Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" aizsargs Viljamss: "Ja spēlēsim protestu laikā, izskatīsies, ka mums vienalga"

Rolands Eliņš

"Clippers" aizsargs Viljamss: "Ja spēlēsim protestu laikā, izskatīsies, ka mums vienalga"
Lū Viljamss. Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Losandželosas „Clippers” spēlētājs Lū Viljamss video konferencē paskaidrojis savu nostāju par sezonas atsākšanos un, kādēļ viņš šaubās par savu dalību tajā.

Lū Viljamss ir viens no rezultatīvākajiem „Clippers” spēlētājiem un iepriekšējās divās sezonās atzīts par labāko rezervistu. Viņa komanda ir viena no galvenajām NBA titula favorītēm, taču Viljamss atzinis, ka šobrīd nav pārliecināts par savu dalību sezonas noslēgumā.

„Daži puiši vienkārši snieguši argumentu, ka nevēlamies spēlēt, jo nevēlamies novērst uzmanību,” sacīja Viljamss. „Mums vienīgais labums no nespēlēšanas būtu tāds, ka mēs nenovēršam uzmanību no sabiedrībā notiekošā. Taču, ņemot to vērā, NBA sezona atsāksies pēc pusotra mēneša... Pēc sešām nedēļām pasaulei varbūt tieši būs nepieciešams basketbols. Taču, ja joprojām būs gadījumi, kad afroamerikāņi vai kādi citi cilvēki cietīs no ASV policijas brutālās attieksmes, un cilvēki joprojām būs dusmīgi, nezinu, vai spēlēšana NBA ir mūsu labākajās interesēs.”

„Jo tad gluži vienkārši izskatīsies, ka mums ir vienalga,” sacīja Viljamss. „Mēs aizkulisēm veicam šādas diskusijas - ja mēs saģērbjamies spēlei un izejam laukumā, kā īsti mēs varam izmantot šo platformu? Vai mēs varam uzlikt „Black Lives Matter” logo uz savām formām? Vai to var uzlikt uz laukuma grīdas? Godīgi sakot, šobrīd grūti pateikt. Tāpēc arī par sezonas turpināšanu esmu noskaņots 50 pret 50.”

Viljamss norādīja, ka gadījumā, ja NBA sezona atsākas un tajā piedalās arī lielākie sociālie aktīvisti, viņi kļūs vieglu mērķi kritiķiem: „Varēs viegli teikt, ka šiem puišiem tas nemaz nav tik svarīgi, un tas nebūtu godīgi pret mums.”

„Cilvēki arī saka, ka mēs varam atsākt sezonu un izmantot iespēju preses konferencēs, lai paustu savu viedokli,” norādīja Viljamss. „Taču praksē ir tā, ka sporta medijiem komandā interesē tikai pāris spēlētāji. Tas efektīvi aizbāž mutes daudziem puišiem, kuriem ir teikt savā sabiedrībā. Kā gan tas izskatās komandas rotācijas astotajam vai desmitajam spēlētājam, kuram ir inteliģentas idejas un kuras viņš varētu izpaust, taču nav tādas platformas kā Lū Viljamsam vai Kavai Lenardam?”

Viljamss atzina, ka saņēmis plašu kritiku par savām šaubām par sezonas atsākšanos: „Arī citi spēlētāji tikuši smagi kritizēti par domām, sak, varbūt mums nevajadzētu spēlēt. Taču realitātē ir tā, ka ASV ielās protestos izgājuši miljoniem cilvēku. Pirmoreiz valsts vēsturē mums ir situācija, ka visos 50 ASV štatos notiek protesti vienota iemesla dēļ. Mēs negribam novērst no tā uzmanību. Mēs vēlamies palīdzēt.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -4 [+] [-]

, 2020-06-20 11:53, pirms 4 gadiem
sūdīgs tulkojums.
bet vismaz beidzot ieliek vismaz vienu paplašinātu rakstu,kurā tiek atspoguļota spēlētāju motivācija. a to visu laiku tik ieliek, ka džeki negrib spēlēt un tad zin, katrs te komentāros dod vaļa..

  +2 [+] [-]

, 2020-06-20 11:57, pirms 4 gadiem
Ja gribi pelnīt miljonus, nāksies vien spēlēt!

  +2 [+] [-]

, 2020-06-20 12:01, pirms 4 gadiem
isor rakstīja: sūdīgs tulkojums.
Ieliec te savu superlabo tulkojumu! Saņemies un izdari "pro bono"!
Kas ir, nevari? Tikai nesaki, ka nav laika, esi godīgs!
Baidies, ka cilvēki nenovērtēs tavu pienesumu?

  -1 [+] [-]

, 2020-06-20 13:29, pirms 4 gadiem
mosby rakstīja: Ieliec te savu superlabo tulkojumu! Saņemies un izdari "pro bono"!
Kas ir, nevari? Tikai nesaki, ka nav laika, esi godīgs!
Baidies, ka cilvēki nenovērtēs tavu pienesumu?
kads tev pienesums ? te tak sen vairak nau ko lasit visas zinjas tiek nokopetas no tvnet vai delfiem ja gribi atrak kautko pa sportu uzzinat jaiet tvnet un labi ja pec dienas ta pati zinja sheit paradas ehh ka pietrukst e sporta laiki .....

     [+] [-]

, 2020-06-20 14:06, pirms 4 gadiem
mosby rakstīja: Ieliec te savu superlabo tulkojumu! Saņemies un izdari "pro bono"!
Kas ir, nevari? Tikai nesaki, ka nav laika, esi godīgs!
Baidies, ka cilvēki nenovērtēs tavu pienesumu?
Nu nav jau arī tā, ka autors kaut ko saprot no latviešu valodas, stilistikas vai vispār kādreiz pārlasa sevis uzrakstīto.

Viņš tikai māk sniegt argumentus

  +1 [+] [-]

, 2020-06-20 15:40, pirms 4 gadiem
Es šo nesaprotu! Tev ir līgums. Negribi to pildīt, lūdzu - lauz to, samaksā kompensāciju un ej politikā. Kļūsti par sabiedriski aktīvu pilsoni, darbojies fondos utt. Kāpēc kādam jācieš no Tava gribu/negribu. Un jums nemaksā kapeikas - kaut ko vajadzētu arī upurēt.

     [+] [-]

, 2020-06-20 18:31, pirms 4 gadiem
mosby rakstīja: Ieliec te savu superlabo tulkojumu! Saņemies un izdari "pro bono"!
Kas ir, nevari? Tikai nesaki, ka nav laika, esi godīgs!
Baidies, ka cilvēki nenovērtēs tavu pienesumu?
kāpēc?
es šeit esmu pircējs un man nav jālabo švaka prece
bet norādīt uz to ka darbs ir padarīts nekvalitatīvi, kāpēc ne
autoram tak pa to maksā naudu
un portāls tak ar pelna naudu izvietojot reklāmas banerus, banera cenu veido apmeklētāju skaits.. tātad arī es esmu daļa no viņu ienākumu avota un vēlos, lai saturs ir kvalitatīvs.

     [+] [-]

, 2020-06-20 18:59, pirms 4 gadiem
AloizsZeps rakstīja: Es šo nesaprotu! Tev ir līgums. Negribi to pildīt, lūdzu - lauz to, samaksā kompensāciju un ej politikā. Kļūsti par sabiedriski aktīvu pilsoni, darbojies fondos utt. Kāpēc kādam jācieš no Tava gribu/negribu. Un jums nemaksā kapeikas - kaut ko vajadzētu arī upurēt.
Par ko cepiens? NBA pateica, ja negrib spēlēt šosezon tad var spēlētājs nespēlēt un nebūs nekādas sankcijas. Algu protams spēlētājs nesaņems par šo sezonas daļu tad.