Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģis: "Uzbrukumā mums ir labs progress"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nakts pārbaudes spēlē Ņujorkas "Knicks" izbraukumā pārspēja Bostonas "Celtics" (121:96). Uzvarētāju rindās latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis bija mača rezultatīvākais spēlētājs ar 20 punktiem.

"Mēs izpildījām 33 rezultatīvas piespēles un realizējām 45 metienus, tas ir pozitīvi. Gribam spēlēt savā stilā, darboties ātri un dalīties ar bumbu - tā arī darījām," atzīst Kristaps Porziņģis, kuram treneris ļauj mest no arī tālienes, nevis tikai darboties groza tuvumā. Latvietis tāpat cenšas palīdzēt aizsardzībā, sedzot pretiniekus un bloķējot metienus.

Varbūt mazāk sanāk iegūt atlēkušās bumbas, taču šajā ziņā lielu artavu dod komandas biedri. "Patlaban daudz neuztraucos par to. Ja šeit radīsies problēmas, tad vajadzēs vairāk uz to koncentrēties. Patlaban esam laba komanda atlēkušo bumbu vākšanā. Uzbrukumā mums ir labs progress, tas dod rezultātu," atklāj latvietis.

Video: MSG / Knicks.com
Vērtējums: +3

  -2 [+] [-]

, 2016-10-20 20:44, pirms 7 gadiem
nevis "labi kustinājām bumbu", bet "bija laba bumbas kustība" vai "bija laba saspēle".