Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Lakers'' izrāda interesi par Derika Rouza piesaisti

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Lakers'' izrāda interesi par Derika Rouza piesaisti
Deriks Rouzs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Losandželosas ''Lakers'' izskata iespēju papildināt savu sastāvu starpsezonā ar Detroitas ''Pistons'' aizsargu Deriku Rouzu, par kuru interesi izrādīja jau 2019./2020. gada sezonas laikā.

Pēc tam, kad Losandželosas ''Lakers'' izcīnīja savu pirmo čempiontitulu desmit gadu laikā, finālsērijā ar 4:2 līdz četrām uzvarām pārspējot Maiami ''Heat'', ātri par lēmumu atteikties no pēdējā līguma gada ar vēlmi nopelnīt finansiāli ienesīgāku līgumu lēma uzreiz trīs ''Lakers'' basketbolisti - Entonijs Deiviss, Ražāns Rondo un Kenteiviuss Kaldvels - Poups. Ja ar Deivisu, visticamāk, tiks noslēgta jauna vienošanās, tad šādas pārliecības neesot par Rondo un Kaldvelu - Poupu.

Tā kā uz nākamo sezonu, iespējams, ''Lakers'' nāksies veikt izmaiņas aizsargu vidū, tad šobrīd tiek izskatīta iespēja veikt maiņas darījumu ar Detroitas ''Pistons'' par Derika Rouza iegūšanu. Abas puses par darījumu jau diskutēja 2019./2020. gada sezonas laikā, taču tobrīd nebija pat tuvumā tā noslēgšanai. Šoreiz situācija mainījusies tā iemesla dēļ, ka vairāki basketbolisti izvēlējušies atteikties no pēdējā līguma gada un ne visi atgriezīsies vienības rindās.

Deriks Rouzs jau ir spēlējis vienā komandā ar Lebronu Džeimsu, kad 2017. gadā basketbolists pievienojās Klīvlendas ''Cavaliers''. Savas karjeras laikā Rouzs spēlējis arī tādās komandās kā Čikāgas ''Bulls'', Ņujorkas ''Knicks'', Minesotas ''Timberwolves'' un ''Pistons''. Pagājušajā sezonā Rouzs devās laukumā 50 spēlēs, vidēji gūstot 18.1 punktu un atdodot 5.6 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/report-der...

     [+] [-]

, 2020-10-19 10:46, pirms 4 gadiem
Es LAL vietā nevilcinātos aimainīt Kuzmu pret Rouzu. Kāpēc? Kā jau iepriekš esmu teicis, tad Rondo nepaliks LAL, viņš ir staigātājs un kāds noteikti piedāvās lielāku naudiņu nekā to var atļauties LAL. Un ja vēl KCP neparaksta tad tādu rezerves enerģijas PG vajag kā ēst. LAL pa lielam pēc Deivisa parakstīšanas varēs atļauties tikai minimālos līgumus. Un Kuzmu var ļoti viegli aizstāt, var parakstīt to pašu Morisu par minimālo algu un miers, vēl var nodraftēt ar 28. piku kādu F, lai spēlē trash time. Vai aizmainīt 28. piku un Bredliju pret kko normālu. Liels jautājums tagad ir par Hovardu. Nez vai ar vienu C Makgī būs pietiekoši.

     [+] [-]

, 2020-10-19 12:05, pirms 4 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Es LAL vietā nevilcinātos aimainīt Kuzmu pret Rouzu. Kāpēc? Kā jau iepriekš esmu teicis, tad Rondo nepaliks LAL, viņš ir staigātājs un kāds noteikti piedāvās lielāku naudiņu nekā to var atļauties LAL. Un ja vēl KCP neparaksta tad tādu rezerves enerģijas PG vajag kā ēst. LAL pa lielam pēc Deivisa parakstīšanas varēs atļauties tikai minimālos līgumus. Un Kuzmu var ļoti viegli aizstāt, var parakstīt to pašu Morisu par minimālo algu un miers, vēl var nodraftēt ar 28. piku kādu F, lai spēlē trash time. Vai aizmainīt 28. piku un Bredliju pret kko normālu. Liels jautājums tagad ir par Hovardu. Nez vai ar vienu C Makgī būs pietiekoši.
Skaidrs,ka tagad Kuzma ir apjucis par savu lomu LAL,bet vērtība tirgū noteikti ir lielāka par šo darījumu. Vislabak vinjiem butu izdomat kadu darijumu,lai atkal Lebronam pievienotu Lovu. Cle butu ar mieru darijumam,tik kā atrisinat cap space- varbut vienigi parakstot un aizmainot ari KCP

     [+] [-]

, 2020-10-20 11:21, pirms 3 gadiem
sapnis rakstīja: Skaidrs,ka tagad Kuzma ir apjucis par savu lomu LAL,bet vērtība tirgū noteikti ir lielāka par šo darījumu. Vislabak vinjiem butu izdomat kadu darijumu,lai atkal Lebronam pievienotu Lovu. Cle butu ar mieru darijumam,tik kā atrisinat cap space- varbut vienigi parakstot un aizmainot ari KCP
30 ļimakus Love līgumu LAL diez vai varētu un gribētu norīt...