Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: "Porziņģis būs neapturams NBA Disneja Pasaulē"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Apskatnieks: "Porziņģis būs neapturams NBA Disneja Pasaulē"
Foto: mavs.com

Amerikāņu apskatnieks Tailers Votss piedāvā savu redzējumu - NBA kluba Dalasas "Mavericks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porzinģis pēc sezonas atsākšanās varētu demonstrēt iespaidīgu spēli.

---

Kā jau ziņots, Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) organizē līdzjutēju balsojumu, lai noskaidrotu aizvadītās desmitgades danku. Latvijas spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis iekļuvis ceturtdaļfinālā, kur tagad cīnās pret grieķu "monstru" Janni Adetokunbo. Tiek lēsts, ka šī dueļa uzvarētājs kļūs par izteiktu galveno favorītu šajā turnīrā. Patlaban mūsējais ir vadībā ar 53.55% pret 46.45, taču pārsvars samazinās.

Balsot var ŠEIT - no katras ierīces katra pārlūka var nobalsot vienu reizi diennaktī.

---

Kā zināms, pēc koronavīrusa pauzes NBA sezona atsāksies 31. jūlijā, mači notiks slavenajā Disneja Pasaulē, kas atrodas netālu no Orlando pilsētas Floridas štatā. "Kristaps Porziņģis būs atslēga Dalasas komandas panākumiem. "Vienradzis" tikko bija uzņēmis apgriezienus, kad 11. martā sezona tika apturēta. Ir vairāki iemesli, kāpēc viņš būs neapturams," norāda TheSmokingCuban.com apskatnieks.

"Sezonas sākumā Porziņģis nespēlēja uz pilnu klapi, jo ceļgala traumas dēļ izlaida iepriekšējo sezonu. Turklāt bija arī jaunā komandā, kur viņš spēlēja savādāku lomu, salīdzinot ar Ņujorkas "Knicks". Atlēkušajās bumbās viņa devums uzlabojās, taču vietas atrašana uzbrukumā prasīja kādu laiku. "Vienradža" pienesums sākumā bija viļņveidīgs. Pirmajās 19 spēlēs viņš trijos mačos iemeta mazāk nekā 10 un septiņos gadījumos guva vairāk nekā 20 punktus. Šķita, ka viņš ir samierinājies, bet tad ceļgala savainojuma dēļ nācās izlaist 10 spēles."

"Pēc atgriešanās dažās spēlēs tika atpakaļ un atrada savu vilni. Pirms sezonas apturēšanas pēdējās 15 spēlēs vidēji mačā guva 25.2 punktus, izcīnīja 10.9 atlēkušās bumbas, izpildīja 2.5 rezultatīvas piespēles un sarūpēja 2.3 blokos 33.7 minūtēs. Porziņģa pienesuma uzlabošanās notika pēc Dvaita Pauela savainojuma, kura dēļ viņam sezona noslēdzās priekšlaicīgi. Tādējādi trenerim Rikam Kārlailam nācās "Vienradzi" vairāk izmantot piektā numura pozīcijā. Tajā pašā laikā latvieša uzbrukums kļuva daudzveidīgāks un grūtāk nosedzams. Gaidāms, ka sezonas turpinājumā viņš ātri atradīs šo ritmu. Ja tas notiks, tas var būt neapturams spēks," atzīst basketbola speciālists.

"Sezonas pirmajā pusē Dalasas klubu mocīja savainojumi, kas neļāva sasniegt potenciāli iespējamos rezultātus. Bet tagad ir pozitīva ziņa - "Mavericks" spēlētājiem vajadzētu būt veseliem, ja neskaita minēto Pauelu un Džeilenu Bransonu, kuram veikta pleca operācija. Dalasas klubam ir labākais uzbrukums NBA, turklāt tas var uzlaboties, ja Porziņģis iet uz pilnu klapi un spēlētāji jūtas veseli."

"Viens no galvenajiem sezonas aktuālajiem jautājumiem bija tas, cik labi Porziņģis metīs pirmajā sezonā ar Dalasu. Pēc nopietnas ceļgala traumas nav retums, ja metienu precizitāte ir zemāka. Gaidāms, ka pēc sezonas atsākšanās viņa metienu procents būs virs līgas vidējā. Nebūs jābrīnās, ja Porziņģis uzrādīs savus labākos skaitļus. Fani var redzēt, ka pēdējās nedēļās Porziņģis strādā pie sava metiena. Viņš izskatās vairāk nekā gatavs NBA Disneja Pasaulei," secina Tailers Votss.

"Pirms sezonas apturēšanas "Mavs" fani jau sāka redzēt, ko spēj Lukas Dončiča un Kristapa Porziņģa duets. Dončičs šosezon nokļuva superzvaigznes statusā. 21 gada vecumā viņš pretendē uz līgas MVP. "Vienradzis" noteikti var būt "All-Star" izlasē blakus Dončičam. Maz ticams, ka 24 gadus vecais spēlētājs jau ir spēlējis savu labāko basketbolu. Porziņģis turpinās uzlabot un paplašināt savu spēli. Arī komandai ap "Mavericks" zvaigžņu duetu vajadzētu kļūt labākai. "Mavericks" dinamiskais duets varētu sasniegt jaunus augstumus jau šovasar."

Izmantotie resursi:
thesmokingcuban.com

  +2 [+] [-]

, 2020-06-19 21:03, pirms 4 gadiem
uzlikuši aizsardzību pret robotiem... pirms balsojuma jāiziet "feiskontrole"...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-19 21:04, pirms 4 gadiem
KP 53,94
YA 46,06

  +2 [+] [-]

, 2020-06-19 21:20, pirms 4 gadiem
Šiem drīz būs jāsāk domāt pie kādiem skaitļiem varētu neatsākt sezonu tieši Floridas štatā,jo tur tie koronas skaitļi nenormāli aug.Tā tomēr ir atpūtnieku zona..Ja apkalpojošie personāli netiks testēti,tad beigās visi sēdēs karantīnā iekš Disneja

     [+] [-]

, 2020-06-19 22:10, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Šiem drīz būs jāsāk domāt pie kādiem skaitļiem varētu neatsākt sezonu tieši Floridas štatā,jo tur tie koronas skaitļi nenormāli aug.Tā tomēr ir atpūtnieku zona..Ja apkalpojošie personāli netiks testēti,tad beigās visi sēdēs karantīnā iekš Disneja
Laikam loti maz esi lasijis informaciju,par notiekoso taja štatā,kur nu vel Tu sapratīsi,iepriekšējos rakstus @ DL.

  -2 [+] [-]

, 2020-06-19 22:33, pirms 4 gadiem
Apgalvojums bez jebkāda pamata...

     [+] [-]

, 2020-06-19 22:38, pirms 4 gadiem
Go0dFather rakstīja: Laikam loti maz esi lasijis informaciju,par notiekoso taja štatā,kur nu vel Tu sapratīsi,iepriekšējos rakstus @ DL.
Lightning tikko aizslēdza jau nometni,jo spēlētāji un personāls pozitīvi..
Rekur NFL čaļi jau ar pozitīvi notestēti tieši iekš Floridas trenējoties paši savā burbulī
Kas tur ko nesaprast..Visi to vien saka,ka tā štata galva nav īsti normāla.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-20 00:40, pirms 4 gadiem
KP 54.72
GA 45.28

  +2 [+] [-]

, 2020-06-20 02:51, pirms 4 gadiem
kas būs nākotnē-tie ir tikai minējumi,taču par Pauela faktoru apskatnieks norādijis precīzi.iespējams,ja nebūtu šīs traumas,tad viss turpinātos pa vecam. Luka daudz spēlēja uz Pauelu,KP tad ganījās kaut kur vientuļš pie 3p līnijas.Pēc tam viss mainījās, KP dabūja arī piektajā paspēlēt,pirmssezonas izdaudzinātā saikne LD-KP sazīmējās.Izskatījās,ka KP atguva pārliecību.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-20 10:57, pirms 4 gadiem
KP 55.42
GA 44.58