Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Saspēles vadītājs Džeks Ņujorkas "Knicks" nomaina pret "Pelicans"

Saspēles vadītājs Džeks Ņujorkas "Knicks" nomaina pret "Pelicans"
Kristaps Porziņģis un Džerets Džeks pret Bostonas "Celtics". Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" saspēles vadītājs Džerets Džeks, kurš ir Latvijas zvaigznes Kristapa Porziņģa komandas biedrs, nākamsezon varētu pārcelties uz Ņūorleānas "Pelicans" vienību, pavēstījis NBA apskatnieks Šams Čaranija.

Pēc viņam pieejamās informācijas, Džeks vienojies ar "Pelicans" par viena gada līgumu, taču tas nav garantēts, jo līguma ietvaros Džekam tiek dota iespēja konkurēt par otrā saspēles vadītāja vietu sastāvā. Līdz ar to, sevi neapliecinot nepieciešamajā kvalitātē, viņš var arī nekļūt par "Pelicans" spēlētāju.

Aizvadītajā sezonā 34 gadus vecais saspēles vadītājs 62 mačos guva vidēji 7,5 punktus, atdeva 5,6 rezultatīvās piespēles, kā arī sakrāja 3,1 atlēkušo bumbu.

Savas karjeras laikā Džeks pārstāvējis Portlendas "Trail Blazers", Indiānas "Pacers", Toronto "Raptors", Goldensteitas "Warriors", Klīvlendas "Cavaliers", Bruklinas "Nets", kā arī "Pelicans" vienību, bet 2005. gadā NBA draftā viņš tika izraudzīts ar 22. kārtas numuru.

Savukārt 22 gadus vecais Porziņģis turpina atkopties no ceļgala krustenisko saišu plīsuma, bet laukumā Ņujorkas "Knicks" basketbolists varētu atgriezties vien gada izskaņā.

"Knicks" aizvadītajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-09-18 20:17, pirms 6 gadiem
NOMAINA?
Tekstā nav ne vārda par to, ka ir nomainījis...
Un īsti neiberaucu, kā LĪGUMA ietvaros var būt dota iespēja ar kko konkurēt? Plus vēl, tad kur viņam ir jāapliecina kaut kas, vasaras līgā?
, 2018-09-18 21:10, pirms 6 gadiem
kā rezervists labs.
, 2018-09-18 21:30, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: NOMAINA?
Tekstā nav ne vārda par to, ka ir nomainījis...
Un īsti neiberaucu, kā LĪGUMA ietvaros var būt dota iespēja ar kko konkurēt? Plus vēl, tad kur viņam ir jāapliecina kaut kas, vasaras līgā?
Vienīgi training camp invitation.Bet es šaubos vai Džeks tādu ņemtu.
TIkko atradu un tas non-guaranteed deal.
, 2018-09-19 16:21, pirms 6 gadiem
Tad jau Pelicans tagad var uzskatīt par nopietniem titula pretendentiem...
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
12

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.