Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Grānts par Džordanu: "Viņš mani sauc par nodevēju, bet īstais nodevējs ir pats Džordans"

Grānts par Džordanu: "Viņš mani sauc par nodevēju, bet īstais nodevējs ir pats Džordans"
Maikls Džordans. Foto: AP/Scanpix

Bijušais Maikla Džordana komandas biedrs Čikāgas "Bulls" rindās Horess Grānts paudis neapmierinātību par Džordana izteikumiem dokumentālajā daudzsēriju filmā "The Last Dance".

Maikls Džordans filmas laikā izteicās, ka tieši Horess Grānts nopludināja informāciju, kas ļāva tapt slavenajai un skandalozajai grāmatai "The Jordan Rules". Bijušais Čikāgas "Bulls" garā gala pārstāvis kategoriski iebilda. "Tie ir meli. Ja viņam ir nepatika pret mani, tad tiekam galā kā īsti vīri," izteicās Grānts.

"Parunāsim par to. Vai varam lietas nokārtot kādā citā veidā. Viņš joprojām visiem stāsta melus par to, ka es palīdzēju tapt grāmatai. Semam [Smitam, grāmatas autors] un man vienmēr bijušas labas attiecības, joprojām esam tuvi draugi. Taču ģērbtuves ir svēta vieta, un nekad nestāstītu nevienam personīgas detaļas. Sems ir pētnieciskais žurnālists, un tas laikam nozīmē, ka viņam vajadzētu divus avotus, lai sarakstītu grāmatu. Divus. Kāpēc MJ ar pirkstu rāda tikai manā virzienā?"

"Es viņam vienkārši nepatīku, un tas ir skaidrs. Tā ir nepatika. Domāju, ka tas arī pierādījās šīs tā saucamās dokumentālās filmas laikā. Ja pateiksi kaut ko par viņu, viņš to izgriezīs, viņš mēģinās iznīcināt tavu tēlu," teica Grānts. Desmit sēriju filma, kas kļuvusi par ESPN visu laiku skatītāko dokumentālo filmu, vēsta par Džordana pēdējo sezonu "Bulls" rindās, pieskaroties arī citiem karjeras līkločiem. Starp filmas veidotājiem un Džordanu bija vienošanās, ka bez Džordana apstiprinājuma netiek iekļauts neviens kadrs.

"Čārls Bārklijs – viņš un Džordans bija draugi 20 vai 30 gadus. Un tad viņš pateica kaut ko par Maikla vadības stilu Šarlotes "Bobcats" vai "Hornets", un kopš tā brīža viņi vairs nav runājuši. Ziniet, viņš teica, ka esmu nodevējs un pastāstīju dažādas detaļas, lai varētu tapt grāmata. Bet pats Maikls filmā stāstīja par savu debijas sezonu, kad iegāja komandas biedra viesnīcas istabā, redzēja kokaīnu, marihuānu un sievietes. Kāpēc gan lai viņš stāstītu ko tādu? Kāda tam bija jēga? Ja gribi kādu saukt par nodevēju, tad sauc tā pats sevi."

"Džordans uzskatīja, ka var dominēt arī pret mani, bet viņš rūgti kļūdījās. Kad viņš treniņos centās uzspiest savu gribu, es devu pretī. Bet bija sirdi plosoši redzēt, kā viņš izturas pret jaunajiem – Vilu Perjū, Stīvu Keru, Skotu Burelu. Komandas līderis nedrīkst tā attiekties pret citiem spēlētājiem. Jā, treniņā notiek grūstīšanās un cīņa, bet ne jau sist komandas biedriem un tādas lietas. Un apvainot viņus dažādos vārdos. Tas nebija nepieciešams," teica Grānts, kurš pēc tam pievienojās Orlando "Magic".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2020-05-20 14:28, pirms 4 gadiem
Tagad katrs, ka prot, centīsies parādīt, ka ir bijis saskarsme ar dižo Maiklu Džordanu.
Veidojas līdzīga leģenda, ka ar Ļeņina baļķi.
, 2020-05-20 15:05, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tagad katrs, ka prot, centīsies parādīt, ka ir bijis saskarsme ar dižo Maiklu Džordanu.
Veidojas līdzīga leģenda, ka ar Ļeņina baļķi.
Horace Grant bija stabils starting five speletajs Bulls pavaditajas sezonas. Aizvadijis loti zolidu karjeru liiga, tapec nevajag rakstit parspiletus epitetus, ja par basketbolu trukst zinasanu.
, 2020-05-20 15:06, pirms 4 gadiem
To ka Džordans nav visai patīkams cilvēks zina daudzi, tāpēc sliecos piekrist Grantam.
, 2020-05-20 15:11, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tagad katrs, ka prot, centīsies parādīt, ka ir bijis saskarsme ar dižo Maiklu Džordanu.
Veidojas līdzīga leģenda, ka ar Ļeņina baļķi.
Tev kā parasti jābūt katrā mucā par spundi, ja? Tas nekas ka tavam komentāram ir maz sakara ar notikušo. Grants ir filmā, viņam pēc filmas iznākšanas uzdeva jautājumus žurnālisti, viņš atbildēja. Kāds sakars ar "Ļeņina baļķi"?

Runājot par pašu epizodi - Džordans ir pārliecināts, ka Grants bija informācijas avots. Kā bija īstenībā to tikai Grants zina, bet pārliecinājis Džordanu par savu nevainību viņš nav. Ne velti viņiem nebija siltas attiecības kad Grants pārgāja uz Magic. Savukārt Džordans par kokaīnu utt. ieminējās, lai parādītu komandas līmeni uz brīdi, kad viņš tika draftēts un to kādu izvēli izdarīja pats un viss. Nevienu vārdā nenosauca un neko tādu, ko citi nezinātu par tā laika Bulls, nepateica.
Ar Keru ir sakāvies, bet Kers pats teica, ka viņš nenobijās un deva pretī un kopš tā brīža Džordans viņu sācis cienīt. Tā ka Džordans prasīja daudz no citiem, bet to viņš prasīja arī no sevis.
, 2020-05-20 15:15, pirms 4 gadiem
Dod katram sportistam tādu mentalitāti kā Džordanam!

LG BULLS!
, 2020-05-20 15:18, pirms 4 gadiem
caurkritusais rakstīja: Horace Grant bija stabils starting five speletajs Bulls pavaditajas sezonas. Aizvadijis loti zolidu karjeru liiga, tapec nevajag rakstit parspiletus epitetus, ja par basketbolu trukst zinasanu.
Es ļoti labi zinu, kas bija kas Bulls ērā 90-tos.
Un mans komentārs bija nekas vairāk kā ironija par visu notiekošo pēc filmas iznākšanas.
, 2020-05-20 18:28, pirms 4 gadiem
Kārtejais bojatais banāns, kurš ņaud par vadīšanas stilu
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.