Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimsam jauns sporta kartītes cenas rekords - 1,8 miljoni dolāru

Rolands Eliņš

Džeimsam jauns sporta kartītes cenas rekords - 1,8 miljoni dolāru
Lebrons Džeimss. Foto: AFP/Scanpix

NBA superzvaigznes Lebrona Džeimsa kartīte izsolē pārdota par 1,8 miljoniem dolāru, kas ir pārliecinošs jauns rekords sporta pasaulē par mūsdienu sporta kartīte.

Maijā tika uzstādīts jauns rekords cenai, par kādu pārdota mūsdienu sporta kartīte, proti, par beisbolista Maika Trouta kartīti tika samaksāti 923 tūkstoši dolāru. Tagad šis rekords pārsists gandrīz divkārši.
Lebrona Džeimsa parakstītā kartīte tika pārdota par 1.8 miljoniem dolāru, kas ir divreiz vairāk nekā NBA minimālā alga par sezonu. Šī kartīte bija īpaši reta, jo tā ir no Džeimsa NBA debijas sezonas un tādas tika izgatavotas tikai 23.
Minētajā izsolē lielas cenas gan bija paredzētas jau iepriekš. Džeimsa kartīte tika izlikta pārdošanā jūnijā, un tika prognozēts, ka tās cena būs vismaz viens miljons dolāru. Šo kartīti iegādājās kolekcionārs Leore Avidars, pēc tam medijiem sakot, ka kartītes iegāda ir daļa no viņa stratēģijas pamatīgi paplašināt savu kolekciju.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/rare-le-br...

     [+] [-]

, 2020-07-21 09:47, pirms 4 gadiem
Šitie ir jāslauc. Ko vēl tādam Leore Avidar varētu iesmērēt?

     [+] [-]

, 2020-07-21 13:56, pirms 4 gadiem
An2 rakstīja: Šitie ir jāslauc. Ko vēl tādam Leore Avidar varētu iesmērēt?
Aināra Podziņa debijas kartiņu KHL? Ar autogrāfu?