Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par marihuānas glabāšanu un izplatīšanu aizturēts NBA čempions Glens Deiviss

Andrejs Siliņš

Par marihuānas glabāšanu un izplatīšanu aizturēts NBA čempions Glens Deiviss
Glens Deiviss
Foto: AFP / Scanpix

2008. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Bostonas "Celtics" sastāvā Glens Deiviss, kurš jau trešo sezonu ir bez komandas, februārī aizturēts kādā Merilendas viesnīcā par narkotiku glabāšanu un iespējamu izplatīšanu.

Arests veikts 7. februārī pēc tam, kad viesnīcas īpašnieks sajutis marihuānas smaržu no viena viesnīcas numuriņa. Tajā atradās Deiviss, kuram līdzi bija 126 grami marihuānas, kā arī koferis ar 92 000 dolāru skaidrā naudā. Deivisu arestēja un vēlāk uzrādīja apsūdzības marihuānas glabāšanā un izplatīšanā.

Pats Deiviss gan savu vainu noliedz un norāda, ka tiesā ir gatavs aizstāvēt savu vārdu. Aizvadītajā naktī savā "Instagram" kontā Deiviss ievietoja video no lidmašīnas, kurā ēd vistu stilbiņus un, blakus stāvot atvērtam koferim ar naudu, vēlreiz noliedz savu vainu: "Neticiet tam, kas rakstīts internetā. Man būs iespēja aizstāvēties tiesā. Viņi vienkārši ir dusmīgi, jo melnais cilvēks ticis pie naudas, viņi cenšas nospiest melno cilvēku pie zemes."

32 gadus vecais Deiviss NBA ienāca 2007. gadā, kad miesās raženo spēlētāju ar 35. numuru draftēja Sietlas "SuperSonics". Vēlāk tiesības uz Deivisu tika atdotas Bostonai slavenajā darījumā, kas izveidoja lielo trijnieku - Pols Pīrss, Kevins Gārnets un Rejs Alens (tieši Alens Bostonā nonāca no Sietlas). Debijas sezonā Deiviss vidēji guva 4,5 punktus un kļuva par NBA čempionu.

Pēc četrām sezonām Bostonā Deiviss 2011. gad decembrī nonāca Orlando "Magic". Pavadījis Floridā nepilnas trīs sezonas, 2014. gada februārī Deiviss kļuva par brīvo aģentu, jo abas puses vienojās par līguma izpirkšanu. Trīs dienas vēlāk Deiviss pievienojās "Clippers", kur noslēdza sezonu un pavadīja arī nākamo. Kopš 2015. gada vasaras Deiviss ir brīvais aģents un jau trešo sezonu basketbolu profesionāli nespēlē.

Deiviss oficiāli nav paziņojis par karjeras beigšanu, taču 2016. gadā izteicās, ka pagaidām atlicis basketbolu malā, lai censtos attīstīt karjeru kino industrijā.

206 centimetrus garais un 131 kilogramu smagais Deiviss astoņās NBA sezonās vidēji 21 minūtē guva 8,0 punktus un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas. Labāko sezonu Deiviss aizvadīja Orlando sastāvā, 2012./2013. gada sezonā vidēji gūstot 15,1 punktu, izcīnot 7,2 bumbas un atdodot 2,1 rezultatīvu piespēli.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-19 15:00, pirms 6 gadiem
126g šitādiem te aiziet pa nedēļu. Visiem skaidri saprotams, ka netirgo.

     [+] [-]

, 2018-03-19 17:33, pirms 6 gadiem
Tas noteikti ir arī viss, kas viņam, pārējais notriekts

  +1 [+] [-]

, 2018-03-19 17:52, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas noteikti ir arī viss, kas viņam, pārējais notriekts
Viss pārējais noēsts vistu stilbiņos un nopīpots. Bet vispār viņš ir tāds tipisks šaurpierīšu melnis, kurš savu acīmredzamo un nepārprotamo dumību mēģina pavērst pilnīgi pretējā virzienā - kā nepamatoti apvainots melnais svētais moceklis.

     [+] [-]

, 2018-03-19 18:12, pirms 6 gadiem
Viņi vienkārši ir dusmīgi, jo melnais cilvēks ticis pie naudas, viņi cenšas nospiest melno cilvēku pie zemes.....

Protams, nabaga nēģerīti apbižo.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja