Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" par galveno treneri ieceļ "Raptors" trenera asistentu

Rolands Eliņš

"Pacers" par galveno treneri ieceļ "Raptors" trenera asistentu
Neits Bjorkgrens

ESPN vēsta, ka jaunu galveno treneri atradusi NBA komanda Indiānas „Pacers”. Tā piekritusi ilgtermiņai sadarbībai ar Neitu Bjorkgrenu, Toronto „Raptors” trenera asistentu.

„Pacers” šajā starpsezonā meklē jaunu treneri Neita Makmilena vietā, kurš tika atlaists pēc kārtējās izstāšanās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Makmilens bija aizvedis Indiānas komandu līdz izslēgšanas spēlēm četras sezonas pēc kārtas, taču gan šogad, gan pirms gada izslēgšanas spēlēs neuzvarēja nevienā mačā.

Makmilena vietā noskatīts 45 gadus Neits Bjorkgrens, kurš strādā iepriekšējās sezonas Toronto „Raptors” treneru kolektīvā un pirms gada kļuva par NBA čempionu. Bjorkgrens ir vienīgais treneris līgas vēsturē, kurš kā trenera asistents kļuvis gan par NBA čempionu, gan Attīstības līgas čempionu.

ESPN vēsta, ka Bjorkgrens ir spējis pārliecināt „Pacers” vadību par savām spējām adaptēties komandas vajadzībām un ieviest jauninājumus. Bjorkgrenam šī būs pirmā pieredze NBA kluba galvenā trenera amatā, taču pirms pievienošanās Toronto klubam viņš strādājis arī kā Fīniksas „Suns” trenera asistents.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...