Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gārnets atsācis treniņus

Gārnets atsācis treniņus
Kevins Gārnets
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" spēka uzbrucējs Kevins Gārnets šobrīd atkopjas no ceļgala savainojuma un ir atsācis trenēties kopā ar komandu. Tās galvenais treneris Doks Riverss apgalvo, ka Gārnets komandas sastāvā varētu atgriezties piektdien.

NBA 2007-2008. gada sezonas labākais aizsardzības spēlētājs Kevins Gārnets paziņoja, ka jūtas ļoti apbēdināts, ka nespēj piedalīties treniņos kopā ar komandas biedriem un palīdzēt tiem laukumā. Gārnets cer atgriezties piektdien, kad viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" tiksies ar Portlendas "Trailblazers". Šīs nakts spēle pret Detroitas "Pistons" būs jau desmitā pēc kārtas, kad Gārnets nav ierindā. Viņš atkopjas no labās kājas ceļgala savainojuma.

Doks Riverss paziņojis, ka komandai pietrūkst Gārnets, it īpaši aizsardzībā: "Zinām, ka ar Kevinu sastāvā komandai būs cita intensitāte aizsardzībā un vēlme cīnīties, kas pēdējā laikā ir samazinājusies." Bez Gārneta Bostonas klubs deviņās spēlēs ir spējis izcīnīt tikai četras uzvaras.

Gārneta pagājušās sezonas savainojums nav saistīts ar šo, tomēr spēlētājs piebilda, ka nevēlas sasteigt atveseļošanās procesu, lai nebūtu jāatgriežas komandas lazaretē. "Šis čempiontitula gaiss mums sagādā dīvainus savainojumus," jokoja Gārnets, "tomēr turpināšu to elpot, savainoties, parvarēt tos un cīnīties līdz galam." "Celtics" komandas panākumi ir balstīti uz komandas lielisko aizsardzību, bet bez tās balstiem komandai gājis kā pa viļņiem. Šobrīd "Celtics" komanda saviem pretiniekiem ļauj gūt tikai 44.5% izmesto metienu, ieņemot sesto vietu NBA šajā rādītājā. Tomēr pēdējās septiņās no desmit spēlēm pretinieki ir spējuši samest Bostonas kluba grozā vismaz pusi raidīto metienu.

Rašīda Vollesa savainojums pasliktināja komandas kopējo situāciju. Pirms tam viņš lieliski aizstāja Gārnetu. Volless izlaida četras spēles un atgriezās iepriekšējā spēlē pret Dallasas "Mavericks", kurā Bostonas klubs zaudēja ar rezultātu 90:99. Komandas galvenais treneris Doks Riverss negaida, ka Gārnets atrisinās visas komandas problēmas uzreiz, jo arī Markīs Danielss un Glens Deiviss ir savainoti. "Es pateicu spēlētājiem, ka pat pēc Kevina atgriešanās mums būs jāturpina augt kā komandai," pastāstīja Riverss. Nākamo spēli Bostonas "Celtics" aizvadīs šonakt pret Detroitas "Pistons".

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-20 18:59, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: būtu tak taupījuši Gārnetu PO
ja vinji turpinas zaudet 50% speles kaa pedejas 9 speles tikai 4 uzvaras..tad lidz PO netiks...takaa bez KG bus pasmagi lidz PO tikt

  +4 [+] [-]

, 2010-01-20 19:03, pirms 14 gadiem
rainmaker rakstīja: ja vinji turpinas zaudet 50% speles kaa pedejas 9 speles tikai 4 uzvaras..tad lidz PO netiks...takaa bez KG bus pasmagi lidz PO tikt
austrumos ar to mierīgi pietiktu lai tāpat tiktu PO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-01-20 19:08, pirms 14 gadiem
Roberts Saulītis rakstīja: Šaubos vai tikšana PO ir Bostonas mērķis. Ja pirmajās kārtās gadīsies stiprāki pretinieki, tad var nepietikt spēka.
paskaties iepriekšējo gadu pirmos raundus, tāpat tie nav bijuši viegli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-01-20 20:07, pirms 14 gadiem
Garnets netiks sastavaa, jo skalabriinii izkonkureejis!

     [+] [-]

, 2010-01-20 21:15, pirms 14 gadiem
Ilgi gaidiju sho zinU!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-20 21:52, pirms 14 gadiem
Roberts Saulītis rakstīja: Šaubos vai tikšana PO ir Bostonas mērķis. Ja pirmajās kārtās gadīsies stiprāki pretinieki, tad var nepietikt spēka.
Pat bez Kevina Celtics zemāk par 4. konferencē nevar nokrist - un ja tā patiešan arī notiks (kas ir maz ticams), nekas būtiski nemainās - pirmajā raundā jebkurā gadījumā preti naks viduveja komanda, savukārt konferences pusfinālos jebkurā gadijumā būtu jaspēlē ar Cavs, Magic vai Hawks - var pastrīdēties par laukuma priekšrocībām, taču statistika rāda, ka Celtics konkrēti šogad labāk spēlē viesos.

Labāk sagaidisim pavasari.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-20 22:18, pirms 14 gadiem
hypnoss66 rakstīja: Pat bez Kevina Celtics zemāk par 4. konferencē nevar nokrist - un ja tā patiešan arī notiks (kas ir maz ticams), nekas būtiski nemainās - pirmajā raundā jebkurā gadījumā preti naks viduveja komanda, savukārt konferences pusfinālos jebkurā gadijumā būtu jaspēlē ar Cavs, Magic vai Hawks - var pastrīdēties par laukuma priekšrocībām, taču statistika rāda, ka Celtics konkrēti šogad labāk spēlē viesos.

Labāk sagaidisim pavasari.
Tev lielākoties ir taisnība, bet, runājot par sava laukuma priekšrocību lomu, tomēr jāatceras 2008. gada playoffi. Pirmajās 2 kārtās pret Hawks un Cavs Bostona vinnēja VISAS mājas spēles un zaudēja VISAS izbraukuma spēles.

Home Court Advantage nedrīkst novērtēt par zemu!

     [+] [-]

, 2010-01-20 23:37, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: būtu tak taupījuši Gārnetu PO
Ja būtu tuapijuši tad varētu ar kādu 7. vietu ieiet PO un uzskriet jau sākumā pret kaut kādu Magic.