Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mutombo meklē partnerus, ar kuriem iegādāties "Rockets"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mutombo meklē partnerus, ar kuriem iegādāties "Rockets"
Dikembe Mutombo un Bils Klintons
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas vēsturē viens no labākajiem centra spēlētājiem Dikembe Mutombo vēlas iegādāties Hjūstonas "Rockets". Viņš pašlaik meklē partnerus kluba iegādei.

Pirms trim dienām Hjūstonas "Rockets" īpašnieks Leslijs Aleksandrs nāca klajā ar paziņojumu, ka pārdos klubu, kas viņam pieder kopš 1993. gada un kas izcīnījis divus Nacionālās basketbola asociācijas titulus. Izdevums "Forbes" lēš, ka kluba vērtība ir 1,65 miljardi dolāru.

Pēdējās piecas sezonas karjerā Hjūstonas "Rockets" rindās aizvadīja centra spēlētājs Dikembe Mutombo, un viņš nule paudis vēlmi iegādāties vienību. "Mēģinu pārliecināt dažus cilvēkus, lai mēģinātu nopirkt klubu. Tas ir viens no labākajiem klubiem, un tagad ir īstais laiks," sacīja Mutombo.

Bijušais centrs norādīja, ka meklē partnerus, kuri var parakstīt čeku un padarīt Mutombo par daļu no procesa. Viņš ar vairākiem potenciālajiem pircējiem sazinājies pirmdien, kad Aleksandrs paziņoja, ka pārdos klubu, kas viņam piederēja 24 gadus.

Mutombo 55. numuru iemūžinājušas divas komandas – Denveras "Nuggets" un Atlantas "Hawks". Otrā komanda to paveica 2015. gadā, kad nomainīja īpašniekus, un Mutombo sacīja, ka toreiz palaidis garām lielisku iespēju.

"Hjūstonas "Rockets" ir lielisks klubs, lieliska komanda. Teicami treneri, teicami spēlētāji un apkalpojošais personāls. Nav tā, ka jāiegādājas klubs, kas pēc tam jāpārbūvē," pauda Mutombo. Hjūstonu šovasar papildinājis saspēles vadītājs Kriss Pols, tāpat tiek lenkts Ņujorkas "Knicks" līderis Karmelo Entonijs.

Izmantotie resursi:
Dikembe Mutombo interested in joining bid for...

  -1 [+] [-]

, 2017-07-20 18:47, pirms 7 gadiem
Varētu piemest bet nepatīk Hjūstona un nepatīk man bārdainais..

  +1 [+] [-]

, 2017-07-20 19:43, pirms 7 gadiem
Viens no labākajiem centriem vēsturē? Nav bikiņ skaļi teikts?

Defā jā. Bet visādi citādi nezin vai.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-20 21:18, pirms 7 gadiem
Jā, vecais, labais Dikembe vakar zvanīja un prasīja aizdot, diemžēl viņam nebija, ko izdot no 5 miljardu banknotes, bet man nebija sīknaudas.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-21 00:57, pirms 7 gadiem
labsirdīgais lauķis nigers no Āfrikas džungļiem ātri tiks nolikts pie vietas un nomierināts, kad īstie naudas maisi (no kuriem pa 80-90% ir ar līkiem deguniem) ķersies pie šīs lietas nopietni klāt !

  -1 [+] [-]

, 2017-07-21 07:52, pirms 7 gadiem
kuklitis rakstīja: labsirdīgais lauķis nigers no Āfrikas džungļiem ātri tiks nolikts pie vietas un nomierināts, kad īstie naudas maisi (no kuriem pa 80-90% ir ar līkiem deguniem) ķersies pie šīs lietas nopietni klāt !
Tev laikam vispār nav sajēga, ko viņš cenšas panākt.

p.s. Āfrikā jau arī nemaz nav neviens naudas maiss.....