Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Žurnālists: Vestbruks un Hārdens paliks Hjūstonā arī nākamsezon

Žurnālists: Vestbruks un Hārdens paliks Hjūstonā arī nākamsezon
Rasels Vestbruks un Džeimss Hārdens. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajai basketbola asociācijai (NBA) pietuvinātais laikraksta "The Houston Chronicle" žurnālists Džonatans Feigens podkāstā "Pushin' Thru" izteicies, ka Hjūstonas "Rockets" komandas līderi Džeimss Hārdens un Rasels Vestbruks paliks komandā arī nākamajā sezonā.

"Potenciālais "Rockets" sastāva noārdīšanas un pārbūves scenārija variants nav piemērots un ticams šai starpsezonai. Iemesls, kāpēc es par to esmu pārliecināts, ir tas, ka "Rockets" savu līderi Džonu Hārdenu uztur informētu par saviem lēmumiem - vadībai interesē viņa un spēlētāju viedoklis par galvenā trenera kandidātiem. Viņi neinteresētos par Hārdena un Vestbruka viedokļiem, ja komanda vēlētos tos aizmainīt uz kādu citu klubu," izteicās Feigens.

Gan Hārdens, gan Vestbruks savas NBA karjeras uzsāka Oklahomasitijas "Thunder" vienībā. 31 gadu vecais Hārdens, kurš uz "Rockets" tika aizmainīts 2012. gadā, pagājušajā sezonā "Rockets" sastāvā regulārajā čempionātā devās laukumā 68 spēlēs, iekrājot vidēji 34,3 punktus, 7,5 atlēkušās bumbas un 6,6 atlēkušās bumbas, 12 "play-off" spēlēs izceļoties ar 29,6 punktiem, 7,7 rezultatīvām piespēlēm un 5,6 atlēkušajām bumbām.

Vestbruks, kurš "Rockets" pievienojās pagājušajā starpsezonā, šosezon regulārā čempionāta 57 spēlēs iekrāja caurmērā 27,2 punktus, 7,9 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. Savainojuma dēļ Vestbruks piedalījās tikai astoņos izslēgšanas mačos, nopelnot 17,9 punktus un septiņas bumbas zem groziem.

NBA "play-off" pirmajā kārtā "Rockets" principiālā duelī ar 4-3 salauza Oklahomasitijas "Thunder", bet ceturtdaļfinālā ar 1-4 kapitulēja nākamās čempiones Losandželosas "Lakers" priekšā. Pēc izstāšanās no turnīra "Rockets" galvenā trenera posteni pameta Maiks D'Antoni.

Izmantotie avoti:
https://podcasts.apple.com/us/podca...


, 2020-10-18 13:47, pirms 3 gadiem
mājsaimnieces līmeņa izteikums ..

paskaties uz RW algu + spēli play-off - protams, ka paliks Hjūstonā, jo citur 0 interese par viņiem
, 2020-10-18 13:53, pirms 3 gadiem
Daniel rakstīja: mājsaimnieces līmeņa izteikums ..

paskaties uz RW algu + spēli play-off - protams, ka paliks Hjūstonā, jo citur 0 interese par viņiem
Knicks izskatot iespēju
, 2020-10-18 14:18, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Knicks izskatot iespēju
ja nedabūs C.Paul
, 2020-10-18 14:50, pirms 3 gadiem
Autor,kāds Džons Hārdens? Smaga sestdiena bija?
, 2020-10-18 16:49, pirms 3 gadiem
Viss štokos ferrari, viņi tagad ne tikai uzvārdus taisa pa savam, bet jau vārdus. Drīz vispar nesapratīs par ko raksts 😀
, 2020-10-18 16:54, pirms 3 gadiem
Karalis Lebrons Džons!
, 2020-10-18 19:19, pirms 3 gadiem
Drìz drošvien rakstīs,ka Jānis Vols pēc ilga laika atgriežas laukumā.
, 2020-10-19 09:30, pirms 3 gadiem
Džonis MPV
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.