Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs vēlas visu karjeru aizvadīt "Warriors" rindās: "Tās ir manas mājas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karijs vēlas visu karjeru aizvadīt "Warriors" rindās: "Tās ir manas mājas"
Stefens Karijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" saspēles vadītājs Stefens Karijs, kurš divas reizes atzīts par regulārā čempionāta MVP, sacīja, ka vēlas visu karjeru aizvadīt vienā komandā.

Uz jautājumu, vai viņš vēlētos Goldensteitā pavadīt visu karjeru, Stefens Karijs atbildēja bez jelkādas vilcināšanās. "Protams, ka vēlos. Tās ir manas mājas. Tā ir vieta, kur vēlos atrasties acīmredzamu iemeslu dēļ," teica saspēles vadītājs. Kopā ar "Warriors" viņš pēdējo četru gadu laikā izcīnījis trīs titulus, plus parakstīts piecu gadu līgums 201 miljona vērtībā, kas turpināsies līdz 2022. gadam.

"Mīlu līča rajonu. Vienīgais iemesls, kāpēc tagad iegriežos mājās [Šarlotā], ir māsas kāzas vai tā viena sezonas spēle pret "Hornets". Citādi atpakaļ pārāk daudz nebraucu. Mans prāts pieder citai vietai," norādīja Karijs, kura tēvs Dels kādreiz pārstāvēja "Hornets", bet tagad strādā televīzijā un komentē komandas mačus.

30 gadus vecais Karijs arī pieskārās tēmai par palikšanu NBA pēc iespējas ilgāk. Viņš atzīmēja, ka Džeisons Kids spēku pilnbriedā bija viens no atlētiskākajiem saspēles vadītājiem, bet karjeras otrajā pusē viņš spēja pielāgoties izmaiņām un turpināt būt starp labākajiem. "Nekad nevari zināt, kas būs jādara, lai turpinātu spēlēt. Taču esmu diezgan drošs, ka to izdomāšu," teica Karijs.

"Mans ķermenis pašlaik jūtas ļoti labi. Lai sagatavotos sezonai, jāņem vērā daudzi faktori, jāizstrādā stratēģija. Ir jāiegulda liels darbs, lai varētu spēlēt, un pamati jāieliek vasarās," atzina snaiperis.

Izmantotie resursi:
Stephen Curry says he wants to stay with Golden...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-18 11:30, pirms 6 gadiem
Nu redz. Vot tas ir dedication. Nevis kā staigulis Lebrons - grib būt ietekmīga personam visur un vienmēr, lai visi pēc (uz) viņa melnās stabules dejotu!

     [+] [-]

, 2018-08-18 11:38, pirms 6 gadiem
Kaut kā pie dir*** tie warriors

     [+] [-]

, 2018-08-18 15:26, pirms 6 gadiem
Karijs malacis, nav tāds staigulis kā LJ!
Karijam palicis izcīnīt vēl vienu trofeju - finalMVP, to arī novēlu!
GO GSW!

     [+] [-]

, 2018-08-18 20:45, pirms 6 gadiem
Leģenda, mācas no labākajiem. Biedriņš ar visu karjeru pavadīja Goldensteitā.

     [+] [-]

, 2018-08-18 22:21, pirms 6 gadiem
andzis rakstīja: Leģenda, mācas no labākajiem. Biedriņš ar visu karjeru pavadīja Goldensteitā.
Nav taisnība.