Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Rockets" viesos sagrauj "Trail Blazers"

"Rockets" viesos sagrauj "Trail Blazers"
Ārons Brūks (ar bumbu) uzbrukumā
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīru ar pārliecinošu uzvaru šorīt uzsāka Hjūstonas "Rockets" basketbolisti, kas viesos ar 108:81 sakāva Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Regulārā čempionātu abas komandas bija noslēgušas līdzās – Rietumos "Trail Blazers" ieņēma ceturto vietu ar vienu uzvaru vairāk nekā oponentiem, savukārt "Rockets" bija piektie. Tas solīja interesantu dueli šo komandu izpildījumā "play off" pirmajā kārtā.

Abu komandu pirmais mačs Portlendā gan šīs cerības neattaisnoja. "Rockets" jau pirmajā ceturtdaļā ieguva vairāk nekā desmit punktu pārsvaru un tas turpināja pieaugt. Pēc puslaika Hjūstonas basketbolisti bija vadībā ar 62:44. Lielais pārtraukums mājiniekiem par labu nenāca – "Rockets" veica vēl vienu izrāvienu un tikai pēdējā ceturtdaļa tika aizvadīta līdzīgā cīņā. Tas gan nepaglāba "Trail Blazers" no sagrāves. Pārliecinoša Hjūstonas komandas uzvara ar 108:81. Nākamā abu komandu spēle pēc divām dienām Portlendā.

Uzvarētājiem labu spēli aizvadīja Ārons Brūkss, kurš guva 27 punktus, izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Jao Mins atzīmējās ar 24 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, bet Luiss Skola guva 19 punktus un savāca astoņas atlēkušās bumbas. Zaudētājiem 21 punkts Brendona Roja rēķinā.

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2009-04-19 08:44, pirms 15 gadiem
o my god!domaju ka buus sivaak!pats speli gandriz sagaidiiju bet miegs izradiijas stipraks
, 2009-04-19 08:46, pirms 15 gadiem
vienkārša dominance laukumā,ar tādu spēli Rockets pat Lakers pārbrauks pāri,viss sastāvs labi nospēlēja,Jao visu nokārtoja pirmajā puslaikā,Skola meta savus pustālos iekšā,Bruks pēc pick en roll labi meta trīspunktniekus,Mutombo savus blokus uztaisija,Artests ar Batjē aizsardzība savu darbiņu padarija,baigie malači Rockets!

Adelmanam arī uzslavas!
, 2009-04-19 08:50, pirms 15 gadiem
Nu ja met ar sadu precizitati nav iespejams zaudet,itipasi Yao ka nospeleja.
Nav Portlendai paveicies ar pretinieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-19 09:41, pirms 15 gadiem
Houstona nospeeleeja tiiri uz pieredzi, ir jau redzams kas tiks naakamajaa kartaa, jo majaas vini speelee labaak un vinu uzdevums ir izpildiits uzvareet viesos
, 2009-04-19 11:08, pirms 15 gadiem
kas ir ar Treisiju?
, 2009-04-19 11:11, pirms 15 gadiem
kirPich rakstīja: kas ir ar Treisiju?
trauma,trauma,trauma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-19 11:22, pirms 15 gadiem
Amazing rakstīja: trauma,trauma,trauma
tad gaidāms atpakaļ uz nākamo sezonu ja? :O
, 2009-04-19 11:52, pirms 15 gadiem
Nedaudz biju pieļāvis domu, ka Rockets uzvarēs, jo Portlendu viņu laukumā uzvarēt ir ļoti grūti, bet to, ka ar tik lielu pārsvaru raķetes pārspēs Blazers, to gan nebiju gaidījis, biju gaidījis sīvāku cīņu.
, 2009-04-19 12:36, pirms 15 gadiem
PolkaDot rakstīja: vienkārša dominance laukumā,ar tādu spēli Rockets pat Lakers pārbrauks pāri
neaizmirsti, ka komanda spēlē tik labi, cik ļauj pretinieks / izskatās pretinieks vai tamlīdzīgi uz viņu fona.
līdz ar to nevar salīdzināt, kā būs teorētiski pret LAL.
, 2009-04-19 14:43, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: Buutu veel t-mac Rockets buutu chempioni!
hahahaha, ja būtu Knee-Mac, tad šīs spēles rezultāts būtu otrāds.
, 2009-04-19 14:55, pirms 15 gadiem
raptorzzs rakstīja: hahahaha, ja būtu Knee-Mac, tad šīs spēles rezultāts būtu otrāds.
atkarīgs no tā kāda formā viņš būtu,ja viņš būtu vecais labais T-Mac kuru atceros no tās spēles kur pret Spurs izvilka uzvaru,vai arī Makgreidijs kuru joprojām nomocītu traumas.ļoti ceru ka nākamsezon Treisijs spēs aizvadīt vismaz 60spēles,jo ar veselu Makgreidiju Rockets var cīnīties par konferences titulu.

Kā saspēles vadītājs ir jaunais Brūks,kurš progresē,Makgreidijs,Ārtests,Jao,Batjē,Skola kas tik tiešām ir mani pārsteidzis šosezon labā ziņā,Lendrijs ļoti labs rezervists,pieredzējušais Berijs kas palīdzēs playoff,Lavrijs labs rezervists Brūksam,Hejs,un Mutambo kas komandai spēj palīdzēt vecumā kad citi jau domātu par atpūtu!
, 2009-04-19 17:04, pirms 15 gadiem
nu mani šāds rezultāts nedaudz pārsteidz, es zināju, ka "Rockets" varētu uzvarēt šo spēli, bet nu ne jau ar +27...
un man radās jautājums, kāpēc virsraksta foto redzams ir Džošs Hovards? "Raķetes" jau spēlēja pret "Trail Blazers", ne jau Mavs. ;D
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
6

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.