visu sezonu?

     [+] [-]

, 2020-01-22 09:26, pirms 4 gadiem
Edyy5 rakstīja: Ir vēl Brake News par bijušo Mavs spelētāju kurs savas garīgās slimības dēļ ir klaidonis un vārtās uz ielas noaudzis un smirdīgs.
Da labi, slimība, ne slimība - neko nesaku par šo konkrēto eksemplāru... Tas, ka iņam ir maniakālā depresija vai kā nu attiecīgo paveidu medicīniski dēvē, to jau viņa NBA laikos visi zināja, tāpat arī viņa narkotiku problēmas. Ir protams traki, mentālas problēmas nav joka lieta, un tikai retais spēj ar tām tik galā, atrast veidu kā sadzīvot un kaut cik arī baudīt dzīvi...
Bet pa lielam, tas NBA naudu notrallinājušo cilvēku procents ir mežonīgs, kādam Maķītis, kādam auto tirdzniecība, kādam cietums, kādam ielas, kādam nāve... Kā nu kuram tā dzīve iegrozās pēc NBA. Slava, visatļautība, jēdzīgas domāšanas trūkums ir dominējošs visiem šiem lielajiem be'du stāstiem par pamatu - nonarkot saprātu var arī tepat LV. Un nav pilnīgi nekādas starpības vai žēluma vai kas, ja tu gadiem esi apzināti sevi iznīcinājis, tad kapēc, lai sabiedŗibai būtu par kaut ko jārūpējas, tikai tapēc vien, ka tavs ģīmis ir bijis kādreiz TV ekrānā? Sabiedrībai vajadzētu pārstāt žēlot un taisīt ažiotāžas tikai tādēl vien, ka kāds ir slavens, atpazīstams vai kas. Labāk lai par saviem tuvajiem parūpējas, tiem, kam tiešām vajag palīdzēt, jo nav ne līdzekļi, ne tuvinieki, nevis spridzināt twiteri par džekiem, kas nolējuši renē 10iem miljonus un pēc tam nevar savu dzīvi savākt.

     [+] [-]

, 2020-01-22 16:00, pirms 4 gadiem
Protams nezinu sīkumus, bet pēc traumām izsklausās ka drošības josta būs palikusi karājoties blakus plecam...
Un tad jau nu pats vien vainīgs ...
Bet novēlu izveseļoties !