Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

NBA sezonas pirmā spēle izrādās pēdējā arī "Nets" saspēles vadītājam Linam

NBA sezonas pirmā spēle izrādās pēdējā arī "Nets" saspēles vadītājam Linam
Džeremijs Lins
Foto: AFP/Scanpix

NBA komanda Bruklinas „Nets” apstiprinājusi, ka tās saspēles vadītājs Džeremijs Lins ceļgala savainojuma (pārrautas patelārās saites) dēļ šosezon vairs nevarēs spēlēt. Viņš kļuvis par otro pēc Gordona Heivorda, kurš jau pašā NBA sezonas sākumā izsists no ierindas uz ļoti ilgu laiku. Mača tiešraide būs pieejama "Best4Sport" televīzijā.

Džeremijs Lins traumu guva „Nets” vakardienas mačā pret „Pacers”, kad ceturtajā ceturtdaļā devās uz grozu un neveiksmīgi piezemējās. Viņš maču atstāja ar 18 gūtiem punktiem, bet viņa komanda zaudēja ar 131:140 un baidījās par ilgtermiņa savainojumu. Šīs bailes diemžēl bija pamatotas, jo Linam šajā pēcpusdienā medicīniskajās pārbaudēs konstatēts paterālās saites plīsums.

„Nets” apstiprinājusi, ka Lins šosezon laukumā vairs neizies. Tas ir smags trieciens komandai un arī Linam pašam, kurš traumu dēļ jau pagājušajā sezonā izlaida veselas 46 spēles.

29 gadus vecajam Linam šosezon bija paredzēta sākumsastāva saspēles vadītāja pozīcija. Aizvadītajā sezonā viņš bija svarīgs „Nets” spēlētājs, vidēji spēlē gūstot 14,5 punktus un veicot 5.1 rezultatīvu piespēli. Iepriekš pirms tam Lins bija aizvadījis četras sezonas ar vismaz 70 aizvadītām spēlēm.

Bruklinai līdz ar to nāksies daudz vairāk paļauties uz šovasar iemainīto D`Andželo Raselu, kurš vakardienas mačā guva 30 punktus. Tāpat lielāks spēles laiks būs Alenam Krabem, bijušajam Portlendas aizsargam, kurš droši vien tiks paaugstināts uz pamatsastāvu.

Linam ir līgums ar „Nets” šosezon par 12 miljoniem dolāru, kā arī vēl uz nākamo sezonu par 12.5 miljoniem.

"Nets" aizvadītajā sezonā palika pēdējā vietā Austrumu konferencē ar tikai 20 uzvarām, bet sezonu iepriekš guva 21 uzvaru. Komanda šobrīd pārdzīvo grūtus laikus iepriekš nepārdomāto līgumu un riskanto maiņu dēļ, kas licis "Nets" palikt bez augstām drafta izvēlēm, ko tā būtu ieguvusi šovasar un pagājušajā vasarā savas zemās vietas dēļ.

Izmantotie resursi:
Brooklyn Nets guard Jeremy Lin ruptures...


, 2017-10-19 18:15, pirms 6 gadiem
Tas ir pipec kādas džekiem traumas. Lai veiksmīgas operācijas un izveseļošanās abiem!
, 2017-10-19 18:15, pirms 6 gadiem
Vēlviens... nu jopcik...
, 2017-10-19 18:19, pirms 6 gadiem
Visi jau sāk pārmest par to,ka pre-season esot bijis par īsu,un tāpēc sākušās traumas.Negribētos tam piekrist.Nav jau tā,ka šīs divas traumas būtu pārpūles dēļ.Divas vnk neveiksmīgas epizodes.
, 2017-10-19 18:22, pirms 6 gadiem
Kad liekas, ka Austrumi nevar būt vājāki, jau pirmajās spēlēs izkrīt komandu atslēgas spēlētāji. Ļoti ceru, ka Rietumos būs labs kapiņš, lai vsm kkāds basketbols šosezon būtu skatāms.
, 2017-10-19 18:27, pirms 6 gadiem
KP būs jāvelk East!
, 2017-10-19 18:58, pirms 6 gadiem
Mača tiešraide būs pieejama "Best4Sport" televīzijā.

Tātad šī spēle vēl nav notikusi?
, 2017-10-19 19:20, pirms 6 gadiem
žēl Lina,
NBA sāks kko darīt, jo reitingi ar kritīsies, ka pazūd star playeri un konkurenece starp komandām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-19 20:03, pirms 6 gadiem
Rasels būs most improved player
, 2017-10-19 21:49, pirms 6 gadiem
kols00 rakstīja: žēl Lina,
NBA sāks kko darīt, jo reitingi ar kritīsies, ka pazūd star playeri un konkurenece starp komandām
Jā.... pazuda 10 spēļu "star playeris" Lins. Psc.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
10

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.