Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vučevičs un Deiviss nosaukti par nedēļas labākajiem NBA spēlētājiem

Ints Megnis
Ints Megnis

Vučevičs un Deiviss nosaukti par nedēļas labākajiem NBA spēlētājiem
Nikola Vučevičs. Foto: Reuters/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem spēlētājiem pagājušajā nedēļā nosaukti Orlando "Magic" centrs Nikola Vučevičs un Ņūorleānas "Pelicans" garais spēlētājs Entonijs Deiviss.

Vučevičs pagājušajā nedēļā palīdzēja "Magic" komandai četrās spēlēs tikt pie trim uzvarām, vidēji izceļoties ar 27,6 punktiem, 12,3 atlēkušajām bumbām un 4,0 rezultatīvām piespēlēm. Viņš ir pirmais "Magic" spēlētājs, kurš saņēmis Austrumu konferences labākā basketbolista balvu, kopš 2014. gada marta, kad pats Vučevičs pie tās tika pirmoreiz savā NBA karjerā.

Šajā sezonā Vučevičs ir "Magic" līderis gan rezultativitātē (vidēji 20,4 punkti), gan atlēkušajās bumbās (10,8) un metienu precizitātē (55,6%). Viņš reizi šosezon jau ticis pie "triple-double" un gandrīz sasniedza otro svētdien, kad pret Ņujorkas "Knicks" izcēlās ar 28 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr "Pelicans" zvaigzne Deiviss pagājušajā nedēļā izcēlās ar vidēji 34,3 punktiem, 14,3 atlēkušajām bumbām, palīdzot tikt pie trim uzvarām četros mačos un tiekot nosaukts par labāko Rietumu konferencē.