Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Klīvlenda paliek bez vēl viena aizsarga, Beverlijs būs gatavs atgriezties pret "Knicks"

Rolands Eliņš

Klīvlenda paliek bez vēl viena aizsarga, Beverlijs būs gatavs atgriezties pret "Knicks"
Īmans Šamperts
Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA klubs Klīvlendas „Cavaliers” uz laiku palicis arī bez sava trešā saspēles vadītāja – traumētajiem Aizejam Tomasam un Derikam Rouzam pievienojies Īmans Šamperts, kurš nevarēs spēlēt apmēram nedēļu.

Pēc Derika Rouza savainojuma Īmans Šamperts devās „Cavaliers” sākumsastāvā saspēles vadītāja pozīcijā un palīdzēja komandai izcīnīt četras uzvaras pēc kārtas. Viņš piedalījās arī iepriekšējā mačā pret „Clippers”, taču otrajā ceturtdaļā ceļgala sāpju dēļ spēli atstāja.

„Cavaliers” paziņojusi, ka medicīniskajās pārbaudēs Šampertam konstatēts ceļgala locītavas pietūkums, un tā ārstēšanai būs nepieciešama vismaz nedēļa.

Līdz ar to „Cavaliers” uz nākamās nedēļas spēlēm pret Detroitu, Bruklinu un Šārlotu, iespējams, arī aiznākamās nedēļas sākuma spēlēm pret Filadelfiju un Maiami, palikusi bez trim saviem vadošajiem saspēles vadītājiem. Komandā gan ir arī spāņu veterāns Hosē Kalderons, kurš piektdien devās laukumā Šamperta vietā, aizvadot savu pirmo spēli kopš novembra sākuma.

„Cavaliers” daudz arī izmantojusi variantu, saspēles vadītāja pienākumus uzticot Lebronam Džeimsam vai Dveinam Veidam. Veids sezonas sākumā sākumsastāvā nedodas pēc paša aicinājuma, taču traumu dēļ šī situācija var mainīties jau nākamajā spēlē.

27 gadus vecais Šamperts šosezon bija vidēji nospēlējis 22 minūtes, kurās guva 5.2 punktus un izdarīja 1.4 rezultatīvas piespēles, taču uzbruka grozam ar vāju precizitāti, trāpot tikai 39% metienu no spēles un 28% tālmetienu.

Labākas ziņas tikmēr „Clippers” nometnē – šonakt astoto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusī komanda nākamajā spēlē paredz saspēles vadītāja Patrika Beverlija atgriešanos.

Arī „Clippers” netrūkst problēmu saspēles vadītāja pozīcijā, jo vasarā piesaistītais Milošs Teodosičs traumas dēļ šobrīd izsists no ierindas un nav skaidrības, kad viņš varētu atgriezties laukumā, bet ESPN vēsta, ka tuvāko nedēļu laikā tas diez vai notiks. Tagad iepriekšējās piecas spēles sāpoša ceļgala dēļ izlaida arī Beverlijs, kurš sezonas sākumā bija vidēji guvis 12.9 punktus un veicis trīs piespēles.

Beverlija atgriešanās tiek plānota nākamajā spēlē, kas būs pirmdien savā laukumā pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto „Knicks”.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +3 [+] [-]

, 2017-11-19 14:04, pirms 6 gadiem
Kurā komandā vēl ir tik nespējīgs treneris, kur spēlētāji paši nosaka vai viņiem spēlēt pamasastāvā vai rezervistos? Lū ir parodija par treneri...

  -1 [+] [-]

, 2017-11-19 14:37, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Kurā komandā vēl ir tik nespējīgs treneris, kur spēlētāji paši nosaka vai viņiem spēlēt pamasastāvā vai rezervistos? Lū ir parodija par treneri...
tu saproti par ko iet runa, vai dumjš esi ....noteikti rakstu neesi nemaz redzējis un kur nu vēl lasījis

  +2 [+] [-]

, 2017-11-19 14:55, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Kurā komandā vēl ir tik nespējīgs treneris, kur spēlētāji paši nosaka vai viņiem spēlēt pamasastāvā vai rezervistos? Lū ir parodija par treneri...
Piekrītu, bet Cavs lkm nemaz savādāk nevar, jo de facto treneris atrodas uz laukuma, tāpēc nākas ņemt darbā nespējīgas treneru butaforijas.
Slēpts komentārs: atraktivsfans

  +5 [+] [-]

, 2017-11-19 15:14, pirms 6 gadiem
Cavs treneris ir Lebrons, Lū asistents. Knicks gan neiet, Clippers atbrauks uz NY ar must win. Būs smaga spēle.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-19 16:23, pirms 6 gadiem
atraktivsfans rakstīja: Man jau patīk eksperti, haha. Es jau neko, bet tā butaforija aizveda cavs līdz gredzenam. Visiem tāpat ir skaidrs, ka Celtics ar Cavs spēlēs savas konferences finālā un nav svarigi, ka cavs tagad nerāda neko.
Hehe. Ja cavs būs 4,5 vieta,tad jau komandas var tikties ātrāk,jo Raps un Wizards var aizbēgt no cavs.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-19 16:58, pirms 6 gadiem
knapi pārdesmit spēles aizvadītas, jau dīvānā pirdēji paredz finālistus apbrīnojami lasīt šitos idiņus, kuru domas mainās pēc katras spēles. Tas pats ar porziņģi. Labas pirmās spēles un uzreiz jau knicks playoffu redz. Tur līdz playoffam kā tārpam līdz antarktīdai un vēl jācer ka KP 25p+ vidēji vāks, tas jau būs ideāli

  +1 [+] [-]

, 2017-11-20 11:45, pirms 6 gadiem
markkomartins rakstīja: tu saproti par ko iet runa, vai dumjš esi ....noteikti rakstu neesi nemaz redzējis un kur nu vēl lasījis
Ja nebūtu lasījis, es nekomentētu

  +1 [+] [-]

, 2017-11-20 11:49, pirms 6 gadiem
atraktivsfans rakstīja: Man jau patīk eksperti, haha. Es jau neko, bet tā butaforija aizveda cavs līdz gredzenam. Visiem tāpat ir skaidrs, ka Celtics ar Cavs spēlēs savas konferences finālā un nav svarigi, ka cavs tagad nerāda neko.
Lū sēdēja pasažiera krēslā un noskatījās, kā Lebrons um Co aizved komandu līdz titulam. Protams, ka viņš zina gan jau kādas kombinācijas utt, bet sen jau var just, ka viņš tur nav tāda autoritāte, kādam trenerim būtu jābūt... Autoritāte tur ir Lebrons. To jau labi varēja redzēt, kad Blatu nostūma nost. Viņš gan jau mav radis, ka spēlētājs tēlo treneri, tāpēc arī attiecības nebija tās labākās.

Vai tu vari iedomāties Spurās pie Popa, kad, piemēram, Oldridžs izdomātu un pateiktu, ka viņam labāk ir spēlēt rezervistos? Un, ka Pops paklausītu un tā arī izdarītu?