Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Porziņģa mērķi šosezon: Zvaigžņu spēle, gada aizsardzības spēlētājs un MIP balva

Porziņģa mērķi šosezon: Zvaigžņu spēle, gada aizsardzības spēlētājs un MIP balva
Kristaps Porziņģis (centrā) kopā ar partneriem demonstrē vienotību ASV himnas izpildījuma laikā
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šovakar publicētajā „The Players Tribune” videointervijā Kristaps Porziņģis pastāstīja par to, kā uzzinājis par Karmelo Entonija aizmainīšanu, kā pieteicies „pieskatīt” viņa mašīnas un ko vēlas sasniegt šosezon „Knicks” sastāvā.

„Man komandas panākumi vienmēr ir prioritāte,” sacīja Kristaps Porziņģis. „Un komandas mērķis šosezon ir iekļūt izslēgšanas spēlēs. Iegūt NBA titulu ir lieta, ko nevar paveikt vienā dienā. Tas prasīs laiku. Ir nepieciešami gadi, lai uzbūvētu komandu, kas var cīnīties par titulu. Un, kā jau esmu teicis, ja mēs ejam pareizajā virzienā un tuvojamies šim mērķim, tad mēs daram pareizi.”

„Savukārt runājot par individuālajiem mērķiem,” turpināja Porziņģis, „es vēlos iekļūt Zvaigžņu spēlē. Es vēlos kļūt par gada labāko aizsardzības spēlētāju. Tāpat es arī jūtu, ka varētu būt gada progresējušākais spēlētājs.”

Porziņģis līdz šim vēl nav piedalījies Zvaigžņu spēlē, lai gan abās savās pirmajās NBA sezonās līdzjutēju balsojumā ieņēma ļoti augstas vietas. Savukārt gada labākā aizsardzības spēlētāja (DPOY) un progresējušākā spēlētāja ("Most Improved Player" jeb MIP) balvas ir ļoti prestiži apbalvojumi, un neviens NBA spēlētājs pagaidām nav ieguvis abus visas karjeras laikā, nemaz nerunājot par abu iegūšanu vienas sezonas laikā.

Porziņģis pagājušajā sezonā saņēma trīs punktus progresējušākā spēlētāja balvas balsojumā (uzvarētājam Jannim Adetokunbo bija 428 punkti), bet starp deviņiem spēlētājiem, kuri saņēma balsis gada aizsardzības spēlētāja noteikšanā, Porziņģa nebija.

„Players Tribune” intervijā Porziņģis arī atklāja, ka Karmelo Entonija aizmainīšanas brīdī tieši devās uz Ņujorku un bija lidmašīnā: „Piezemējoties tas man bija liels pārsteigums. Aizrakstīju viņam tajā pašā vai nākamajā dienā. Vienkārši vēlējos viņam pateikties par to, ka viņš man bija tik lielisks mentors, kā lielais brālis jau kopš pirmās dienas.”

„Tāpat es Entonijam teicu, ka viņam ir daudz mašīnu, bet viņš tā īsti ar viņām nemaz nebrauc. Tad nu teicu, ka, ja viņam vajag kādu, kas tās var pieskatīt, tad es palieku Ņujorkā un noteikti varu tās pieskatīt,” plati smaidot stāstīja Porziņģis, kurš šonakt tieši pret Entoniju un "Thunder" uzsāks jauno sezonu.


Izmantotie resursi:
https://www.theplayerstribune.com/l...

, 2017-10-19 23:24, pirms 7 gadiem
All star tiks, par pārējo māc nopietnas šaubas.
, 2017-10-19 23:29, pirms 7 gadiem
individuāli - individuāli - individuāli ..

bet izlasot rakstu redzams, ka autors atkal ir salicis savus akcentus - tipisks fake news autors.
, 2017-10-19 23:37, pirms 7 gadiem
Mērķi jau labi, bet nedaudz par augstu. Ceru, ka kļūdos, bet čempis noteikti būs atstājis ietekmi uz Kristapa fizisko. Jācer, ka vismaz pirmo pusi sezonas izvilks bez lieliem savainojumiem!
, 2017-10-20 01:03, pirms 7 gadiem
DPOY nu nē, večuk. Par pārējo - lai izdodas!
, 2017-10-20 01:24, pirms 7 gadiem
Labak lai dabon tiesibas atpakal, pirms velas pieskatit automašīnas😄😄.

Bet nu runajot pa tēmu, protams, novēlu Kristapam veiksmīgu sezonu un sasniegt mērķus, lai gan DPOY ir drusku pa cēlu mērķis, bet MIP gan ir reāls. Lai izdodas.
, 2017-10-20 02:36, pirms 7 gadiem
Veiksmi, katrā ziņā!
, 2017-10-20 05:38, pirms 7 gadiem
Porziņģis 31+12
Pārējais pamatsastāvs 30+11 bumbas
Beņķis 23 punkti
------------------
Trekns zāģis.

Šī var kļūt par nepatīkami garu sezonu ar ļoti lielu bizošanu ar nokārtām galvām. Štrunts ar visām balvām. Galvenais - veselība!
, 2017-10-20 15:40, pirms 7 gadiem
kristaps9220 rakstīja: Labak lai dabon tiesibas atpakal, pirms velas pieskatit automašīnas😄😄.

Bet nu runajot pa tēmu, protams, novēlu Kristapam veiksmīgu sezonu un sasniegt mērķus, lai gan DPOY ir drusku pa cēlu mērķis, bet MIP gan ir reāls. Lai izdodas.
Liegums darbojas tikai Latvijā...
Tas ir tā pat ja tevi pieķer brraucot lopā Latvijā... tad braukšanas liegums ir tikai Latvijā... un Lietuvā tu drīksti braukt...
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.