Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons: "Mēs ar Džordanu perfekti saderētu kopā un varētu sasniegt pilnīgi citu līmeni"

Agris Suveizda

Lebrons: "Mēs ar Džordanu perfekti saderētu kopā un varētu sasniegt pilnīgi citu līmeni"
Lebrons Džeimss un Maikls Džordans. Foto:

Nacionālās basketbola asociācijas superzvaigzne Lebrons Džeimss bērnībā pats bija Čikāgas "Bulls" fans. Laikā, kad basketbola pasaule ar lielu aizrautību vēroja Maikla Džordana dokumentālo filmu ciklu, Džeimsam tika vaicāts, vai viņš būtu varējis spēlēt vienā komanda ar Džordanu, un Losandželosas "Lakers" līderis nešaubās, ka viņš ar Džordanu veidotu ļoti labu tandēmu.

"Ņemot vērā to, kā es spēlēju – komandas intereses lieku pirmajā vietā -, domāju, ka manas labākās prasmes perfekti saderētu kopā ar Maiku," Džeimss sacīja Uninterrupted. "Maiks ir slepkava. Ja runa ir par basketbola spēlēšanu, tad viņa māka gūt grozu lieliski saderētu ar manu prasmi piespēlēt, lasīt spēli un paredzēt notikumu attīstību."

"Redzēju, kā [Skotijs Pipens] spēja saspēlēties ar Maiku. Domāju, ka tas [es kopā ar Džordanu] būtu pavisam citā līmenī. Pips bija viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem, bet ar mani viņa lomā, ja es ar Maiku tajos Čikāgas laikos spēlētu kā uzbrucējs-saspēles vadītājs, tas būtu pavisam cits līmenis," uzskata Džeimss.

Vēlāk sociālo tīklu vietnē Twitter Džeimss precizēja, ka viņš par sevi runājis kā par Džordana komandas biedru, nevis sāncensi, tikai tādēļ, ka viņam tika uzdots tāds jautājums: "Es neteicu, ka Džordanu redzēju kā komandas biedru, nevis pretinieku. Man tika uzdots jautājums, vai es domāju, vai es būtu varējis būt viņa komandas biedrs un papildināt viņa spēli. Man patīk izcilie spēlētāji, un es dievinātu spēlēšanu kopā ar viņiem viņu lieliskajos posmos, taču es arī būtu gatavs darīt jebko, lai pret katru no viņiem sacenstos viens pret vienu. Lai nu kā, paldies Džordanam par to, ka es mans eņģelis, iedvesmas avots un supervaronis."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/KingJames/statu...

     [+] [-]

, 2020-05-19 12:15, pirms 4 gadiem
subjektīvas garlaicības laika fantāzijas. visi izcilie tā "saderētu" kopā. MJ ar Karīmu vēl izcilāks duets.

reāli Lebrona ego ar MJ lielāko ego nesaderētu. LBJ būtu grūti skraidīt bez bumbas, ātri norautos no MJ par atpūšanos aizsardzībā, ja MJ sajustu LBJ līdera ambīcijas, ātri izspiestu no sastāva..

     [+] [-]

, 2020-05-19 12:23, pirms 4 gadiem
Varētu MJ pienest dvieļus u ūdentiņu 😆😆😁

     [+] [-]

, 2020-05-19 15:15, pirms 4 gadiem
Vestbruks, Hārdens, MJ, Džeimss, Lavars Bols. Es esmu runājis.