Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards izlaiž treniņu pirms trešās spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lenards izlaiž treniņu pirms trešās spēles
Kavai Lenards
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Sanantonio "Spurs" līderis Kavai Lenards, kurš Rietumu konferences fināla pirmajā mačā iedzīvojās savainojumā, izlaidis treniņu pirms trešā dueļa ar Goldensteitas "Warriors".

Ceturtdien Sanantonio "Spurs" aizvadīja pirmo treniņu, gatavojoties mājas mačam pret Goldensteitas "Warriors", tomēr laukumā nebija līdera Kavai Lenarda. Kā norādīja vairāki komandas biedri, Lenards bija ieradies arēnā. "Viņš sēdēja laukuma malā. Atveseļošanās norit tik labi, cik labi vien varētu būt," sacīja Pau Gazols. "Mūsu apkalpojošais personāls ir lielisks. Viņš strādā, lai potīte justos labāk. Tas ir viss, ko zinu."

Lenards potīti pirmoreiz savainoja iepriekšējā sērijā pret Hjūstonas "Rockets". Trauma tika atsvaidzināta pirmajā duelī ar "Warriors", kad viņš piezemējās uz sāncenšu centra Zazas Pačuljas kājas. "Spurs" izsēja vairāk nekā 25 punktu pārsvaru un pirmajā spēlē piedzīvoja zaudējumu ar 111:113. Otrajā mačā bez Lenarda neizdevās izrādīt nopietnu pretestību, nonākot iedzinējos ar 0-2.

"Lieta, par kuru uztraucos – tas, ka savainojums ir identisks iepriekšējam," pēc pirmās spēles sacīja "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs. "Varētu izdarīt secinājumu, ka šoreiz atveseļošanās paņems ilgāku laiku, tomēr ceru, ka tā nav taisnība un ka viņš varēs palīdzēt jau trešajā spēlē."

Lenards pirmo spēli pameta trešās ceturtdaļas ievadā, un kopš tā brīža "Warriors" sakāvusi pretiniekus ar rezultātu 194:133. Goldensteita realizējusi 57% metienu no spēles un 24 no 54 tālmetieniem. Lenards gan 2015., gan 2016. gadā tika atzīts par NBA labāko spēlētāju aizsardzībā, bet 2014. gadā viņš kļuva par finālsērijas MVP.

"Viņš izskatījās labi, bet par savainojumu pārāk daudz nerunājām," teica aizsargs Denijs Grīns. "Spurs" nevar palīdzēt arī saspēles vadītājs Tonijs Pārkers, kuram operācijas dēļ sezona beigusies priekšlaikus. "Tāpat redzēju Toniju, viņš bija ieradies arēnā. Aprunājāmies par dzīvi un to, kā iet. Viņi abi domā tikai par nākamo dienu, neskatoties tālāk nākotnē."

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +1 [+] [-]

, 2017-05-19 09:10, pirms 7 gadiem
kameer seerija nav beigusies,tikmeer viss iespeejams

     [+] [-]

, 2017-05-19 10:42, pirms 7 gadiem
Igijs ar Zazu laikam nespēlēs trešajā spēlē. Vispār GSW šajos PO ir bijušas daudz traumu. Shons,Barns,Igijs,KD,Zaza, Kerrs,Grīns neviens to nepiemin, ka neskatoties uz tām ir 10-0.

     [+] [-]

, 2017-05-19 11:58, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Igijs ar Zazu laikam nespēlēs trešajā spēlē. Vispār GSW šajos PO ir bijušas daudz traumu. Shons,Barns,Igijs,KD,Zaza, Kerrs,Grīns neviens to nepiemin, ka neskatoties uz tām ir 10-0.
Rietumu spēks ir pāsrpīlēts 10-0, pat austrumos nav tik šepri

     [+] [-]

, 2017-05-19 11:59, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Igijs ar Zazu laikam nespēlēs trešajā spēlē. Vispār GSW šajos PO ir bijušas daudz traumu. Shons,Barns,Igijs,KD,Zaza, Kerrs,Grīns neviens to nepiemin, ka neskatoties uz tām ir 10-0.
GSW pietaupa Iguodalu jo ir 2-0, būtu 1-1 vai 0-2 Igijs spēlētu 100% game 3.
Tak te SAS fanboji un GSW heiteri, tāpēc arī nepiemin un vēl derdzas tas, ka visu laiku izgāžas ar prognozēm!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-19 12:12, pirms 7 gadiem
HMB-METU.ANALIIZII! rakstīja: cik tu vari murgot
Igijs ir 15. speletajs komandaa, Klarks un McCadoo ar parejie Maciem ir prieksha jau sen
Tavas raķetes jau ārā, izkritīs kosmonauti un varēsi izklīst pa kŗūmiem
pareizi, tad tu būsi kvēls Cavs fans, vai ja GSW pacels tad teiksi krasava Klejs Uguņo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-19 12:36, pirms 7 gadiem
HMB-METU.ANALIIZII! rakstīja: cik tu vari murgot
Igijs ir 15. speletajs komandaa, Klarks un McCadoo ar parejie Maciem ir prieksha jau sen
Tu gan fantazē. Igijs stabili ir TOP5 mehānisms GSW. Viņš paceļ GSW citā dimensijā, defa sedz labākos pretinieku spēlētājus. Šosezon labākais AST/TO visā NBA, viens no labākajiem +/- rādītājiem, lietderība u.t.t Maccado nekad pie līdzīga rezultāta nenāk un netaisa spēli, beidz ākstīties. Atzīstu, ka Spurs pirmo spēli bija jāuzvar, bet tas bija pārsteiguma moments. Tālāk jau GSW ņems Spurs ar vai bez Lenarda. Tikmēr Igijs būs jau gatavs Lebja izskološanai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-19 13:45, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Tu gan fantazē. Igijs stabili ir TOP5 mehānisms GSW. Viņš paceļ GSW citā dimensijā, defa sedz labākos pretinieku spēlētājus. Šosezon labākais AST/TO visā NBA, viens no labākajiem +/- rādītājiem, lietderība u.t.t Maccado nekad pie līdzīga rezultāta nenāk un netaisa spēli, beidz ākstīties. Atzīstu, ka Spurs pirmo spēli bija jāuzvar, bet tas bija pārsteiguma moments. Tālāk jau GSW ņems Spurs ar vai bez Lenarda. Tikmēr Igijs būs jau gatavs Lebja izskološanai.
Ko tu tur vari visu laiku bāzt to AST/TO ratio? Pie 3 piespēlēm tas ir tikai normāli. Kad būs 7+ AST, tad arī varēsi skandināt.

     [+] [-]

, 2017-05-19 19:23, pirms 7 gadiem
Ko var cepties. Spurs ar visu Lenardu nan nekādu izredžu pret GSW. Fināls pret CAvs gan 50:50.

     [+] [-]

, 2017-05-20 08:07, pirms 7 gadiem
Bļāviens SC. Labākās līgas PO notiek, bet visu ko jaudājat ir tikai sekot līdzi benķiniekam Bertānam. Arī par CLE-BOS sēriju varējāt uzraktīt pirms spēles aprakstu. Nemaz nerunājot par pēc spēles aprakstu, kam jau bija jābūt gatavam pēc spēles nevis 9.00, kad ceļaties.

Par CLE-BOS spēli es varētu uzrakstīt- ko BOS dara konf. finālos. Piedodiet, bet izsmieksls. Pie 60-30 puslaiku izslēdzu. Un, ja tā zaudē divas spēles mājās? Tad kur tālāk?