Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bucks" neaizmainītu Adetokunbo, pat ja viņš neparakstītu supermaksimālo līgumu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Bucks" neaizmainītu Adetokunbo, pat ja viņš neparakstītu supermaksimālo līgumu
Jannis Adetokunbo. Foto: Gregory Shamus/AFP/Scanpix

Ziemeļamarikas lielākais sporta medijs ESPN vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Milvoki "Bucks" vēlas savās rindās paturēt savu līderi Janni Adetokunbo, pat ja viņš atteiktos parakstīt supermaksimālo līgumu.

Pašreizējā līguma ar "Bucks" pēdējā sezonā Adetokunbo saņems 27,5 miljonus ASV dolāru (23,3 miljonus eiro). Adetokunbo jau šobrīd ar Milvoki vienību var parakstīt supermaksimālo līgumu. Ja jauna vienošanās netiks panākta līdz 2020./21. gada sezonas beigām, tad "grieķu frīks" kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

ESPN žurnālisti noskaidrojuši, ka "Bucks" neplāno aizmainīt Janni uz citu komandu pat tad, ja viņš nepiekritīs supermaksimālā līguma nosacījumiem. Klubs visiem spēkiem centīsies pierādīt Adetokunbo, ka "Bucks" sastāvā grieķim būtu labākās iespējas izcīnīt NBA čempiontitulu. Visticamāk, "Bucks" centīsies meklēt jaunas sastāva papildināšanas iespējas.

Adetokunbo sakarā pēdējā laikā izskanējis Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" vārds. Klubs vēloties nopietnāk iesaistīties cīņā par čempiones titulu, cerot tieši uz Adetokunbo, kā vienības trešās zvaigznes, piesaisti tuvākajā nākotnē.

Pagājušajā sezonā Adetokunbo regulārā čempionāta 63 spēlēs izcēlās ar vidēji 29,5 punktiem, 13,6 atlēkušajām bumbām un 5,6 piespēlēm, savukārt deviņos “play-off” mačos viņam caurmērā 26,7 punkti, 13,8 izcīnītas bumbas zem groziem un 5,7 piespēles.

Kā zināms, tad regulārās sezonas labākā vienība "Bucks" šosezon tika līdz izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālam, kur sērijā ar 1-4 tika atzīts Maiami "Heat" pārākums.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2020-10-20 10:25, pirms 3 gadiem
Muļķīši. Vai viņi neatcerās, kā OKC gribēja Durantam pierādīt cik laba komanda viņi ir? Kas notika? Viņi par Durantu nedabūja pilnīgi neko. Ja Jannis neparaksta līgumu (kaut vai īstermiņa), šīs sezonas laikā viņš ir jāaizmaina. Jo, ja Bucks nedabūs asetus par viņu, tad ar viņiem uz ilgu laiku ir cauri, tāds Nets variants. Viņi var dabūt par Janni ļoti labas lietas pretī, daudz drafta pikus un piemēram no Celtics tādus spēlētājus kā Brauns+Smārts+wiliams un tas nozīmētu ka viņi būtu stabila play-off komanda vēl ilgi. Ceru, ka viņi atjēgsies, pierādītāji.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-20 12:29, pirms 3 gadiem
Dallasa lai piesaista Lebronu, viņš zin kā tikt pie tituliem!

  +1 [+] [-]

, 2020-10-20 15:09, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Dallasa lai piesaista Lebronu, viņš zin kā tikt pie tituliem!
Diez vai Džeimss būs ar mieru nākt kā 6. spēlētājs, jo pamatsastāvā būs THJ.

     [+] [-]

, 2020-10-21 07:42, pirms 3 gadiem
Beigās iemainīs pret KP un vairākiem drafta pickiem un visi varēs raudāt gaužas asaras, ka KP palicis bez ļauna Dontiča

     [+] [-]

, 2020-10-21 10:49, pirms 3 gadiem
Robi
Maz ticams, ka Buki grib KP, lai atdotu Janni