Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arī spēlētāji par MVP atzīst Vestbruku, "Knicks" labākais komandas biedrs - Karmelo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī spēlētāji par MVP atzīst Vestbruku, "Knicks" labākais komandas biedrs - Karmelo
Rasels Vestbruks
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Spēlētāju asociācija pēc regulārā čempionāta beigām veica spēlētāju aptauju, lai noskaidrotu aizvadītās sezonas izcilniekus. Tagad publicēti rezultāti, un par vērtīgāko spēlētāju atzīts Rasels Vestbruks.

Oklahomsitijas "Thunder" saspēles vadītājs Rasels Vestbruks aizvadītajā sezonā demonstrēja vēsturisku sniegumu, iemetot 31,6 punktus, savācot 10,6 atlēkušās bumbas un atdodot 10,4 rezultatīvas piespēles. Vienas sezonas laikā viņš savāca trīs triple-double, kuros bija guvis vismaz 50 punktus, bet nevienam citam spēlētājam līgas vēsturē nav izdevies savākt trīs visas karjeras laikā.

Kaut Vestbruks pelnīti tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, jautājumus sāka uzdot viņa konkurenti. Galvenais sāncensis bija Džeimss Hārdens, kura pārstāvētās Hjūstonas "Rockets" ģenerālmenedžeris Derils Morejs pēc zaudējuma apšaubīja uzvarētāja noteikšanas kritērijus un piedāvāja vispār atteikties no balvas pasniegšanas.

Taču arī spēlētāji uzskata, ka Vestbruks bija pelnījis MVP balvu – par to liecina balsojums, kas tika veikts pēc regulārā čempionāta beigām, tādējādi neņemot vērā sniegumu izslēgšanas mačos. Tāpat spēlētāji Vestbruku par uzvarētāju atzinuši vēl divās kategorijās – visgrūtāk nosedzamais un vislabāk ģērbtais.

Par labāko debitantu tika atzīts Malkolms Brogdons no Milvoki "Bucks", taču spēlētāji nebija vienisprātis ar līgu labākā aizsardzības spēlētāja un rezervista balsojumos. Šoreiz Kavai Lenards apsteidza Dreimondu Grīnu, bet Lū Viljamss bija pārāks nekā Ēriks Gordons.

Tika noskaidroti uzvarētāji arī vairākās interesantās kategorijās. Treneris, pie kura visvairāk gribētu spēlēt – Gregs Popovičs no Sanantonio "Spurs". Spēlētājs, kuru slepus vēlētos visvairāk redzēt savā komandā – Lebrons Džeimss no Klīvlendas "Cavaliers". Veterāns, kurš atstājis spilgtāko iespaidu – Vinss Kārters.

Tāpat katras komandas spēlētāji balsoja par labāko komandas biedru, un Ņujorkas "Knicks" izvēlējās Karmelo Entoniju, kuru vadība ilgi mēģināja dabūt prom, bet tagad pats Entonijs vēlas pamest Ņujorku. Savukārt Sanantonio "Spurs" rindās par labāko komandas biedru atzina Manu Džinobili.

Izmantotie resursi:
https://nbpa.com/nbpa-players-voice...

     [+] [-]

, 2017-08-19 11:41, pirms 7 gadiem
neko jau kategorija- vislabāk ģērbtais tad lai ievieš vēl - skaistākā draudzene, garākais krāniņš, dargākā mašīna utt

  -1 [+] [-]

, 2017-08-19 12:14, pirms 7 gadiem
labākais floperis?,atbildētājs uz intervija'm.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-19 12:15, pirms 7 gadiem
Bez Karmello nov Porzinngo Fakts....

  -1 [+] [-]

, 2017-08-19 12:31, pirms 7 gadiem
Diezgan sviestaina kategorija par labāk ģērbto. Normāliem džekiem tur neviens nepievērš uzmanību, jo neviens arī uz to neiet. Bet tāpēc, ka RWB ir pamanāms nenozīmē, ka vienmēr tas ir stilīgi.

     [+] [-]

, 2017-08-19 16:22, pirms 7 gadiem
Kārtējais pierādījums tam, ka Karmelo valda komandā.