Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Heivords kļūst par brīvo aģentu, ''Thunder'' aizmaina Ubrē uz ''Warriors''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Heivords kļūst par brīvo aģentu, ''Thunder'' aizmaina Ubrē uz ''Warriors''
Gordons Heivords. Foto: AP/Scanpix

Šonakt turpinājās maiņu darījumi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) starpsezonā pirms gaidāmās sezonas. Bostonas ''Celtics'' uzbrucējs Gordons Heivords izlēmis atteikties no sava līguma pēdējā gada, tādējādi kļūstot par brīvo aģentu, kamēr Oklahomsitijas ''Thunder'' aizmainījusi Keliju Ubrē uz Goldensteitas ''Warriors'' pret nākamā gada drafta izvēlēm.

Bostonas ''Celtics'' viens no līderiem Gordons Heivords ir izlēmis atteikties no sava līguma pēdējā gada, kur basketbolists pelnītu 34 miljonus ASV dolārus, un kļūt par brīvo aģentu. Jau iepriekš abas puses bija pagarinājušas laiku, līdz kuram Heivordam jāizlemj par savu nākotni. Ir iespējams, ka sportists parakstīs jaunu vienošanos ar ''Celtics'', bet tikpat liela ir versija, ka Heivords tiks aizmainīts uz kādu citu vienību. Bostonai basketbolists pievienojās pirms 2017./2018. gada sezonas ,kad parakstīja līgumu par 128 miljoniem ASV dolāru. Jau pirmajā spēlē kluba kreklā Heivords iedzīvojās smagā kājas traumā, kas lika izlaist visu gadu. 2019./2020. gada sezonā Gordons Heivords izcēlās ar 17.5 punktiem un 6.7 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē.

Goldensteitas ''Warriors'', kas otro sezonu pēc kārtas spēlēs bez viena no tās līderiem Kleja Tompsona, kurš iedzīvojies Ahileja cīpslas plīsumā, papildinās sastāvu ar Keliju Ubrē, kurš līdz šim bija Oklahomsitijas ''Thunder'' basketbolists. ESPN ziņo, ka pretī ''Thunder'' saņems 2021. gada drafta pirmās kārtas izvēli, ja ''Warriors'' nākamo sezonu noslēgs no 21. - 30. vietai kopvērtējumā. Ja ''Warriors'' būs augstāk, tad ''Thunder'' saņems divas otrās kārtas izvēles.

Jūtas ''Jaz'' aizmainījusi centru Edu Deivisu un divas 2023. gada otrās kārtas drafta izvēles uz Ņujorkas ''Knicks''.Šāds solis veikts, lai algu sarakstā atbrīvotu piecus miljonus dolāru. Komanda šobrīd strādā pie jauna līguma noslēgšanas ar Džordanu Klārksonu, kā arī to pagarināšanas ar Donovanu Mičelu un Rudiju Gobēru.

Fīniksas ''Suns'' tikmēr atteikusies no pēdējā līguma gada ar Frenku Kaminski, padarot basketbolistu par neierobežoti brīvo aģentu. Nākamajā sezonā Kaminskim bija 5.2 miljonu dolāru vērts līgums.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn
https://sports.yahoo.com/report-gor...

  +5 [+] [-]

, 2020-11-20 08:38, pirms 3 gadiem
Par Obre Jr. - vienkārši WTF?
Bucks pret Holideju atdeva kosmosu, bet Warriors pret Oubre atdot zeķu pāri

  +2 [+] [-]

, 2020-11-20 08:51, pirms 3 gadiem
MakGī paņēma spēlētāja opciju ar Lakers, Bredlijs noraidīja spēlētāja opciju ar Lakers

  -4 [+] [-]

, 2020-11-20 09:14, pirms 3 gadiem
parvisu rakstīja: Par Obre Jr. - vienkārši WTF?
Bucks pret Holideju atdeva kosmosu, bet Warriors pret Oubre atdot zeķu pāri
Nu nevar salīdzināt kaut kādu Ubri ar Holideju. Holidejs ir super vērtīgs spēlētājs ar augstu IQ. Ubre ir tāds drusku pajoliņš un ar pēdējo gadu kontraktā (pie tam nesamērīgi liela summa). Tā kā tā būtu 1 gada īre, kamēr Klejs nespēlēs. Pēc tam viņiem visdrīzāk viņu nevajadzēs (pa tādu naudu noteikti nē). Samaksa pilnīgi adekvāta. Ubre ir vērts 1.k drafta izvēlei no 21-30.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 09:24, pirms 3 gadiem
Par Heivordu. Interesanti, bet tādas runas jau bija, ka viņš neņems spēlētāja opciju. Un tad likās, ko tie analītiķi var muldēt, neņemt 34 milj. Bet kāds ar viņu varbūt ir runājis un grib piedāvāt ilgtermiņa līgumu, kas viņa situācijā būtu svarīgi. Ja tā nav BOS, ka viņam kko piedāvā, tad tas BOS būtu liels zaudējums, jo sanāk, ka Heivords aiziet projām bez jebkādas atlīdzības. Protams BOS atkal sadraftēja pāris spēlētājus, bet neviens nebūs tuvākajā laikā Heivorda līmenī un pats galvenais ar tādu pieredzi. Var arī gadīties, ka tādā veidā Heivords mēģina piespiest BOS parakstīt ar viņu ilgtermiņa līgumu, jo zaudēt viņu ir ļoti neizdevīgi.

  +3 [+] [-]

, 2020-11-20 09:27, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Nu nevar salīdzināt kaut kādu Ubri ar Holideju. Holidejs ir super vērtīgs spēlētājs ar augstu IQ. Ubre ir tāds drusku pajoliņš un ar pēdējo gadu kontraktā (pie tam nesamērīgi liela summa). Tā kā tā būtu 1 gada īre, kamēr Klejs nespēlēs. Pēc tam viņiem visdrīzāk viņu nevajadzēs (pa tādu naudu noteikti nē). Samaksa pilnīgi adekvāta. Ubre ir vērts 1.k drafta izvēlei no 21-30.
nepiekritīšu! Obre vērtīgāks par to, ko ieguva OKC.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 09:37, pirms 3 gadiem
Nesaprotu heivordu, noraidija, protams parakstis kaut kur ilgtermina, bet mazaku domaju daudz

  +2 [+] [-]

, 2020-11-20 09:38, pirms 3 gadiem
Es domāju, ka Presti izpētija situāciju tirgū un saprata, ka visdrīzāk par tik lielu līguma summu nevienam citam viņu nevajadzēs. Protams, ja pēdējā gadā būtu tikai 5 milj., tad gribētāju būtu daudz vairāk. Bet tā kā ubrem pēdējais līguma gads un OKC plānos viņš neiederās, tad var paņemt kārtējo piku, kamēr vēl dod. Jo ir risks viņu paturēt komandā, jo tad var būt trauma un nevienam viņu nevajadzēs vispār un līgums būs beidzies bez nekādas kompensācijas.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 09:42, pirms 3 gadiem
Ja Eindžš neizspiedīs sign and trade no šīs visas situācijas,tad viņš var iet bekot.
Draftā kārtējo reizi izniekoja divus pikus uz spēlētājiem kurus tev nevajag,un vēl tika pazaudēt Gordiju pa velti.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 09:47, pirms 3 gadiem
Jā, Jutai bija jātiek vaļā no Deivisa, jo algu situācija nav spīdoša. Un viss pateicoties milzīgajam Konlija līgumam. Īstenībā galvenais izvilkt šo gadu un tad jau būs mierīgāk, jo pēdējais gads Konlijam. Jazz draftēja Centru, līdz ar to Deiviss nav vajadzīgs. Tikmēr NYK sāk ņemt citu komandu nevajadzīgos līgumus kopā ar drafta izvēlēm, laba stratēģija. Algas šogad var ietekmēt tikai Klarksona līgums. Viņiem vajadzētu mēģināt noslēgt uz ilgāku laiku pa mazāku summu.

  +2 [+] [-]

, 2020-11-20 09:51, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Es domāju, ka Presti izpētija situāciju tirgū un saprata, ka visdrīzāk par tik lielu līguma summu nevienam citam viņu nevajadzēs. Protams, ja pēdējā gadā būtu tikai 5 milj., tad gribētāju būtu daudz vairāk. Bet tā kā ubrem pēdējais līguma gads un OKC plānos viņš neiederās, tad var paņemt kārtējo piku, kamēr vēl dod. Jo ir risks viņu paturēt komandā, jo tad var būt trauma un nevienam viņu nevajadzēs vispār un līgums būs beidzies bez nekādas kompensācijas.
Tas, ka pēdējais gads tieši ir ideāli. Kaut vai ar 100M līgumu.

Kas viņiem traucēja viņu paturēt līdz trade deadline. Iespējams, ka uzsistu vēl lielāku vērtību. Un nav jau tā, ka viņa vecums nesaskan ar SGA...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 10:09, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Tas, ka pēdējais gads tieši ir ideāli. Kaut vai ar 100M līgumu.

Kas viņiem traucēja viņu paturēt līdz trade deadline. Iespējams, ka uzsistu vēl lielāku vērtību. Un nav jau tā, ka viņa vecums nesaskan ar SGA...
Laikam viņiem arī, tā pat kā man, viņš īsti nepatīk (ne pa velti WSH viņu pa lēto aiztirgoja prom). Un vēlreiz, ja līdz dedline dabūs trauma tad OKC nedabūs neko.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 10:30, pirms 3 gadiem
Starp citu vēl viens nozīmīgs faktors ir tas, ka GSW izmantoja savu "trade exeption". GSW nedeva pretī nevienu spēlētāju. Tas nozīmē, ka OKC algu saraksts saruka par 16 milj., kas vien jau ir ļoti, ļoti izdevīgi OKC.

  -3 [+] [-]

, 2020-11-20 11:14, pirms 3 gadiem
Redzot, ka Heivords atsakās no 34🍋, Bertāns ar Lauvu noteikti tagad spiedīs uz līgumu vismaz 30-35🍋 Sezonā, jo vińš ir daudz vērtīgāks
Rūjienas Lāzeris🏆🇱🇻🥇
All Stars dalībnieks, pusfinālists

  -2 [+] [-]

, 2020-11-20 11:22, pirms 3 gadiem
Ja vēl Dåvis parakstīs ar Pelikāniem ilgtermińa, vispār bomba !!!🇱🇻

     [+] [-]

, 2020-11-20 11:35, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: Redzot, ka Heivords atsakās no 34🍋, Bertāns ar Lauvu noteikti tagad spiedīs uz līgumu vismaz 30-35🍋 Sezonā, jo vińš ir daudz vērtīgāks
Rūjienas Lāzeris🏆🇱🇻🥇
All Stars dalībnieks, pusfinālists
ko tu pīpē? Dāvis arī pirms Covid-19 krīzes nebūtu tādu līgumu dabūjis, kur nu vēl tagad.
30 - 35 citroni? Tu joko?

20 ir max, ko viņš šajā periodā var dabūt. Uz to arī ceram

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 12:25, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: Redzot, ka Heivords atsakās no 34🍋, Bertāns ar Lauvu noteikti tagad spiedīs uz līgumu vismaz 30-35🍋 Sezonā, jo vińš ir daudz vērtīgāks
Rūjienas Lāzeris🏆🇱🇻🥇
All Stars dalībnieks, pusfinālists

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 12:28, pirms 3 gadiem
Ies uz Dallasu

     [+] [-]

, 2020-11-20 12:56, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Starp citu vēl viens nozīmīgs faktors ir tas, ka GSW izmantoja savu "trade exeption". GSW nedeva pretī nevienu spēlētāju. Tas nozīmē, ka OKC algu saraksts saruka par 16 milj., kas vien jau ir ļoti, ļoti izdevīgi OKC.
+ viņi dabūj Trade exceptionu. Bet liekas, ka ātri viņš jāizmanto un viņiem viņš pazudīs pats no sevis.

Un vēlreiz par Ubre un traumu. Nu c`mon. Tad varbūt visus līdz trade deadline atpūtinam, lai tikai traumu nedabū? Kas tā pa loģiku.Teiksim Bertānam paveicās, ka bija Covids un varēja izvēlēties nespēlēt. Bet, ja nebūtu nekāds Covids neviena komanda neļautu džekam sēdēt mājās, lai tikai viņš nesatraumējas.

  -1 [+] [-]

, 2020-11-20 15:05, pirms 3 gadiem
re_g rakstīja: Ies uz Dallasu
Protmas, ka varētu uz Dalasu, bet vai Dalasa grib riskēt un dot viņam ilgtermiņa līgumu? 4 gadi 60 milj? Tāpēc jau viņš atteicās no tiem 34 milj., jo ja viņš atkal dabū traumu, tad vairāk par minimumu viņš vairs nenopelnītu. Labāk 60 milj. garantēti nekā 34.
Es Dalasas vietā neriskētu. Tagad sadraftēja jaunos. pēc 3 gadiem būs augļi, ja vismaz 2 no 3 spēlētājiem būs lietaskoki.

     [+] [-]

, 2020-11-20 16:41, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Protmas, ka varētu uz Dalasu, bet vai Dalasa grib riskēt un dot viņam ilgtermiņa līgumu? 4 gadi 60 milj? Tāpēc jau viņš atteicās no tiem 34 milj., jo ja viņš atkal dabū traumu, tad vairāk par minimumu viņš vairs nenopelnītu. Labāk 60 milj. garantēti nekā 34.
Es Dalasas vietā neriskētu. Tagad sadraftēja jaunos. pēc 3 gadiem būs augļi, ja vismaz 2 no 3 spēlētājiem būs lietaskoki.
Droši vien šogad draftētie nākamajā sezonā vēl neko daudz nepienesis, bet msn būs interesanti Brunsonu, Cleveland, Reaves pavērot. Vai viņi būs uztaisījuši progresu pa šo starpsezonu. Gribētos, lai kāds patīkami pārsteigtu un iekļautos pamatspeletajos, kā DFS un arī tas pats Brunson pagājušajā sezonā.

     [+] [-]

, 2020-11-20 17:04, pirms 3 gadiem
DAL gadījumā- es tomēr riskētu ar Heivorda parakstīšanu par 60/4, bet leikas,ka prasīs vairāk un devēji būs. Piekristu, jo nu satiz, kur ta drīz tāda kalibra tresais spēlētājs mētāsies..
Bet tad jau BOS drīzāk uztaisītu sign n trade ar tiem pašiem Bucks par līdzīgiem noteikumiem, ko plānoja Bogdanam. Heivords tur iederētos ļoti labi!

ps.
jāatzīst,ka sen nebiju tik patīkami pārsteigts par komentāru kvalitāti.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-20 17:25, pirms 3 gadiem
Neņems taču Gordijs kaut kādu 4/60.
Minimālais būs kaut kāds 3/60
Atlanta grib.Knicks grib.
Pacers kā Gordija dzimtā puse arī grib,un joprojām notiek runas par maiņu tieši uz Pacers.

     [+] [-]

, 2020-11-20 20:20, pirms 3 gadiem
Vojnarovskis informē, ka karstākais temats tagad ir Dāvja Bertāna nākamais līgums

Wizzardi vińu grib tik łoti, ka laikam piekāpsies vińa noteikumiem!👍

Ar Dāvi priekšgalā- pēc čempionu titula !!!

Rūjiena rullē!🥇🏆