Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kšiževskis: "Pekinā Braientam palika neinteresanti, kad Džinobili notraumējās"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Kšiževskis: "Pekinā Braientam palika neinteresanti, kad Džinobili notraumējās"
Kobe Braients 2012. gadā Londonā
Foto: AFP/Scanpix

Maiks Kšiževskis podkāstā "The Old Man and the Three" atklāja stāstu par Kobe Braientu. Panākumiem bagātais treneris atstāstīja situāciju, kad pirms 2008. gada olimpiskajām spēlēm Pekinā pie viņa vērsās Braients un lūdza, lai viņam dod iespēju neitralizēt katras komandas labāko perimetra spēlētāju.

"Mēs gatavojāmies olimpiādei, ar personālu jau bijām Lasvegasā, kad pēkšņi pie manām durvīm klauvēja Kobe," Kšiževskis iesāka stāstu. "Viņš man teica, ka olimpiādē vēlas segt katras komandas labāko perimetra spēlētāju. Viņš tajā laikā bija labākais un rezultatīvākais NBA spēlētājs. Kobe saprata, ka viņam ir kaut kas jāpamaina savā spēlē, jākļūst par līderi."

"Jūs jau ziniet, ka viņam ar Maiklu Džordanu ir vienādi skatieni - tie nogalina," Viņš turpināja stāstu. "Kobe pienāca man tuvāk un solīja, ka viņš viņus visus iznīcinās. Viņš zināja, ka, ja vēlamies izcīnīt zelta medaļas, mums nāksies uzvarēt Argentīnu. Tikāmies ar viņiem pusfinālā, un Kobe sedza Manu Džinobili. Mums bija 20 punktu pārsvars, un tajā brīdī Džinobili guva savainojumu. Mūsu pārsvars saruka līdz sešiem punktiem.. Kobem zuda interese mača turpinājumā. Lūk, tāds viņš bija."

Tokijas olimpiādē ASV pusfinālā uzveica Argentīnu ar rezultātu 101:81, bet finālā Kšiževska vadītā komanda pieveica Spāniju ar rezultātu 118:107. Braients bija ASV komandas kapteinis. Karjeras laikā leģendārais basketbolists divas reizes piedalījās olimpiskajās spēlēs un abas reizes tika pie zelta godalgas.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/mike-krzyz...

     [+] [-]

, 2020-10-19 12:59, pirms 4 gadiem
Mēs gatavojās olimpiādei, ar personālu jau bijām Lasvegasā

Runā kā tīrs kurzemnieks

  +1 [+] [-]

, 2020-10-19 15:29, pirms 4 gadiem
markes rakstīja: Mēs gatavojās olimpiādei, ar personālu jau bijām Lasvegasā

Runā kā tīrs kurzemnieks
Kšiževskis ir kurzemnieks. Viņa vecāki ir ieceļotāji no Skrundas.

     [+] [-]

, 2020-10-20 14:39, pirms 4 gadiem
Sākumā Pekina, pēc tam Tokija. Autor, tu zini,ka šīs divas pilsētas ir Ķīnas un Japānas galvaspilsētas?