Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings: "Heivorda savainojums ir viens no diviem sliktākajiem, kādus esmu redzējis"

Agris Suveizda

Ērvings: "Heivorda savainojums ir viens no diviem sliktākajiem, kādus esmu redzējis"
Lebrons Džeimss un Kairijs Ērvings
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas jaunā sezona sākās ar Bostonas "Celtics" jaunieguvumva Gordona Heivorda šaušalīgu savainojumu atklāšanas spēlē pret Klīvlendas "Cavaliers" (99:102).

"Tas ir smagi," sacīja cits Bostonas "Celtics" jaunieguvums Kairijs Ērvings. "Karjeras laikā esmu redzējis savainojumus, arī man pašam tādi ir bijuši, un tas droši vien bija viens no diviem sliktākajiem savainojumiem, kādus esmu redzējis. Viens bija [Polam Džordžam] ASV izlasē, un šis bija otrs. Tas nav patīkams skats, taču pēc tā ir jāspēj savākties – vienkārši jāturpina cīnīties. Saprotam, ka Heivordam, ar Dievpalīgu, viss būs kārtībā, un mēs turpināsim par viņu lūgties un palīdzēsim, kā vien spēsim."

"Lai cik tas arī pretīgi neizklausīties, taču pēc tā visa tik un tā paliek spēle, kas jāaizvada," Ērvings atbildēja uz jautājumu, kā pēc redzētā iespējams turpināt cīņu. "Mēs to saprotam, mēs esam profesionāļi. Kad viens no mūsu brāļiem bija gar zemi, pārējie vienkārši savācāmies. Vēlam viņam un viņa ģimenei visu to labāko un vēlamies viņu redzēt atpakaļ. Darīsim visu nepieciešamo, lai šā procesa laikā palīdzētu viņam atkal kļūt veselam."

Klīvlendas "Cavaliers" līderis Lebrons Džeimss: "Savā dzīvē esmu redzējis vairākus līdzīgus savainojumus. Redzēju, kad tas notika ar Polu Džordžu. Skatījos spēli, kad tas notika ar Šonu Livingstonu, kad viņš bija Losandželosas "Clippers". Skatījos NCAA spēli, kad Kevins Vērs bija Lūivilā. Tie ir savainojumi, kurus nekad nevar paredzēt, un nekad nevēlies, lai tie notiktu – lai arī kurš netiktu pie savainojuma, lai arī cik nopietns tas nebūtu, lai arī cik augstā līmenī tas nenotiktu."

Viens no iemesliem Heivorda pārejai uz "Celtics" bija galvenais treneris Breds Stīvenss, kurš bija viņa treneris universitātē: "Viņš bija ielicis lielu darbu, un domāju, ka viņš atradās savā līdz šim labākajā nedēļā [kopš pārejas] un ka viņš spēlēs patiešām labi. Bet tagad, cerams, viņš pilnībā atlabs. Smagi, bet tā - savainojuma risks - ir daļa no sporta. Man viņa ir ļoti žēl."

Izmantotie resursi:
Boston Celtics, Cleveland Cavaliers have...

  +3 [+] [-]

, 2017-10-18 10:20, pirms 6 gadiem
mnja, izskatijaas vnk briesmiigi. Respect Cavs, kas ari tik loti pardzivija un izradija respektu Haywardam.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-18 12:03, pirms 6 gadiem
Es reāli nesaprotu , kā viņš spēj palikt pie pilnas samaņas , man jau ko tādu redzot , reāli sūdīgi paliek

  +1 [+] [-]

, 2017-10-18 13:17, pirms 6 gadiem
Gan jau Irvingam apziņā ir vēl papildus tas, ka šis savainojums bija epizodē, kur viņš nosegtam Heivordam deva alley-oop piespēli. Bet gadīties var jebkuram šāds savianojums, ļoti ļoti neveiksmīgi.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-18 13:53, pirms 6 gadiem
Cavs komandas īpašnieks iedeva savu privāto ļoteni, lai uz fikso nogādātu čali Bostonā un liktu uz OP galda.

     [+] [-]

, 2017-10-18 14:54, pirms 6 gadiem
kvadrats rakstīja: Es reāli nesaprotu , kā viņš spēj palikt pie pilnas samaņas , man jau ko tādu redzot , reāli sūdīgi paliek
Šoks, adrenalīns...
Pašam ir bijuši trīs kaulu lūzumi, divi tādi kā svītriņas kaulā - tie nesāpēja, ja nekustināja vai nemēģināja atbalstīties, bet plauktsas locītavas lūzums sāpēja nežēlīgi, jo nekustināt nav iespējams... Šāds, ka tur kāja vnk karājas....nez... neticu, ka nesāp...