Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Trail Blazers" līderis Makolums pēdas lūzuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz četras nedēļas

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Trail Blazers" līderis Makolums pēdas lūzuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz četras nedēļas
Deimiens Lilards un Sīdžejs Makolums. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Portlendas "Trail Blazers" vēl viens savainojums. Viens no komandas līderiem Sīdžejs Makolums salauzis pēdu. Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čanarija, "Trail Blazers" aizsargs komandai nevarēs palīdzēt vismaz četras nedēļas.

Sīdžejs Makolums šosezon demonstrē teicamu sniegumu. Portlendas aizsargs šosezon 13 aizvadītajās spēlēs vidēji izcēlies ar 26,7 punktiem, 3,9 atlēkušajām bumbām un piecām piespēlēm. Vidēji spēlē Makolums iemetis 4,8 tālmetienus, kas ir labākais rādītājs komandā. Metienus no spēles viņš līdz šim realizējis ar augstu precizitāti – 47,3%. Savainojumā aizsargs iedzīvojās spēlē pret Sanantonio "Spurs".

Jau ziņojām, ka arī cits "Trail Blazers" līderis Jusufs Nurkičs guva nopietnu savainojumu, kas viņam liegs doties laukumā vismaz astoņas nedēļas. Neilgā laika posmā Portlenda palikusi bez diviem svarīgiem spēlētājiem.

Portlendas "Trail Blazers" šobrīd ar astoņām uzvarām un sešiem zaudējumiem atrodas sestajā vietā Rietumu konferencē. Portlenda šobrīd atrodas septītajā vietā vidēji iemesto punktu rādītājā, un bez Makoluma komandai varētu rasties problēmas uzbrukumu noslēgšanā.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-19 09:42, pirms 3 gadiem
Portlenda un traumas.Some things never change

     [+] [-]

, 2021-01-19 12:20, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Portlenda un traumas.Some things never change
Nekas smieklīgs tur nav