Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maiņas darījumā Brūvers un Šveds nonāk ''Rockets''

Maiņas darījumā Brūvers un Šveds nonāk ''Rockets''
Korijs Brūvers
Foto:AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) notika trīs komandu maiņas darījums, kura rezultātā Minesotas ''Timberwolves'' Korijs Brūvers devies uz Hjūstonas ''Rockets'', bet pretējā virzienā devies aizsargs Trojs Denielss. Uz Hjūstonu dosies arī Aleksejs Šveds, kurš iepriekš pārstāvēja "Filadelfijas ''76ers''.

Pirms divām dienām līgu pāršalca ziņa, ka ''Celtics'' aizmainījusi Reižonu Rondo uz Dallasas ''Mavericks''. Šonakt nedaudz piezemētākos toņos noticis nākamais darījums, kurā Minesotas ''Timberwolves'' beidzot ir atradusi izdevīgu maiņu, kuras rezultātā Korijs Brūvers (vidēji šajā sezonā 10,5 punkti, 3,9 atlēkušās bumbas) tiks uz komandu, kura ir stabila playoff dalībniece - Hjūstonas ''Rockets'' izskatā. Trojs Deniels un divas otrās kārtas drafta izvēles pretējā virzienā dosies uz Minesotu. Tāpat Hjūstona no Filadelfijas ''76ers'' saņems Alekseju Švedu. Savukārt, Filadelfija tiks pie Ronija Turiafa (''Timberwolves''), 2015.gada otrās kārtas drafta izvēles un tiesības uz ukraini Sergeju Liščuku (spēlē ACB ''Valencia'' sastāvā).

Jau iepriekš izskanējušas runas, ka par Brūveru interesējas tādas komandas kā ''Cavaliers'', ''Clippers'', "Ŗockets'', taču līdz reālam darījumam abas puses nenonāca. Brūvers jau bija netieši norādījis, ka nākošajā vasarā atteiksies no līguma pēdējā gada, kas viņam ļautu nopelnīt 4,9 miljonus ASV dolāru, tāpēc tagad ''Timberwolves'' var būt apmierināta, ka ir izdevies kaut ko iegūt no šī spēlētāja maiņas darījumā. Interesanti, ka Hjūstonas treneris Kevins Makheils bijis tas, kurš draftēja Brūveru, kad atradās Minesotas Timberwolves ģenerālmenedžera amatā, kā arī vēroja šo spēlētāju pastiprināti pēc viņa karjeras spēles pagājušajā sezonā, kad Minesotas sastāvā pret Hjūstonu Brūvers guva 51 (!) punktu. Paredzams, ka pēc Brūvera aizmainīšanas lielāku spēles laiku tagad iegūs Šabazs Muhameds.

Hjūstonai bija jāšķirās no aizsarga Troja Deniela un divām aizsargātajām otrās kārtas drafta izvēlēm 2015., 2016.gada draftos. Deniels, kurš sevi lieliski pieteica pagājušā gada izslēgšanas spēlēs, šogad Hjūstonā nespēja iegūt lielāku nozīmi komandas panākumos vidēji spēlē 6,4 minūtēs viņš guva 2,7 punktus. Bet vēl viens raķešu pastiprinājums Šveds gan šo sezonu var saukt par savu labāko, jo ''76ers'' rindās nepilnās 17 minūtēs aizsargs vidēji guva 9,9 punktus un atdeva 2,7 rezultatīvas piespēles. Lai atbrīvotu vietu saviem pastiprinājumiem ''Rockets'' atlaida Francisko Garsiju.

Jāpiebilst, ka centra spēlētājs Turiafs, kurš tagad nonācis Filadelfijas sastāvā tuvākajā laikā vēl neatgriezīsies basketbola laukumā, jo iziet rehabilitācijas procesu pēc gūžas operācijas.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 14:52, pirms 9 gadiem
Hārdens + Brūvers = daudzsoļu lēkšana ar bumbas triecieniem no augšas , individuālu spēli !

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 15:02, pirms 9 gadiem
vēl tikai Varežao un Veiterss jāmaina prom Manuprāt, ja Cavi dabūtu uz aizsardzību tendētu centru, viņi spēlētu finālā 100%

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 15:45, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: vēl tikai Varežao un Veiterss jāmaina prom Manuprāt, ja Cavi dabūtu uz aizsardzību tendētu centru, viņi spēlētu finālā 100%
Varežao nav uz aizsardzību balstīts? LeBrons un viņš ir divi vienīgie spēlētāji Cavos kuri karieras laikā ir parādījuši ka spēlē aizsardzībā.

  -1 [+] [-]

, 2014-12-20 15:57, pirms 9 gadiem
Brūvers galīgi nepatīk, bet Houviņš varbūt arī noderētu. CAVS gan jātiek vaļā no Veitersa un Īrvinga,labi būtu pret RWB šos aizmainīt. Tas pats Rondo pret Īrvingu būtuok
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-12-20 16:22, pirms 9 gadiem
T-Wolves paliek arvien sliktāki un sliktāki....
Tas pats ar Ķeltiem ,kuriem ir ITKĀ labs treneris ,kamēr viņam nebeigsies pubertāte ,tad Celtics uz playoff necerēt.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 16:36, pirms 9 gadiem
lebron623 rakstīja: T-Wolves paliek arvien sliktāki un sliktāki....
Tas pats ar Ķeltiem ,kuriem ir ITKĀ labs treneris ,kamēr viņam nebeigsies pubertāte ,tad Celtics uz playoff necerēt.
HA! Celtics būs stabili 8. vietā austrumu atejā. Bez Rondo īstā spēle tikai sāksies. Manuprāt jaunieguvumi tikai uzlabos spēli, jo īpaši Wrights.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 16:41, pirms 9 gadiem
fakucis rakstīja: Varežao nav uz aizsardzību balstīts? LeBrons un viņš ir divi vienīgie spēlētāji Cavos kuri karieras laikā ir parādījuši ka spēlē aizsardzībā.
nu es nepareizi izteicos - nevis uz aizsardzību tendētu, bet tādu, kurš ir aizsardzībā efektīvs, tāds kā T. Čandlers vai Dramonds

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 16:51, pirms 9 gadiem
un vispār jā - īrvings pret vestbruku skan vilinoši, tikai, interesanti, kā Džemss Raselu noliktu pie vietas? vismaz Durents to nespēj

  -1 [+] [-]

, 2014-12-20 17:02, pirms 9 gadiem
Kāpēc gan, lai Westbrūks būtu "jānoliek pie vietas"???? https://pbs.twimg.com/media/B5OMUr-...

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 17:06, pirms 9 gadiem
LeTom rakstīja: Kāpēc gan, lai Westbrūks būtu "jānoliek pie vietas"???? https://pbs.twimg.com/media/B5OMUr-CEAEmkBP.png
es nedomāju punktu ziņā, vienkārši LeBrons nekad nav bijis komandā ar citu spēlētāju, kurš būtu līderis, kā piemēram tagad Rasels oklahomā

     [+] [-]

, 2014-12-20 17:21, pirms 9 gadiem
mar4uks5 rakstīja: HA! Celtics būs stabili 8. vietā austrumu atejā. Bez Rondo īstā spēle tikai sāksies. Manuprāt jaunieguvumi tikai uzlabos spēli, jo īpaši Wrights.
Nu katrs pats pa sevi ir gudrāks ,un nepiekrītu tavam viedoklim...
Pasaki man to ,kad beigsies sezona. Ja tā notiks ,kā tu pats minēji ,tev būs taisnība ,jo būs noticis brīnums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-12-20 17:41, pirms 9 gadiem
OKC nemaz nemainītu Russelu, jo KD pats ir teicis, ka to nemaz nepieļautu.

     [+] [-]

, 2014-12-20 17:45, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kpc lai OKC vispār apsvērtu tādu maiņu?!?

Un CLE tak vēl ieskriesies. Give `em time.
Ieskriesies gan jau, bet Īrvinga un un Vaitersa spēle tā pat nepatīk, pārāk individuāli viņi spēlē, Efektīgi jau izskatās tie caurgājieni Kairijam, bet nu gāž iekša daudz vairāk, jā un vēl aizsardzība klibo smagi viņam.
Skaidrs ka tādu maiņu neapsvērs, vienkārši fantazēju

  -1 [+] [-]

, 2014-12-20 17:49, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: un vispār jā - īrvings pret vestbruku skan vilinoši, tikai, interesanti, kā Džemss Raselu noliktu pie vietas? vismaz Durents to nespēj
Kapēc viņš jāliek pie vietas? Viņš ir zvērs tāds kāds ir tagad, komandas mikroklimatu viņš necik nebojā, hustle viņam necilvēcīgs. Daudz 'ātrāk veido uzbrukumu, nemīņājas, pēc neiemesta metiena neazikavējas bet atgriežas laicīgi aizsardzībā. Nu par viņa plusiem ir runāts un pārrunāts. LBJ-KL-RWB būtu visu laiku efektīvākais trio.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 17:55, pirms 9 gadiem
Marchelitto rakstīja: Kapēc viņš jāliek pie vietas? Viņš ir zvērs tāds kāds ir tagad, komandas mikroklimatu viņš necik nebojā, hustle viņam necilvēcīgs. Daudz 'ātrāk veido uzbrukumu, nemīņājas, pēc neiemesta metiena neazikavējas bet atgriežas laicīgi aizsardzībā. Nu par viņa plusiem ir runāts un pārrunāts. LBJ-KL-RWB būtu visu laiku efektīvākais trio.
es ne par to, vecīt. Vestbruks ar Kariju ir labākie saspiči līgā pašlaik, bet tur tā lieta, ka LeBrons vēl nav spēlējis ar tādu, kurš darītu visu uz savu galvu. Durants ar Raselu ir labākie draugi un pat tad vēl nevar sadalīt, kurš būs komandas pirmā vijole. Ja viņš aizietu uz Klīvlendu, vienkārši gribētu redzēt, kas notiktu..

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 18:17, pirms 9 gadiem
niklaavsv rakstīja: es ne par to, vecīt. Vestbruks ar Kariju ir labākie saspiči līgā pašlaik, bet tur tā lieta, ka LeBrons vēl nav spēlējis ar tādu, kurš darītu visu uz savu galvu. Durants ar Raselu ir labākie draugi un pat tad vēl nevar sadalīt, kurš būs komandas pirmā vijole. Ja viņš aizietu uz Klīvlendu, vienkārši gribētu redzēt, kas notiktu..
Nu un labi,ka nevar to vijoli sadalīt. Galvenais, lai ir rezultāts. Daudzi RWB nīdēji nevar piedot to, ka Rass met šad tad vairāk par KD, bet lieta tāda,ka viņš neatņem KD viņa metienus. Bez Rassela Durants nemaz tik daudz vairāk nedarīja, citiem gan loma samazinās.
Es svēti ticu tam,ka pietiek ar divām superzvaigznēm vienalga kurās pozīcijās kuri var vēsi sadzīvot. Pārējiem jābūt labiem role playeriem ar labu defu. OKC ir spilgts piemērs tam. BIG 2 nav mazāk efektīvi par BIG 3. Ja viņiem pievienotu kādu Bošu vai Howardu tas diži nepastiprinātu komandu. Labs sestais būs vērtīgāks kopējai komandas ķīmijai.
KD-RWB ir labākais big 2 līgā. Uzskatu OKC par galveno favorītu.
Īrvings Caviem jāmaina prom, varētu uz GSW izsūtit Kairiju un Vaitersu, dabūt Igiju un vēl kaut ko, tāds tīms rādītu sakarīgāku sniegumu. nav jēgas turēt tādus trīs spēlētājus vienā komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-20 21:38, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tak neviens nemainīs prom Irvingu. Par to var aizmirst. Vienīgais, kas izjauks šo BIG3 tuvākā laikā ir, ja Love nepagarinās līgumu. Tikmēr spiedīs visu sulu, ko no viņiem var izspiest.
mēs šeit jau tikai pafantazējam, kas kur būtu piemērotāk

  +2 [+] [-]

, 2014-12-21 10:13, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tak neviens nemainīs prom Irvingu. Par to var aizmirst. Vienīgais, kas izjauks šo BIG3 tuvākā laikā ir, ja Love nepagarinās līgumu. Tikmēr spiedīs visu sulu, ko no viņiem var izspiest.
Nevis neviens Irvingu nemainis bet jasak ar to, ka neviens tos speletajus pret ko sheit fantazetaji grib Irvingu iemainiit nemainiis kaapec, lai kads mainitu savas zvaigznes pret ko vajaku pedejais sapnis vispaar pilniigi slapsh Irvings pret Igiju kam GSW PG? tur tads aizsargu duets ir, ka vini savu muzhu necentisies vinus izjaukt