Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" treneris: "Sezonas MVP jābūt Lebronam, bet Deiviss ir labākais aizsardzībā"

Agris Suveizda

"Lakers" treneris: "Sezonas MVP jābūt Lebronam, bet Deiviss ir labākais aizsardzībā"
Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas individuālo balvu balsojums noslēgsies vēl pirms sezonas atsākšanas, tādējādi atlikušie regulārās sezonas mači netiks ņemti vērā. Losandželosas "Lakers" galvenais treneris Frenks Vogls regulāras sezonas vērtīgākā spēlētāja un labākā aizsardzības spēlētāja godu atdod saviem līderiem Lebronam Džeimsam un Entonijam Deivisam.

Losandželosas "Lakers" pirms pandēmijas izcīnīja divas lielas uzvaras, ar 113:103 pārspējot līgas līderi Milvoki "Bucks" un ar 112:103 pārspējot arī vienu no savām galvenajām konkurentēm Rietumu konferencē – Losandželosas "Clippers". Vogls uzskata, ka šīs divas spēles spilgti apliecināja Džeimsa un Deivisa izcilību. Lebrons pirmajā mačā izcēlās ar 30p+8ab+8rp, bet otrajā spēlē – ar 28p+9rp+8ab. Savukārt Deiviss abās cīņās guva 30 punktus, kā arī pievienoja attiecīgi deviņas un septiņas atlēkušās bumbas.

"Tajā nedēļas nogalē Lebrons abās spēlēs uzņēmās smagāko nastu. Pret "Clippers" viņš sedza Kavai Lenardu un paveica lielisku darbu. Un "Bucks" spēlē viņš sedza Janni [{Adetokunbo], kad Deivisam bija piezīmju problēma, un arī tajā situācijā nospēlēja lieliski. Domāju, ka šīs spēles lieliski apliecināja viņu prasmes un bija lielisks lakmusa papīrs," žurnālistiem sacīja Vogls.

"Neviens uzvaras neietekmē vairāk par Džeimsu. Uzskatu, ka šogad viņam būtu jābūt MVP. Domāju, ka viņam jābūt MVP, un domāju, ka Deivisam būtu jābūt gada labākajam aizsardzības spēlētājam," Vogls turpināja. "Mums ir trešā labākā aizsardzība NBA, labākā Rietumos, un tas ir lielā mērā [Džeimsa] pašatdeves dēļ šajā sezonā, kas bijusi augstāka nekā iepriekšējos gados, kā man ir sacīts."

"Nenoniecinot dažus citus kandidātus, taču Lebrons mūsu komandai nozīmē ārkārtīgi daudz. Pat pirms sezonas, kad tiek veidots sastāvs: cik daudz spēlētāju atrodas "Lakers", jo šeit ir Lebrons Džeimss un viņi grib spēlēt kopā ar viņu. Tas viss sākas jau tad. Un tad, saprotams, viņa parādītais laukumā, vadot uzbrukumu, esot līgas līderim rezultatīvo piespēļu ziņā un arī nosakot toni aizsardzībā," treneris noslēdza.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2020-07-19 13:31, pirms 4 gadiem
Piekrītu! Bija vienreiz reize kad treneriem tika jautāts pret kuru spēlētāju spēlējot ir visvairāk jāmaina spēles plāns utt, viennozīmīgi bija Lebrons. Un viņa vērtība komandai ir redzama 100% kur šogad pēc aiziešanas atrodas Cavs!Un arī defa JA Grib Lebis var dominēt tikai atšķirībā tāda kā 100% gan uz defu gan ofensu ir diezgan nereāli Visu spēli vai sēriju kur nu vēl sezonu nospēlēt.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-19 13:45, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Piekrītu! Bija vienreiz reize kad treneriem tika jautāts pret kuru spēlētāju spēlējot ir visvairāk jāmaina spēles plāns utt, viennozīmīgi bija Lebrons. Un viņa vērtība komandai ir redzama 100% kur šogad pēc aiziešanas atrodas Cavs!Un arī defa JA Grib Lebis var dominēt tikai atšķirībā tāda kā 100% gan uz defu gan ofensu ir diezgan nereāli Visu spēli vai sēriju kur nu vēl sezonu nospēlēt.
Tu runā par divām dažādām lietām. Lebrons ir labākais spēletajs pasaulē, bet sezonas nogrieznī Janka nospēlēja labāk ņemot vērā defu + offence.

     [+] [-]

, 2020-07-19 17:18, pirms 4 gadiem
Lukam mvp!