Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Filadelfija pirms drafta aizmaina Horfordu pret trīskārtējo NBA čempionu Grīnu

Emils Ozerinskis

Filadelfija pirms drafta aizmaina Horfordu pret trīskārtējo NBA čempionu Grīnu
Denijs Grīns. Foto: Scanpix/AFP

Dažas stundas pirms šīs nakts NBA drafta ceremonijas savstarpējo maiņas darījumu veica Filadelfijas "76ers" un Oklahomsitijas "Thunder", apmainot pieredzējušos basketbolistus Alu Horfordu un Deniju Grīnu.

Maiņas darījumā Filadelfijas "76ers" ieguvusi pēdējos divos gados NBA čempiontitulus Toronto un Losandželosā izcīnījušo snaiperi Deniju Grīnu, kurš ir trīskārtējs NBA čempions, izcinot titulu arī ar Sanantonio komandu. Tāpat uz Filadelfiju dodas 22 gadus jaunais aizsargs Terenss Fergusons. Tikmēr Oklahomsitijas "Thunder" virzienā dodas pieredzējušais spēka uzbrucējs Als Horfors, kā arī šīs nakts drafta 35 izvēle, kā arī viegli aizsargāta 2025. gada drafta pirmās kārtas izvēle. Tāpat "Thunder" ieguvusi tiesības uz "Anadolu Efes" rindās spēlējošo serbu saspēles vadītāju Vasilju Miciču.

Šis ir pirmais ilggadējā Hjūstonas "Rockets" ģenerālmenedžera Derila Morija darījums pie "76ers" stūres. Iepriekšējā sezona pierādīja Horforda un "76ers" pamatcentra Džoela Embīda nesaderību laukumā. Filadelfijai līdz ar šo darījumu izdevies iegūt ļoti vajadzīgo laukuma paplašinājumu Denija Grīna personā. Lai gan Grīns pat saņēma nāves draudus no "Lakers" līdzjutējiem pēc NBA finālsērijas piektajā spēlē nerealizēta uzvaras tālmetiena, tomēr 33 gadus vecais aizsargs ar savām prasmēm var kļūt par svarīgu detaļu Filadelfijas uzbrukumā, kur tālmetienus neizpildošajam Benam Simonsam nepieciešami snaipreri komandas perimetrā.

"Thunder" ar saviem pēdējā laika darījumiem turpina papildināt savu tuvāko sezonu drafta izvēļu kolekciju. Iepriekš Sems Prestijs jau veica darījumu ar "Lakers", aizmainot Denisu Šrēderu. Tāpat "Thunder" uz Fīniksu aizsūtīja Krisu Polu.

     [+] [-]

, 2020-11-19 08:39, pirms 3 gadiem
Pieļauju, ka drafta izvēles ir iedotas, lai paņemtu lielo Horforda līgumu, savādāk šķiet, ka 76ers te kaut ko pīpē.

  +2 [+] [-]

, 2020-11-19 08:57, pirms 3 gadiem
MTech rakstīja: Pieļauju, ka drafta izvēles ir iedotas, lai paņemtu lielo Horforda līgumu, savādāk šķiet, ka 76ers te kaut ko pīpē.
Protams Horforda dēļ..Tas līgums bez pika nav izkustināms

     [+] [-]

, 2020-11-19 08:58, pirms 3 gadiem
Nu tagad varee redzet, kā ock mācēs vai nemācēs izmantot savus 20 pikus

     [+] [-]

, 2020-11-19 10:40, pirms 3 gadiem
76ers pat sāk kļūt par simpātisku komandu. Šis bija tāds negaidīts treids. 76ers GM labi strādā

     [+] [-]

, 2020-11-19 11:00, pirms 3 gadiem
Brenda kungs nekad mūžā nespētu paveikt to ko Morijs ar pirmo paņēmienu.
Tika vaļā no šausmīgā Horforda līguma. Un dabūja 2 šūterus vienā naktī, kuri viņiem tik ļoti bija vajadzīgi. Tos pikus viņiem tiešām tuvākajā laikā nevajadzēs. Pirmais piecinieks izskatās daudz labāk. 2 zvaigznes un 3 šūteri. Tikai sākās atkal jautājumi par 2. piecinieku, kas tur spēlēs?
Pamat piecinieks šāds:
PG simonss
SG Karijs
SF Grīns
F Hariss
C Embīds