Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA sezona vairs nav tālu, Dienvidaustrumu divīzijas kopsavilkums.

Tieši pēc nedēļas sāksies 71. NBA sezona, apskatīsiem komandas pa divīzijām, šī ir pirmā no sešām daļām un šoreiz par Dienvidaustrumu divīziju.

Atlanta Hawks.

Ieguvumi: Dvaits Hovards, Džareds Džeks , Deandrē Bembrijs , Malkolms Deleinijs un Taurens Prinss .

Zaudējumi: Als Horfords , Kirks Hainrihs, Lamārs Patersons un Džefs Tīgs.

Pārdomas: Komandā šovasar notika lielas izmaiņas, pēdējo sezonu augstumus komanda un vadība grib noturēt, bet Atlanta zaudēja cīņu par Alu Horfordu, kā arī Atlanta trīs komandu maiņas darījumā aiztreidoja savu sākuma saspēles vadītāju Džefu Tīgu. Līdz ar šo maiņu, Atlantas sākuma saspēles vadītaja vieta tiks dota jaunajam talantīgajam vācietim Denisas Šrūderam.

Komandas lielākais ieguvums noteikti ir Dvaits Hovards, kurš atgriezās mājās, ar viņu Atlanta parakstīja 3. gadu 70 miljonu līgumu, viņš tieši aizstās centra pozīcijā Alu Horfordu, kurš bija izteikts komandas līderis pēdējās sezonās, Hovards ir izteikts ''rim protecter'', ko tieši nevarēja teikt par Horfordu, Hovards savulaik vairākkārtējs līgas labākais aizsardzības spēlētājs, mēģinās atgriezties uz slavas takas, kā tas bija Orlando ''Magic'' laikos.

Turpinājums

Autors: JohnWillow