Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Karijs laukumā varētu atgriezties "Warriors" nākamajā spēlē

Karijs laukumā varētu atgriezties "Warriors" nākamajā spēlē
Kevins Durents un Stefens Karijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" saspēles vadītājs Stefens Karijs ierindā varētu atgriezties nākamajā spēlē, kurā pretī stāsies viena no vājākajām komandām Atlantas "Hawks".

Stefens Karijs potīti savainoja 8. marta spēlē pret Sanantonio "Spurs", un tā bija viņa ceturtā potītes trauma šajā sezonā. Saspēles vadītājs kopā ar komandu nedevās izbraukumā, bet palika mājās ārstu uzraudzībā.

Divas reizes MVP balvu saņēmušajam Karijam šodien tiks veikta potītes pārbaude. Ja situācija būs iepriecinoša un nedēļas turpinājumā nebūs nekādu šķēršļu, Karijs laukumā varētu atgriezties piektdienas duelī pret Atlantas "Hawks".

Bez viņa komanda uzvarējusi tikai divās no piecām spēlēm, bet pēdējos desmit mačos Goldensteitas "Warriors" kontā ir četri panākumi. Savainojumu dēļ nevar palīdzēt arī Kevins Durents (ribas) un Klejs Tompsons (roka), un viņu atgriešanās ierindā prasīs ilgāku laiku.

Goldensteitas "Warriors" pret Karija savainojumu izturējusies ar piesardzību, jo saspēles vadītājam problēmas ar potīti bijušas arī iepriekš. Pēdējā trauma netika uzskatīta par nopietnu, tomēr komanda deva Karijam pietiekami ilgu laiku, lai potīti sadziedētu līdz galam, jo aiz stūra atrodas izslēgšanas cīņas.

Karijs vidēji spēlē guvis 26,3 punktus, atdevis 6,2 rezultatīvas piespēles un savācis 5,1 atlēkušo bumbu, realizējot 42% tālmetienu. Ar viņu ierindā Goldensteita uzvarējusi 40 no 50 spēlēm, bet bez viņa situācija ir krietni sliktāka – 13 uzvaras un astoņi zaudējumi. Komanda ieņem otro vietu Rietumu konferencē, atpaliekot no Hjūstonas "Rockets".

Izmantotie resursi:
Stephen Curry of Golden State Warriors eyes...


Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
15

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.