Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" uz darba interviju aicinās arī Keniju Smitu

Andrejs Siliņš

"Knicks" uz darba interviju aicinās arī Keniju Smitu
Kenijs Smits
Foto: Getty Images

Kristapa Porziņģa pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks", meklējot galveno treneri, uz darba interviju aicināšot arī bijušo basketbolistu, tagad spēļu komentētāju televīzijā Keniju Smitu, vēstī ESPN.

Iepriekš ESPN vēstīja, ka galvenie kandidāti esot četri: Deivids Fizdeils, Marks Džeksons, Deivids Blats un Džerijs Stekhauss. Pirmie divi no šiem četriem kļuvuši par televīzijas personībām, komentējot un analizējot spēles, bet tagad viņiem pievienojies vēl viens basketbola komentētājs - "Knicks" uz darba interviju aicināšot arī deviņas "Emmy" balvas ieguvušā šova "Inside the NBA" basketbola analītiķi Keniju Smitu.

53 gadus vecais Smits nekad nav strādājis par treneri profesionālā līmenī un teju uzreiz pēc spēlētāja karjeras kļuva par spēļu komentētāju. "Inside the NBA" šovā Smits pavadījis jau 20 gadus. 1987. gada draftā Smitu ar sesto numuru izvēlējās Sakramento "Kings", bet desmit gadus ilgās karjeras laikā saspēles vadītājs uzspēlēja gan "Kings", gan "Hawks", "Rockets", "Pistons", "Magic" un "Nuggets".

Pārstāvot Hjūstonas komandu, Ņujorkā dzimušais un uzaugušais Smits divas reizes izcīnīja NBA čempiontitulu - 1994. un 1995. gadā, kad Maikls Džordans bija nolēmis basketbolu nomainīt ar beisbola spēlēšanu.

Iepriekš Smits bijis pietuvināts "Knicks" organizācijai kā komandas mājas spēļu pārraižu nodrošinātāja "MSG Networks" komentētājs "Knicks" spēlēm no 2005. līdz 2008. gadam.

Izmantotie resursi:
ESPN

 +10 [+] [-]

, 2018-04-19 09:18, pirms 6 gadiem
Gaidu, kad Valteru knicks uzaicinās uz interviju..

  +3 [+] [-]

, 2018-04-19 09:32, pirms 6 gadiem
smakulaacis rakstīja: Gaidu, kad Valteru knicks uzaicinās uz interviju..
Labāk Niku Gaigalieti!

  +6 [+] [-]

, 2018-04-19 09:32, pirms 6 gadiem
Visu cieņu, taču kādēļ Knicks uz trenera amatu nevar uzaicināt kādu profesionālu basketbola treneri ar kārtīgu pieredzi galvenā trenera amatā?! Kāpēc vajag visādus komentētājus, palīgus un Glīgas censoņus?! Tīri teorētiski, Knicks varētu atļauties da jebkuru treneri.

  +6 [+] [-]

, 2018-04-19 10:42, pirms 6 gadiem
Tad jau Šaku arī jāaicina uz interviju Knicks šefi vispār paskatās uz savām izdarībām kā tas no malas izskatās. Klauni kaut kādi!

  +2 [+] [-]

, 2018-04-19 11:09, pirms 6 gadiem
Acīm redzot tās aizkulises tajā komandā ir tik drausmīgas, ka normāls treneris tur pat tuvumā nerādās...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-19 11:14, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Tad jau Šaku arī jāaicina uz interviju Knicks šefi vispār paskatās uz savām izdarībām kā tas no malas izskatās. Klauni kaut kādi!
Tad man Tev jāuzdod jautājums, kurš bija treneris, kurš izveidoja GSW par cienījamu komandu? Marks Džeksons, agrāk nebija strādājis par treneri, tikai TV. Viņa vietu ieņēmušais Stīvs Kerrs, ja neskaitām, ka pastrādāja par Suns GM, tad arī strādājis tikai TV, bet trenera darbs iet no rokas. Neskati īru pēc cepures, jo labi treneri apkārt nemētājas, ja esi labs, tad tev arī i darbs, ja ilgu laiku neesi trenējis, tad tas arī par kaut ko liecina.

     [+] [-]

, 2018-04-19 11:24, pirms 6 gadiem
Asnātiņš rakstīja: Tad man Tev jāuzdod jautājums, kurš bija treneris, kurš izveidoja GSW par cienījamu komandu? Marks Džeksons, agrāk nebija strādājis par treneri, tikai TV. Viņa vietu ieņēmušais Stīvs Kerrs, ja neskaitām, ka pastrādāja par Suns GM, tad arī strādājis tikai TV, bet trenera darbs iet no rokas. Neskati īru pēc cepures, jo labi treneri apkārt nemētājas, ja esi labs, tad tev arī i darbs, ja ilgu laiku neesi trenējis, tad tas arī par kaut ko liecina.
Aatbilde uz tava jautājuma pirmo daļu - Džerijs Vests

     [+] [-]

, 2018-04-19 12:32, pirms 6 gadiem
Gribat komentētāju par treneri? Lūdzu, ir Stīvens A. Smits! Un Māris Rīmenis, ja gribas kaut ko eksotiskāku Bet Smits būtu diezgan laba izvēle. Žoakim noā iz a bona fide skrab!

     [+] [-]

, 2018-04-19 13:09, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Aatbilde uz tava jautājuma pirmo daļu - Džerijs Vests
Ne jau Vests izgudroja Run`n`gun un pamatu tam ielika Džeksons.

     [+] [-]

, 2018-04-19 13:33, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ne jau Vests izgudroja Run`n`gun un pamatu tam ielika Džeksons.
Nu Arī ne Marks Džeksons izgudroja Run'n'gun
Pat tie pāsi Variors ar Donu Nelsonu priekšgalā un mūsu Andriņu spēlēja tādu stilu. Bet vispār, ka jebkurš metiens ir labs un, ka jāmet ir pirmajās 9 ās uzbrukuma sekundēs jau ASV tiek sen piekopts, visādas grāmatas par to un, kas tik ne.. Ar visu D'Antoni priekšgalā...
Lai vai kā, Jā Marks Džeksons bija tajā modeļa izveidā, tās komandas izveidē, nenoliedzami... Bet man uzskats, ka GSW nav treneris un spēlētāji, tā ir komanda un kultūra, attieksme. Kuru lieliski papildina Stīvs Kers laukuma malā ar savu spilgto personību un Džeksona (Fila) un Popa pieredzi savā izpildījumā. Cilvēks kurš strādā ar spēlētāju galvām un ticību, nevis triec pa laukumu shēmas (tam viņam ir asistenti). Tad nu... domāju Vestam ir daudz par ko tajā pateikties, arī Džeksona kā Trenera izmantošanā.

     [+] [-]

, 2018-04-19 20:17, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Gribat komentētāju par treneri? Lūdzu, ir Stīvens A. Smits! Un Māris Rīmenis, ja gribas kaut ko eksotiskāku Bet Smits būtu diezgan laba izvēle. Žoakim noā iz a bona fide skrab!
Smits tikai gudri muldēt māk. Vairākus mēnešus aktīvi nolika KP, bet, kad sākās sezona, tad par attaisnojumu teica: ''Es viņu vispār nebiju redzējis spēlējam.''

     [+] [-]

, 2018-04-20 04:20, pirms 6 gadiem
@Ziwrav cits Smits, vecīt...

     [+] [-]

, 2018-04-20 19:08, pirms 6 gadiem
budamank rakstīja: @Ziwrav cits Smits, vecīt...
Ups, nepareizi izlasīju viņa komentāru. Padomāja, ka to A. Smitu nosauca par labu izvēli