Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperta piezīmes: Porziņģim jākļūst par aizsardzības speciālistu

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperta piezīmes: Porziņģim jākļūst par aizsardzības speciālistu
Kristaps Porziņģis aizsardzībā pret Rikiju Rubio
Foto: AP/Scanpix

Uz dažādām lietām allaž var paskatīties no vairākiem skatu punktiem, spējot parasti atrast arī kādu devu humora, bet Starptautiskā bobsleja un skeletona federācija pelnījusi aizpērno tomātu pa pieri. Martins saņēmis diskvalifikāciju par gumijas gabaliem uz slidām, kas palikuši pēc bremzēšanas. Mūžīgi visi skeletonisti bremzējot izvizinās pa poraloniem un viena daļa regulāri aizšļūc līdz gumijas norobežojumam. Kur diskvalifikācijas tiem visiem? Lai tak savāc korejieši to sev nevajadzīgo PK titulu, jo Dīvāna eksperta vērtējumā nav starpība starp Martina astoņiem, deviņiem vai desmit globusiem. Es turpmāk skaitu tikai olimpiskos zeltus.

Pirmā ceturtdaļa

- Ja laukumā satiekas Keipī un Gobērs, zini, ka būs bloku ballīte. NBA labākais bloķētājs jau pirmajās minūtēs sāk uzlabot savu vidējo rādītāju. Ja "Knicks" komandas aizsardzība būtu solīdāka, Porziņģis varētu pasapņot par sezonas labākā aizsardzības spēlētāja balvu.
- Kanters apgalvo, ka vēlās karjeru noslēgt ar "Knicks". Nav par ātru 25 gados jau nolikt karjeras gala punktu? Vai arī Kanters tiešām vēlas saņemt 18 miljonus par sēdēšanu uz soliņa, kā to Ņujorkā dara Noa. Bet tuvākos gadus divus vai trīs Dīvāna eksperts ir ar mieru redzēt Kanteru kā Ņujorkas pamatcentru. Turka vaina ir šķietami ir vismazākā "Knicks" zaudējumos.

Otrā ceturtdaļas

- Divām komandām visā līgā ir nozīmīga mājas spēļu priekšrocība. Jūta un Denvera savus pretiniekus uzņem augstkalnes apstākļos, liekot zvaigznītēm griezties ap galvu. Jau otrajā ceturtdaļā Porziņģim redzama zināma aizdusa. Sestais numurs neizskatās fiziskās formas pīķī.
- Pilnīga skaudība. Rubio perfektās pozīcijās apgādā ar bumbu Gobēru - grēks nemest to grozā. Porziņģis no saviem saspēles vadītājiem neko tamlīdzīgu nevar gaidīt. Tāpēc vienmēr jāmet pustālie pāri rokām.
- Hārdeveja īstā vieta ir starta pieciniekā. Pēdējos mačos nākot no soliņa, viņš savu ritmu nevarēja uztvert. Savukārt starta sastāvā var noņemt spiedienu no Keipī. Pirmajā puslaikā Hādevejs ļauj Ņujorkai neiebraukt neatspēlējamos mīnusos.

Trešā ceturtdaļa

- Tribīnēs spēli vēro "Jazz" ilggadējais treneris Džerijs Slons, kā arī kāds latviešu pārītis, kuram īpaši ilgi tiek veltīta uzmanība pēc Keipī vienīgā precīzā metiena ceturtdaļā. Zēnam mugurā Ņujorkas krekls ar sesto numuru, meitenei Latvijas izlase t-krekls ar koku motīviem.
- Hārdevejs un Lī ieskrējušies. Ceturtdaļas laikā divatā samet divas trešdaļas no komandas punktiem un pārņem mača vadību. Pēc šāda snieguma pat uzvara sāk izskatīties iespējama.

Ceturtā ceturtdaļa

- Burkam nākamā spēle jāsāk starta pieciniekā. No visiem Ņujorkas aizsargiem mini Aiversons ir labākā opcija. Pareizi izvēlās metiena brīžus un māk atrast komandas biedrus. Miniatūrais augums nevar būt lielāks šķērslis par Džeka lēno kāju darbību un nespēju aizsardzībā noturēt pretinieku.
- Porziņģis otrajā puslaikā faktiski nebija faktors. Izdevās iemest vienu tālmetienu pēdējā ceturtdaļā, bet tas notika jau pie desmit punktu pārsvara. Viss kredīts par panākumu Jūtā pienākas Hārdevejam. ja tā turpināsies, drīz vēl kāds cits bez Bīzlijas MSG arēnā saņems MVP saukļus.

Pēc spēles

- Ar katru mēnesi aizvien vairāk krītas Zingera rezultativitāte. Oktobrī tie bija 24,2 punkti spēlē. Decembrī Keipī meta 22,2 punktus, bet šomēnes jau statistika nokritusies līdz 20,7 punktiem. Tikmēr bloķēto metienu statistika progresīvi augusi. Ierosinu Porziņģim mainīt ampluā, kļūstot par aizsardzības speciālistu, jo šosezon DPOY izskatās daudz iespējamāks par Ņujorkas play-off sapņiem.

     [+] [-]

, 2018-01-20 12:02, pirms 6 gadiem
Dīvānā pirdēja kungs varētu statistikā ielūkoties pirms rakstīt oficiālā saitā kaut kādus murgus: prntscr.com

     [+] [-]

, 2018-01-20 12:05, pirms 6 gadiem
Un tad salīdzini ar pasaules labāko: prntscr.com

     [+] [-]

, 2018-01-20 12:06, pirms 6 gadiem
Cik debīlam jābūt lai ieteiktu KP koncentrēties uz DPOY nevis uz uzvarām. Vismaz NBA regulāri skaties vai intervijas palasi, ja nesajēdz par ko runā. Visiem profesionāliem spēlētājiem galvenais ir cīnīties par uzvaru cik labi vien var un neviens tev neapgalvos pretējo. Tas ir profesionālais sports par ko viņi saņem naudu! Ja nespiedīsi no sevis ārā labāko - ej pagalmā mētā to bumbu

     [+] [-]

, 2018-01-20 12:10, pirms 6 gadiem
NY nekad arī nav pretendējusi uz play-off šosezon. To man liekas gan es gan kaudze citu komentētāju jau pirms sezonas secināja.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-20 12:15, pirms 6 gadiem
Pofig personīgie stati.Galvenais ir komandas uzvara.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-20 13:00, pirms 6 gadiem
"... kā arī kāds latviešu pārītis, kuram īpaši ilgi tiek veltīta uzmanība pēc Keipī vienīgā precīzā metiena ceturtdaļā. Zēnam mugurā Ņujorkas krekls ar sesto numuru, meitenei Latvijas izlase t-krekls ar koku motīviem." Tas patiesībā nav latviešu pārītis. Tie ir vietējie amerikāņi. Lai gan tik vienkāršs pārītis tas nav. Puisi sauc Tomas Nelson. Viņš vēl pavisam nesen Lagtvijā kalpoja kā Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas misionārs un šīs misijas laikā iemācījās mūsu valodu, uzzināja ar mūsu tradīcijām un kā redzams kļuva arī par Porziņģa fanu. Nelsona seja youtube jau senkā daudziem ir zināma dēļ Two Brothers Two sērijām, kur tēvs jau no agras bērnības veidoja un publicēja interesantu dokumentālu materiālu par saviem dēliem.

     [+] [-]

, 2018-01-20 13:03, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Cik debīlam jābūt lai ieteiktu KP koncentrēties uz DPOY nevis uz uzvarām. Vismaz NBA regulāri skaties vai intervijas palasi, ja nesajēdz par ko runā. Visiem profesionāliem spēlētājiem galvenais ir cīnīties par uzvaru cik labi vien var un neviens tev neapgalvos pretējo. Tas ir profesionālais sports par ko viņi saņem naudu! Ja nespiedīsi no sevis ārā labāko - ej pagalmā mētā to bumbu
Nu neblamē sevi oficiālā saitā Stulbuma mērītājs jau ir uz sarkanās atzīmes.

     [+] [-]

, 2018-01-20 13:05, pirms 6 gadiem
Jautājums autoram, kāda velna pēc naktīs ir jāskatās bbols, lai cik es mīlētu basketu un interesētos par Zingeru, nu bet lai naktis pavadītu pie tv...!? A mož tu ASV dzīvo?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-20 13:07, pirms 6 gadiem
Vēlreiz autoram - visu cieņu, maču apskati ir līmenī!

     [+] [-]

, 2018-01-20 13:07, pirms 6 gadiem
shitaa rakstīja: Jautājums autoram, kāda velna pēc naktīs ir jāskatās bbols, lai cik es mīlētu basketu un interesētos par Zingeru, nu bet lai naktis pavadītu pie tv...!? A mož tu ASV dzīvo?
apsargs ar hobiju