Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mins izlaidīs vēl vismaz divas nedēļas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mins izlaidīs vēl vismaz divas nedēļas
Jao Mins
Foto: Reuters/Scanpix

Hjūstonas "Rockets" ārsts Toms Klentons šodien paziņojis, ka vienības ķīniešu centram Jao Minam šomēnes gūtā potītes savainojuma dēļ nāksies izlaist vēl vismaz pāris nedēļas.

Šobrīd Nacionālajā Basketbola asociācijā garākais spēlētājs (2.29 m) Mins kārtējo savainojumu guva 10. novembra zaudētajā spēlē pret Vašingtonas "Wizards" (91:98). 30 gadus vecajam centram šobrīd kāja esot pilnībā sadzijusi, taču laukumā viņš vēl nedrīkstēs atgriezties. Vismaz pāris nedēļas noteikti nē, tā šodien paziņojis kluba ārsts Toms Klentons.

Sakarā ar Mina traumatismu, basketbolistam šajā sezonā ievērojami ierobežots spēles laiks, un Mins ilgāk par 24 minūtēm mačā nedrīkst spēlēt. Šosezon nospēlētājos piecos mačos centrs izcēlies ar vidēji gūtiem 10.2 punktiem un 5.4 atlēkušajām bumbām.

"Rockets" (3-8) pašreiz ieņem priekšpēdējo 14. vietu Rietumu konferencē un šodien viesosies pie Toronto "Raptors" (3-9).

Izmantotie resursi:
AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-19 22:06, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu Hjūstonai šī sezona ir pakaļā. Pie esošās konkurences Rietumos viņiem nu nekādi netikt playoffā.
Domāju, ka Austrumos ir vēl vairāk stipru komandu.
Par tēmu, žēl ka Jao visu laiku visādi savainojumi, gribētos redzēt uz ko ir spējīgi Rockets, kad visi ir veseli.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-19 23:08, pirms 13 gadiem
skumīgi, bet pēc Mina karjeras beigām!

     [+] [-]

, 2010-11-20 08:55, pirms 13 gadiem
fakti gan ir tādi:
1) ar visu Minu ierindā pirmo spēļu bilance bija 1-6, tas nozīmē, ka komandai šis spēlētājs vairs nedod vēlamo ieguvumu un pēc zaudētās spēles Wašingtonā, ārsti jau var arī necensties ar to Mina atlabināšanu.
2) sezonas sākums parādīja, ka komandā ir vajadzīga kardināla paaudžu nomaiņa, jo ar visiem ''vecajiem'' ierindā starts 1-6 ir bez optimistiskām prognozēm uz sezonu
3) pats brīnos par Toronto sniegumu, sastāvs kā izcilai Eiropas komandai, (lietuviešu, itāļu, spāņu izlašu vadošie spēlētāji) bet starts sezonā pilnīgā pakaļā un Linas vēl pēdējās spēles maliņā pasēdēja... Pēc iepriekšējās sezonas noraktās beigu daļas(Toronto martā bija 5 vietā, ar reālām iespējām apsteigt Atlantu un būt 4 konferencē), pagrūda pēdējās spēles un finālā palika 9, man jau škiet ka tur prasās treneru maiņa. Ar tādu salīdzinoši ļoti labui sastāvu dreifēt pa tabulas lejasdaļu ir trenera atbildība.

     [+] [-]

, 2010-11-20 14:21, pirms 13 gadiem
Abiem ar Odenu galiigi neiet
zheel.

     [+] [-]

, 2010-11-20 16:32, pirms 13 gadiem
Mani vienīgo fascinē tā bilde tā roka bikiņ fotoshopā pabijusi