Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bostonas "Celtics" aizsargs Smārts pārliecināts par atgriešanos "play-off"

Agris Suveizda

Bostonas "Celtics" aizsargs Smārts pārliecināts par atgriešanos "play-off"
Markuss Smārts
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Austrumu konferences vicelīdere Bostonas "Celtics" šonakt Oklahomasitijas "Thunder" uzņems bez pieciem spēlētājiem, taču nule kā saņēma labas ziņas Markusa Smārta sakarā – viņam vajadzētu būt atpakaļ ierindā uz izslēgšanas spēlēm.

"Esmu par to pārliecināts," sacīja 24 gadus vecais Markuss Smārts, kurš pilnībā saplēsis ulnāro kolaterālo saiti mešanas rokā un izlaidis trīs mačus pēc kārtas. Smārts pēc savainojuma gūšanas uzklausīja dažādu ārstu viedokļus. Viens no variantiem bija turpināt sezonu bez maču izlaišanas, taču tādējādi būtu liels risks iedzīvoties vēl nopietnākā traumā. Bet otrs variants bija nekavējoties veikt operāciju un atgriezties varbūt pat agrāk par sākotnēji aprēķināto 6-8 nedēļu termiņu.

"Man bija viena no labākajām ārstēm. Operācija bija veiksmīga, un, kā viņa man sacīja, to vajadzēja veikt pēc iespējas agrāk, lai arī atlabšana ilgtu pēc iespējas īsāku periodu," turpināja Smārts, kuru Bostona 2014. gada draftā izvēlējās ar sesto numuru. "Izskatot variantus, pats pirmais jautājums bija, vai es varētu saites sabojāt vēl vairāk. Kad uzklausījām otru viedokli, viņi teica tieši to pašu – saite ir sarauta pilnībā. Pēc tam vaicāju, vai pastāv iespēja turpināt spēlēt un operāciju veikt vēlāk. Taču ārste būtībā sacīja, ka, ja viņa būtu manā vietā, operāciju veiktu tūliņ – jo ilgāk tiktu vilkts garumā, jo grūtāk un vairāk komplikāciju varētu būt. Tādēļ viņa ieteica vienkārši pārdzīvot [operāciju] un atgriezties agrāk, nekā biju domājis."

Smārts šosezon piedalījies 54 spēlēs, no kurām sācis 11. Viņš vidēji laukumā bijis 29,9 minūtes, guvis 10,2 punktus, izdarījis 4,8 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 3,5 atlēkušās bumbas. Šonakt pret "Thunder" Bostonai nepalīdzēs arī līderis Kairijs Ērvings (ceļgals) un Džeilens Brauns (smadzeņu satricinājums), kā arī Gordons Heivords (lielā liela kaula lūzums un izmežģīta potīte) un Daniels Taiss (ceļgala operācija), kuriem sezona ir galā.

Izmantotie resursi:
Marcus Smart of Boston Celtics confident of...

     [+] [-]

, 2018-03-20 20:10, pirms 6 gadiem
Es nesapratu pēdējos 4 vārdus tekstā:

''kuriem sezona ir galā'' - kuriem? Visiem 4? Tad jau kārtīgs gg ķeltiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-20 21:36, pirms 6 gadiem
RahX rakstīja: Es nesapratu pēdējos 4 vārdus tekstā:

''kuriem sezona ir galā'' - kuriem? Visiem 4? Tad jau kārtīgs gg ķeltiem.
Visu teikumu vajag censties saprast nevis pēdējos 4 vārdus. Heivards un Tais izdalīti atsevišķi ar vārdiem kā arī, kur paskaidro, ka runa iet par konkrētiem 2 spēlētājiem nevis visiem 4

     [+] [-]

, 2018-03-20 22:43, pirms 6 gadiem
Portlendai sulīgs koeficients pret Rockets

     [+] [-]

, 2018-03-21 02:03, pirms 6 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Visu teikumu vajag censties saprast nevis pēdējos 4 vārdus. Heivards un Tais izdalīti atsevišķi ar vārdiem kā arī, kur paskaidro, ka runa iet par konkrētiem 2 spēlētājiem nevis visiem 4
Un kā patīk šis Suveizdas teikums? "Smārts šosezon piedalījies 54 spēlēs, no kurām sācis 11."

  +1 [+] [-]

, 2018-03-21 07:13, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Un kā patīk šis Suveizdas teikums? "Smārts šosezon piedalījies 54 spēlēs, no kurām sācis 11."
Veiksmigāk laikam būtu bijis rakstīt "..., no kurām 11 sācis sākumsastāvā", bet saprast domu tāpat var diezgan viegli.

     [+] [-]

, 2018-03-21 08:00, pirms 6 gadiem
Kas Taisam notika ar ceļgalu?

     [+] [-]

, 2018-03-21 14:15, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Veiksmigāk laikam būtu bijis rakstīt "..., no kurām 11 sācis sākumsastāvā", bet saprast domu tāpat var diezgan viegli.
Protams domu saprast var,bet tāpēc tagad tā ir jāraksta?