Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" zvaigzne Tompsons pilnībā atguvies no smagās ceļgala traumas

Rolands Eliņš

"Warriors" zvaigzne Tompsons pilnībā atguvies no smagās ceļgala traumas
Klejs Tompsons. Foto: AP/Scanpix

NBA klubam Goldensteitas „Warriors” šī sezona jau beigusies, taču labas ziņas saņemtas Kleja Tompsona sakarā. Ārsti viņam jau pirms pāris nedēļām devuši atļauju aizvadīt treniņus, izdarot uzsvaru uz iepriekš savainoto kreiso ceļgalu, un šonedēļ Tompsons piedalījies augstas intensitātes treniņā.

Klejs Tompsons guva smagu savainojumu pagājušās sezonas finālsērijā, kurā viņa komanda pēc tam cieta zaudējumu. Tompsons nevarēja spēlēt visu sezonu, „Warriors” atstāja Kevins Durents, un traumas dēļ lielāko daļu sezonas izlaida arī Stefens Karijs, kas noveda pie pēdējās vietas līgā. „Warriors” līdz ar to nebūs to 22 komandu pulkā, kurām plānots jūlija beigās Floridā atsākt NBA sezonu.

Taču „The Athletic” ziņo par pozitīviem notikumiem „Warriors” sastāvā, proti, Klejs Tompsons ceturtdien aizvadījis augstas intensitātes treniņu. Viņam mediķi jau pirms pāris nedēļām bija devuši atļauj sākt izdarīt slodzes uz iepriekš savainoto ceļgalu

„The Athletic” norāda, ka, ja šobrīd „Warriors” būtu jāaizvada NBA mačs, Tompsons tik un tā tajā nepiedalītos, taču ne ceļgala dēļ – viņš gluži vienkārši nav spēļu formā. Ja NBA sezona šobrīd nebūtu pārtraukta un risinātos regulārā sezona, Tompsons piedalītos pilnvērtīgos „Warriors” treniņos.

30 gadus vecais Tompsons visu savu NBA karjeru nospēlējis „Warriors” sastāvā un pierādījis sevi kā vienu no labākajiem snaiperiem līgā. Viņš karjerā trāpījis 42% tālmetienu un vidēji guvis 19.5 punktus. Nesen viņš kopā ar savu komandas biedru Stefenu Kariju, kurš arī ticis galā ar savu traumu, piedalījās protesta gājienā ASV, pieminot policistu nogalināto Džordžu Floidu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/report-kla...

     [+] [-]

, 2020-06-20 15:39, pirms 4 gadiem
Warriors nākamgad varēs atkal žarīt. Būs vēl viena titula pretendente.

     [+] [-]

, 2020-06-20 17:09, pirms 4 gadiem
tur viss ir beidzies, ar viņu vai bez

     [+] [-]

, 2020-06-21 15:04, pirms 4 gadiem
wifebeater rakstīja: tur viss ir beidzies, ar viņu vai bez
a ja Jānis pievienosies Warriors? Tad arī viss būs beidzies?