Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Thunder" vadība pēc Vestbruka un Džordža aizmainīšanas saņem nāves draudus

Andrejs Siliņš

"Thunder" vadība pēc Vestbruka un Džordža aizmainīšanas saņem nāves draudus
Pols Džordžs un Rasels Vestbruks. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Oklahomsitijas "Thunder" vadības pārstāvji saņēmuši nāves draudus pēc tam, kad klubs nolēma aizmainīt abas komandas superzvaigznes Raselu Vestbruku un Polu Džordžu. Policija sākusi izmeklēšanu.

Vietējie mediji tikuši pie policijas dokumentiem, kuros fiksēts, ka "Thunder" kluba vadības pārstāvji saņēmuši divus zvanus no kāda vīrieša, kurš izteicis nāves draudus. Tajos pieminēts kluba ģenerālmenedžeris Sems Presti, komandas galvenais treneris Billijs Donovans un "Thunder" menedžments kopumā. Vīrietis pieminējis bumbu un to, ka uzspridzinātu to, ja nonāktu Oklahomā.

"Jūs aizmainījāt Polu Džordžu, bet paturējām Reimondu Feltonu. Jūs paturējāt Andrē Robersonu. Jums nepatīk Rasels Vestbruks? Ceru, ka viņš visus nogalinās. Es gribu visus nogalināt," vietējais medijs citē policijas ziņojumā atreferēto balss ziņu no kāda vīrieša, kurš atklājis, ka pats ir no Virdžīnijas un ka viņam esot vienalga, vai tiks ziņots policijai.

"Thunder", komentējot situāciju, norādīja, ka paļaujas uz policijas izmeklēšanu un darbībām lietas atrisināšanā.

Azmainot savas zvaigznes Polu Džordžu un Vestbruku, "Thunder" nākotnes draftos kopumā ieguvusi astoņas pirmās kārtas izvēles tiesības. Laika posmā no 2020. līdz 2026.gadam komandai varētu būt pat 15 pirmās kārtas izvēles tiesības.

Izmantotie resursi:
AOL - News, Weather, Entertainment, Finance &...

  +3 [+] [-]

, 2019-07-20 12:48, pirms 5 gadiem
Kvēls fans uztraucas par savu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-07-20 15:04, pirms 5 gadiem
Kad komandā bija Rasels, visi zināja, kam ir bumba. Tagad bumbas ir visiem pēc kārtas...

     [+] [-]

, 2019-07-20 19:30, pirms 5 gadiem
norm cuvaks iestajas par savu komandu

     [+] [-]

, 2019-07-21 13:23, pirms 5 gadiem
Kvēls fans nesaprot, kas ir pārbūve