Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" vadība cer uz dinastijas atjaunošanu un tituliem tuvāko gadu laikā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Warriors" vadība cer uz dinastijas atjaunošanu un tituliem tuvāko gadu laikā
Klejs Tompsons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" šosezon dažādu iemeslu dēļ rāda ļoti blāvu sniegumu. Komanda ar bilanci 12-43 atrodas pēdējā vietā NBA. Tomēr komandas īpašnieks Džo Leikobs atzinis, ka tuvāko sezonu laikā "Warriors" atkal būs titula pretendente.

"Tuvāko gadu laikā mēs atkal varēsim skatīties titula virzienā," Džo Leikobs pozitīvi izteicās intervijā USA today. "Manuprāt, šis ir bijis lielisks gads, lai mēs izanalizētu situāciju un domātu par to, kā atgriezties tur, kur bijām iepriekš."

Līdz NBA maiņu darījumu beigām "Warriors" aizmainīja sešus spēlētājus, tiekot pie vērtīgām nākotnes drafta izvēlēm. Komanda tikusi arī pie Endrjū Viginsa. Tomēr visvērtīgākais, kas iegūts šajā maiņas darījumu periodā, ir 2021. gada drafta izvēle, kuru komanda ieguva no "Timberwolves".

"Mums jau bija 2020. gada drafta izvēle," Leikobs izteicās, "bet šis drafts nesolās būt tik jaudīgs. Savukārt 2021. gada draftā pieejamie jaunie spēlētāji solās būt ļoti labi. Tieši tāpēc bija svarīgi tikt pie šīs drafta izvēles. Mainot prom Raselu, mērķis nebija tikt pie maksimāli daudz drafta izvēlēm, bet tieši pie 2021. gada izvēles."

Stefans Karijs, kurš sezonas sākumā guva traumu, tuvāko nedēļu laikā varētu atgriezties laukumā. Karijam tika veikta operācija rokas lūzuma dēļ, bet šobrīd viņš aktīvi piedalās treniņprocesā.

Komandas galvenais treneris Stīvs Kers sniedza komentārus par Karija situāciju: "Viņš izskatās lieliski. Viņš atgūst spēku un pārliecību, bet viņš vēl nepiedalās treniņspēlēs, un noteikti, ka nepiedalīsies tajās arī šajā nedēļā."

"Ir skaidrs, ka Stefs laukumā atgriezīsies tuvāko nedēļu laikā, bet Klejs gan ir tālu no tā," Kers izteica savu skatījumu par traumēto spēlētāju situāciju komandā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/warriors-i...
https://sports.yahoo.com/stephen-cu...

     [+] [-]

, 2020-02-19 16:27, pirms 4 gadiem
Nespīd. Bez KD kalibra džeka Gsw vairs titulu neredzēt.

     [+] [-]

, 2020-02-19 17:07, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Nespīd. Bez KD kalibra džeka Gsw vairs titulu neredzēt.
Muļķības, 2 pirmas kartas izveles, nodraftē labus džekus, kuriem paris gadus maksas kapeikas, kāpēc, lai atkal neizcīnītu titulu ?

     [+] [-]

, 2020-02-19 17:15, pirms 4 gadiem
Par tituliem tuvākajā laikā gan var nesapņot... tituli,... viņu situācijā pamazām jārāpjas no bedres, tur aizies gadi

  +3 [+] [-]

, 2020-02-19 18:08, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: Par tituliem tuvākajā laikā gan var nesapņot... tituli,... viņu situācijā pamazām jārāpjas no bedres, tur aizies gadi
Kādas tieši bedres? Viņiem atliek atkopties tikai no traumām un jau būtu PO līmeņa komanda. Šobrīd pēdējā vieta nav slikta menedžera darbs, bet daudzu sakritību kopums. Jau nākamajā sezonā GSW būs Curry, Thomsonu, Grens, top10 draftts, Wiggins, kāds ok FA. Par kādu tu bedri runā??

     [+] [-]

, 2020-02-19 18:58, pirms 4 gadiem
sochee rakstīja: Muļķības, 2 pirmas kartas izveles, nodraftē labus džekus, kuriem paris gadus maksas kapeikas, kāpēc, lai atkal neizcīnītu titulu ?
Šogad problēma,ka tas drafts ir tāds vienpusīgs..Reāli viņiem der tikai C Wiseman..Pārējais top10 vienos guardos.Nu vai taisīt baigo gamble uz Avdiju.
Vienīgi jāgaida sezonas beigas NCAA un jāskatās,kā lietas notiks PO.Kuri kāps augšā un kuri kritīs

     [+] [-]

, 2020-02-19 19:27, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: Par tituliem tuvākajā laikā gan var nesapņot... tituli,... viņu situācijā pamazām jārāpjas no bedres, tur aizies gadi
Šosezon viņiem 2 līderi ir pilnībā ārā ar traumām. Kā diez Lakers spēlētu, ja paliktu uz ilgu laiku bez Lebrona un Deivisa? Vienīgi KD pameta komandu, bet beigās ir labus spēlētājus/drafta izvēles dabūjuši pretī. Pa lielam, šīs traumas bija labākais, kas varēja notikt.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-19 20:10, pirms 4 gadiem
Tad viņiem atliek tik cerēt ka dabūs pie sevis KP6 !!!

     [+] [-]

, 2020-02-19 21:04, pirms 4 gadiem
Robis rakstīja: Kādas tieši bedres? Viņiem atliek atkopties tikai no traumām un jau būtu PO līmeņa komanda. Šobrīd pēdējā vieta nav slikta menedžera darbs, bet daudzu sakritību kopums. Jau nākamajā sezonā GSW būs Curry, Thomsonu, Grens, top10 draftts, Wiggins, kāds ok FA. Par kādu tu bedri runā??
Grīns? Šogad redzam kas viņš ir bez Kleja un Stefa... Mierīgi varēja šogad izpauzties!

     [+] [-]

, 2020-02-20 00:01, pirms 4 gadiem
sochee rakstīja: Muļķības, 2 pirmas kartas izveles, nodraftē labus džekus, kuriem paris gadus maksas kapeikas, kāpēc, lai atkal neizcīnītu titulu ?
Un kur teikts, ka būs divas pirmās? Ka veiksies drafta loterejā?

  +1 [+] [-]

, 2020-02-20 08:28, pirms 4 gadiem
balts rakstīja: Un kur teikts, ka būs divas pirmās? Ka veiksies drafta loterejā?
Kurš teica, ka divi pirmie piki?

     [+] [-]

, 2020-02-21 13:53, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Grīns? Šogad redzam kas viņš ir bez Kleja un Stefa... Mierīgi varēja šogad izpauzties!
Tas ka Grīns vienpersoniski uzvaras un titulus neatnesīs vienmēr ir bijis skaidrs, bet savienojumā ar šiem spēlētājiem sistēma strādā. GSW katrā ziņā nekur nepazudīs, pareizi saka, 21 gada drafta izvēle ir ļoti vērtīga perspektīvas ziņā. Varbūt nebūs tik izteikti pretendenti uz titulu, bet runāt par to varēs arī turpmākos gadus.