Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braients gatavojas piedalīties Boloņas futbola kluba iegādē Itālijā

Andrejs Siliņš

Braients gatavojas piedalīties Boloņas futbola kluba iegādē Itālijā
Kobe Braients
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" superzvaigzne Kobe Braients varētu piedalīties itāliešu futbola kluba "Bologna F.C. 1909" iegādē.

Amerikāņu jurista Džozefa Takopina, kurš pazīstams kā viens no sekmīgākajiem kriminālo autoritāšu aizstāvjiem tiesās, vadītā investoru grupa gatavojas iegādāties Boloņas futbola klubu. Starp grupas dalībniekiem tiek minēts arī Kobes Braienta vārds - basketbolists esot gatavs piedalīties ar 350 000 eiro lielu investīciju, kļūstot par vienu no kluba īpašniekiem.

35 gadus vecais Braients, kura atgriešanās laukumā pēc savainojuma izārstēšanas, šosezon tiek gaidīta ar pastiprinātu interesi, bērnībā pirmos soļus basketbolā spēra tieši Itālijā. Tas notika 40 minūšu brauciena attālumā no Boloņas - Redžo Emīlijas pilsētā, kur viņa tēvs Džo Braients pārstāvēja vietējo komandu A sērijā. Bērnībā dzīvojot Itālijā, Kobe spēlēja arī futbolu un kļuva par dedzīgu "AC Milan" atbalstītāju.

"Bologna F.C. 1909" futbola klubam ir vairāk nekā simt gadu vēsture, tas 1929. gadā bija starp A sērijas dibinātājiem. Pagājušajā sezonā Boloņas vienība palika 19. pozīcijā 20 komandu konkurencē un izkrita uz B sēriju. Trīs spēlēs jaunajā sezonā pēc spēka otrajā valsts čempionātā boloņiešiem četri punkti un devītā pozīcija 22 komandu konkurencē.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-09-20 13:42, pirms 10 gadiem
chuuw rakstīja: Diezgan smieklīgi, ka milionārs nevis nopērk, bet ziedo nieka 350k..
Kāda ziedošana? Viņš investē. Ja klubs strādās ar peļņu tad arī viņam tiks daļa no tās.