Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Veterāns Korvers atgriežas pie Budenholcera un vienojas ar Milvoki "Bucks"

Agris Suveizda

Veterāns Korvers atgriežas pie Budenholcera un vienojas ar Milvoki "Bucks"
Kails Korvers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Milvoki "Bucks" ir panākusi vienošanos ar Kailu Korveru, sarunā ar ESPN atklāja spēlētāja aģents Džefs Švorcs.

Kails Korvers izdarīja izvēli starp savu pirmo komandu Filadelfijas "76ers" un savu bijušo treneri Maiku Budenholceru, kura vadībā 2015. gadā Atlantas "Hawks" sastāvā iekļuva Zvaigžņu spēlē. 38 gadus vecais veterāns lēma par labu regulārās sezonas čempionei Milvoki "Bucks", piekrītot viena gada līgumam par 2,6 miljoniem ASV dolāru.

Pagājušā gada novembrī Korvers atgriezās Jūtas "Jazz", no Klīvlendas "Cavaliers" tiekot aizmainīts pret Aleku Bērksu un divām otrās kārtas drafta izvēlēm. "Jazz" sastāvā Korvers 54 spēlēs vidēji aizvadīja 20,1 minūti, tiekot pie 9,1 punkta, 2,5 atlēkušajām bumbām un 1,2 rezultatīvām piespēlēm. Korvers gan realizēja tikai 38,4% tālmetienu, kas bija otrais sliktākais rādītājs viņa karjerā. Jūlijā, "Jazz" tiekot pie Maika Konlija, Korvers tika aizmainīts uz Memfisas "Grizzlies", kas viņu nekavējoties aizmainīja uz Fīniksas "Suns", Memfisai darījumā tiekot pie Džoša Džeksona, bet drīz pēc tam "Suns" atlaida Korveru.

Tikmēr viena gada līgumam par 4,8 miljoniem dolāru ar Indianas "Pacers" ir piekritis 30 gadus vecais uzbrucējs Džastins Holidejs, kura brāli Āronu Holideju pirms gada "Pacers" draftēja ar 23. numuru. Džastins Holidejs janvārī no Čikāgas "Bulls" tika aizmainīts uz Memfisas "Grizzlies" un jaunajā komandā sāka 39 no 44 spēlēm, vidēji 29,1 minūtē sakrājot 9,5 punktus, 3,5 atlēkušās bumbas, 1,4 rezultatīvas piespēles un 1,3 kļūdas.

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Maverics" pēc Vasaras līgas ir atlaidusi Kostasu Adetokunbo, kurš regulārajā sezonā aizvadīja divas spēles. Viņa brāļi Jannis un Tanasis Adetokunbo pārstāv Milvoki "Bucks", bet 21 gadu vecais spēka uzbrucējs Kostass, visticamāk, karjeru turpinās līgas čempionē Toronto "Raptors".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-07-21 00:09, pirms 5 gadiem
Lielisks papildinājums!

     [+] [-]

, 2019-07-21 01:38, pirms 5 gadiem
Pipec, Korvers tiek vairāk svaidits ka pati basketbola bumba!Žēl čaļa ka tā, lai izdodas noturēties!

     [+] [-]

, 2019-07-21 13:11, pirms 5 gadiem
Ņemot vērā, kā MIL spēlē uzbrukumu tieši piespēles adresāts, kas var piļīt truļus uz velna paraušanu, ir super ieguvums MIL.