Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA finālsērijas MVP Durents atsakās doties vizītē pie Trampa: "Es viņu necienu"

Agris Suveizda

NBA finālsērijas MVP Durents atsakās doties vizītē pie Trampa: "Es viņu necienu"
Kevins Durents
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempione Goldensteitas "Warriors" nākamā gada 28. februārī viesosies pie Vašingtonas "Wizards" un, visdrīzāk, saņems tradicionālo ielūgumu uz Balto namu. Viens no "Warriors" līderiem Kevins Durents gan sarunā ar ESPN paziņoja, ka, ja šāds ielūgums tiks atsūtīts, viņš vizītē nedosies.

"Nē, es to nedarīšu. Es necienu to, kurš pašlaik ir Ovālajā kabinetā. Es nepiekrītu tam, kam piekrīt viņš, tā ka manu balsi cilvēki sadzirdēs, man neejot uz turieni," teica Kevins Durents, kurš noliedza, ka tas būtu komandas lēmums. "Tas ir mans personīgais lēmums, bet, ja es pietiekami labi pazīstu savus komandas biedrus, tad viņi visi man piekritīs."

Durents uzskata, ka Tramps spēlē lielu lomu rasu spriedzes palielināšanā: "Viņš noteikti to sekmē. Jūtu, ka kopš brīža, kad viņš ieguva amatu, vai kopš brīža, kad viņš pieteica savu kandidatūru, mūsu valsts ir bijusi ļoti sašķelta. Un tā nav tikai sakritība. Kad amatā bija Obama, situācija uzlabojās. Mūsu sabiedrībā, no kuras nāku es, bija tik daudz cerību, jo valstī bija melnais prezidents. Un tas bija tikai pirmais aspekts.

Tādēļ, redzot, kur esam tagad, ir sajūta, ka situācija ir sagriezusies uz ļauno pusi. Tas viss izriet no tā, kas ir administrācijā. Tas izriet no pašas augšas. Vadības īpašības pāriet arī uz mums pārējiem. Tādēļ, ja mūsu vadībā ir kāds, kuram cilvēki nerūp, tad mēs kā valsts arī nekur nenokļūsim. Manuprāt, kamēr nedabūsim viņu no turienes ārā, neredzēsim nekādu progresu."

Durents uzsvēra, ka valstī jāvalda cieņai, mīlestībai un saticībai starp visām kopienām un visiem cilvēkiem un ka slavenākie sportisti ir starp tiem, kuri, nevairoties skaļi runāt, var viest pozitīvas pārmaiņas. Arī viņš pats grib uzstāties publiski un kļūt par viedokļu līderi, taču vispirms vēlas kārtīgi pārdomāt visu un sakopot domas.

Izmantotie resursi:
Kevin Durant of Golden State Warriors has no...

1 2 3 71 komentārs

  -2 [+] [-]

, 2017-08-18 11:37, pirms 7 gadiem
Kādēļ lai kāds vispār ietu pie tā apgarotā klauna?

  -4 [+] [-]

, 2017-08-18 11:38, pirms 7 gadiem
Pareizi dara parāda savu nostāju pret prezidentu - marioneti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-08-18 11:44, pirms 7 gadiem
Vispār kāpēc lai viņus tur lūgtu? Tikai tāpēc, ka iepriekšējie prezidenti ielūguši? Tramps ir pierādījis, ka rīkojas atšķirīgi no visiem pārējiem, tāpēc visticamāk šāds komandas ielūgums nemaz nenotiks.
Slēpts komentārs: Ulrihs

  +6 [+] [-]

, 2017-08-18 11:49, pirms 7 gadiem
Ulrihs rakstīja: Pirmo reizi kko sakarīgu arī uzraksti.

Īstenībā it kā jau pūsiju var saprast, bet no otras puses tas ir tīrākais demokrātijas principu pārkāpums - ignorēt vairākuma (prezidenta vēlēšanās) izvēli.
Nesaproti kā jeņķu vēlēšanu sistēma strādā. Vairākums [cilvēku skaits] nobalsoja par Klintoni.

 +14 [+] [-]

, 2017-08-18 11:54, pirms 7 gadiem
Amerīkā rasists ir baltais cilvēks, jebkurā situācijā. Policists nošauj Brūklinā melno narkodīleri, kurš skrēja ar nazi virsū - visi iziet ielās, RASISMS, jo baltais policists nošāva melno. Darbā CV atsūta divi cilvēki, viens knapi pabeidzis skolu, otrs ar 10+ gadu pieredzi sfērā un augstāko izglītību - darba devējs pieņem viņu, atkal RASISMS, jo nepieņēma melno, kurš knapi pabeidzis skolu. Un šādi gadījumi ir simtiem !!!

P.S. neskaitot vēl visas tās organizācijas BlackLivesMatter, kas iet un bļauj par visu un visur. Rasisms viņiem ir jebkurā vietā, ja kaut kas nenotiek pēc viņu prāta.

     [+] [-]

, 2017-08-18 11:55, pirms 7 gadiem
bija tik daudz cerību, jo valstī bija melnais prezidents
Pats vairo rasismu āpsis.tikai neaizmirsti par pārējo pasauli padomāt,kad obama savas mahinācijas veidoja pa puspasauli.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-18 11:57, pirms 7 gadiem
Tātad durents arī grib kariņu ..

rasists kas rasists..

paldies dievam par trumpeti , vismaz karš ar rusņu atliekas uz 4 gadiem..

  +2 [+] [-]

, 2017-08-18 11:58, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Durants ir rasists. Redz vislabāk ir tad, ja ir melnais prezis, LOL
Reti kuram sportistam, aktierim vai mūziķim ir vairāk par kripatu saprāta ārpus savas darbības jomas, īpaši politikā. Liela daļa akli tic visam, ko raksta korporāciju mediji ASV un no otras puses krievu valsts mediji kā RT, par nožēlu liela daļa paši arī Latvijā nespēj paši domāt un man nav kauns tos saukt par pastalām, sc kontekstā novickis, kuram vajadzētu pieturēties pie sava diletanta darba žurnālistikā.
Protams kaut kāds melnais bumbotājs labāk gribētu iet pie Obamas, kurš ir mediju aplaizīts, kaut arī dubultojis ASV parādu, rasu nesaskaņas, nelegālu imigrāciju un turpinājis ASV karu politiku, kamēr pilnīgi uzlicis mīksto Krievijai Ukrainas sakarā kopā ar mūsu draugiem Eiropas savienību

  +6 [+] [-]

, 2017-08-18 11:59, pirms 7 gadiem
Varētu domāt Durantu kāds ciena

mīzals

  -2 [+] [-]

, 2017-08-18 12:03, pirms 7 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Nesaproti kā jeņķu vēlēšanu sistēma strādā. Vairākums [cilvēku skaits] nobalsoja par Klintoni.
Jā, un paldies Dievam ASV elektorāta sistēma, tajā ASV karte visa ir sarkana, izņemot pāris štatus kā Kaliforniju, kur ir balsojuši nelegālie, jo nekādas īstas identifikācijas jau nav.
Klintones kampaņa bija nožēlojama, tikai pāris runas, jo pati ir slima un nevar kājās nostāvēt, tāpēc paļāvās uz mediju spēku, kuri visi medīja Trampu.
Protams daudziem sieva kas sākusi karus, vainojama bēgļu krīzē un pārdevusi urānu Krievijai lai uzlabotu attiecības ir labāks variants, jo cnn tā rakstīts.

  -3 [+] [-]

, 2017-08-18 12:06, pirms 7 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Amerīkā rasists ir baltais cilvēks, jebkurā situācijā. Policists nošauj Brūklinā melno narkodīleri, kurš skrēja ar nazi virsū - visi iziet ielās, RASISMS, jo baltais policists nošāva melno. Darbā CV atsūta divi cilvēki, viens knapi pabeidzis skolu, otrs ar 10+ gadu pieredzi sfērā un augstāko izglītību - darba devējs pieņem viņu, atkal RASISMS, jo nepieņēma melno, kurš knapi pabeidzis skolu. Un šādi gadījumi ir simtiem !!!

P.S. neskaitot vēl visas tās organizācijas BlackLivesMatter, kas iet un bļauj par visu un visur. Rasisms viņiem ir jebkurā vietā, ja kaut kas nenotiek pēc viņu prāta.
Pašlaik slimie kreisie gāž ASV savu senču statujas, sākot no ģenerāļa lī, beidzot ar džefersona demolēšanu, jo tie ir baltie rasisti, supremacist-i un vainojami pie visa sliktā, un mediji, politiķi to pat atbalsta un nenosoda.

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:10, pirms 7 gadiem
Kols rakstīja: Jā, un paldies Dievam ASV elektorāta sistēma, tajā ASV karte visa ir sarkana, izņemot pāris štatus kā Kaliforniju, kur ir balsojuši nelegālie, jo nekādas īstas identifikācijas jau nav.
Klintones kampaņa bija nožēlojama, tikai pāris runas, jo pati ir slima un nevar kājās nostāvēt, tāpēc paļāvās uz mediju spēku, kuri visi medīja Trampu.
Protams daudziem sieva kas sākusi karus, vainojama bēgļu krīzē un pārdevusi urānu Krievijai lai uzlabotu attiecības ir labāks variants, jo cnn tā rakstīts.
Karte vnm ir bijusi pamatā sarkana, arī tajos gadījumos, kad pārliecinoši uzvar demokrāts. Vsp tas ir farss ne vēlēšanu sistēma, kad mazākuma atbalstītais kandidāts skaitās uzvarējis. Un ASV mūsdienās arī ir farss ar visiem tiem bļāvējiem abās nometnēs, vieniem aizstāvot to oranžo, iedomīgo idiotu, kura nekompetentajā administrācijā darbinieki krīt kā mušas, un otri, kuri akli kliedz rasisms, seksisms, homofobija utt. tajā pašā laikā visā vainojot baltos vīriešus. Sociāli viņiem tur viss iet uz grunti.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:14, pirms 7 gadiem
Durants kā jau lielāka daļa basketbolistu un vidējā masa ,kas padodas lielo mēdiju kūdīšanas taktikai pret trampu..

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:14, pirms 7 gadiem
Ulrihs rakstīja: Pirmo reizi kko sakarīgu arī uzraksti.

Īstenībā it kā jau pūsiju var saprast, bet no otras puses tas ir tīrākais demokrātijas principu pārkāpums - ignorēt vairākuma (prezidenta vēlēšanās) izvēli.
Ne gluži. Demokrātijās tiek respektēts arī mazākuma un katra indivīda lēmums, un šie abi netiek linčoti nost pēc vēlēšanām. Vismaz mūsdienu izpratnē.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:16, pirms 7 gadiem
Bezmugurkaulnieks, kuru neviens neciena, neciena vēl vienu cilvēku , kuru neviens neciena. Bet uzpūstā rasisma jautājumā esmu Trampa pusē. Viņam vienigajam nav bail pateikt to, kā ir. Tie melnie jau sen šauj pār strīpu un Obamas laikā tas jau kļuva praktiski nekontrolējami.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:16, pirms 7 gadiem
dobrecovs rakstīja: Ne gluži. Demokrātijās tiek respektēts arī mazākuma un katra indivīda lēmums, un šie abi netiek linčoti nost pēc vēlēšanām. Vismaz mūsdienu izpratnē.
Ne jau vēlēšanās tiek ņemts vērā mazākuma viedoklis. Tajās taču visa būtībā ir - kandidāts ar vairāk balsīm uzvar. Bet ASV ir tāda sistēma, ka var dabūt vairāk ''punktu'' pat ar mazāk vēlētāju balsīm, un tas ir pilnīgs bulšits.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:21, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Ne jau vēlēšanās tiek ņemts vērā mazākuma viedoklis. Tajās taču visa būtībā ir - kandidāts ar vairāk balsīm uzvar. Bet ASV ir tāda sistēma, ka var dabūt vairāk ''punktu'' pat ar mazāk vēlētāju balsīm, un tas ir pilnīgs bulšits.
Bet elektoros taču bija vairākums, nevis mazākums. Jāskaita jau tikai elektoru balsis, ne iedzīvotāju. Līdzīgi jau arī pie mums, mūsu "elektori" ir Saeimas deputāti, kas ievēl prezidentu, kaut gan par to balso mazāk nekā puse balsstiesīgo iedzīvotāju pilnīgi noteikti. Tā kā nekas jauns tas nav. Tikai citādā formā.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:24, pirms 7 gadiem
raivons rakstīja: Durants kā jau lielāka daļa basketbolistu un vidējā masa ,kas padodas lielo mēdiju kūdīšanas taktikai pret trampu..
Nu, vispār jau ļoti daudzi mediji ASV ir Trampa kontrolē. Bet nu neteiksim, ka Tramps nav vainīgs pie šādas Duranta nostājas? Nenostājos viņa puse, bet ko tu darītu pēc tam, kad Tramps turpina izmantot KK un vietejo nacisteļu atbalstu? Ir neskaitāmas liecības, kas darījās viņa kazino. Vienvārdsakot, ja es būtu melnais, tad es arī negribētu viņam piespiest roku.

P.s.

Mani personīgi satrauc viņa ārpolitikas gājieni, viņš neiet kopsolī ar pasauli, nemeklē kompromisus, veido dalījumu "mēs - viņi" u.t.t. Gribētos, lai ASV tomēr būtu pasaules līderis.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:25, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Ne jau vēlēšanās tiek ņemts vērā mazākuma viedoklis. Tajās taču visa būtībā ir - kandidāts ar vairāk balsīm uzvar. Bet ASV ir tāda sistēma, ka var dabūt vairāk ''punktu'' pat ar mazāk vēlētāju balsīm, un tas ir pilnīgs bulšits.
Tāda nu ir viņu sistēma... ļoti veca un nemainīga.

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:26, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Bezmugurkaulnieks, kuru neviens neciena, neciena vēl vienu cilvēku , kuru neviens neciena. Bet uzpūstā rasisma jautājumā esmu Trampa pusē. Viņam vienigajam nav bail pateikt to, kā ir. Tie melnie jau sen šauj pār strīpu un Obamas laikā tas jau kļuva praktiski nekontrolējami.
Bet tas nenozīmē, ka jābrauc otrā grāvī... Eh, nu nesanāk nekads Kenedijs no viņa. Un viņš pat necenšas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:29, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Ķīna ir pasaules līderis tagad
Aha... ar mazāku IKP un mazāku armiju?

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:31, pirms 7 gadiem
Es saprotu par ASV, ka katram štatam ir savs delegātu skaits, taapeec ir vērtīgie un netik vērtiigie štati. Mums tas izpaustos, ka ja Rīgai uc lielajaam pilsētām buutu viena vērtiiba, novadu centriem otra vērtība un sādžām trešā. Un tad ZZS un saskaņa komplekteetu valdību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:33, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Ne jau vēlēšanās tiek ņemts vērā mazākuma viedoklis. Tajās taču visa būtībā ir - kandidāts ar vairāk balsīm uzvar. Bet ASV ir tāda sistēma, ka var dabūt vairāk ''punktu'' pat ar mazāk vēlētāju balsīm, un tas ir pilnīgs bulšits.
Var Skatīties uz to, kā uz aizsargmehānismu. Gadījumā, ja aiziet grīstē, un varu draud pārņemt tipa Hitlers, vai personāžs, kurš draud atkal sadalīt Ameriku 2 daļās.

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:36, pirms 7 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Amerīkā rasists ir baltais cilvēks, jebkurā situācijā. Policists nošauj Brūklinā melno narkodīleri, kurš skrēja ar nazi virsū - visi iziet ielās, RASISMS, jo baltais policists nošāva melno. Darbā CV atsūta divi cilvēki, viens knapi pabeidzis skolu, otrs ar 10+ gadu pieredzi sfērā un augstāko izglītību - darba devējs pieņem viņu, atkal RASISMS, jo nepieņēma melno, kurš knapi pabeidzis skolu. Un šādi gadījumi ir simtiem !!!

P.S. neskaitot vēl visas tās organizācijas BlackLivesMatter, kas iet un bļauj par visu un visur. Rasisms viņiem ir jebkurā vietā, ja kaut kas nenotiek pēc viņu prāta.
BLM ir teroristu organizācija, kuras ideoloģiju veidojusi sieviete, kura joprojām ir FIB meklētāko teroristu listē

  -1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:36, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Bet elektoros taču bija vairākums, nevis mazākums. Jāskaita jau tikai elektoru balsis, ne iedzīvotāju. Līdzīgi jau arī pie mums, mūsu "elektori" ir Saeimas deputāti, kas ievēl prezidentu, kaut gan par to balso mazāk nekā puse balsstiesīgo iedzīvotāju pilnīgi noteikti. Tā kā nekas jauns tas nav. Tikai citādā formā.
Es ļoti labi zinu, ka ASV ir elektori. Ja neievēroji, tieši ar to man ir problēma, jo viņu balsis pārtrumpē (no pun intended) vēlētāju balsis, kā rezultātā ir šis farss ar Trampu un vēl nesen bija ar Bušu pret Goru. Un salīdzināt ar Latviju ir pilnīgi muļķīgi. ASV ir prezidentāla valsts, kur prezi ievēl pilsoņi. Latvija ir parlamentāra, tāpēc deputāti kā mūsu pārstāvji ievēl prezidentu. Pie mums, kad mēs vēlējam parlamentu, kopējais balsu skaits tieši ietekmē rezultātus. ASV, kad viņi vēl prezi, kopējais balsu skaits neietekmē rezultātu, un tie elektori nav nekādi ievēlēti pārstāvji, viņi tikai formāli izpilda viņu elektoru sistēmas noteikumus.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-18 12:37, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Armija ir lielāka, IKP tāds pats un drīzumā būs pat lielāks

čainīzeri attīstās velna ātrumā
Nemuļķojies, ASV mil. budžets ir kādas 3x lielāks, armija modernāka un stiprāka, labāk apmācīta. IKP ir krietni lielāks, lai gan starpība sarukusi. Cerības uz ASV apdzīšanu gan ir gājušas uz lejas, Ķīnas ekonomika bukse, kamēr ASV kļūst par pasaulē varenako naftas un gāzes eksporta valsti. Tak šo, līdz Amerikai vēl tālu, tālu... ķīna pati ir ārkārtīgi atkarīga no eksporta uz to pašu ASV un Eiropu, šobrīd Amerikā ļoooti nopietni domā, ka to visu mainīt.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:38, pirms 7 gadiem
dobrecovs rakstīja: Var Skatīties uz to, kā uz aizsargmehānismu. Gadījumā, ja aiziet grīstē, un varu draud pārņemt tipa Hitlers, vai personāžs, kurš draud atkal sadalīt Ameriku 2 daļās.
Jā jā, amerikāņiem arī ar viņu stipri diskutablo 2. konstitūcijas labojumu ir dikti bail no tirāniem, par spīti tam, ka viņu vēsturē vēl neviens ne tuvu tāds nav bijis

  +1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:42, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Jā jā, amerikāņiem arī ar viņu stipri diskutablo 2. konstitūcijas labojumu ir dikti bail no tirāniem, par spīti tam, ka viņu vēsturē vēl neviens ne tuvu tāds nav bijis
Var jau smiet, bet Tramps, teiksim tā, ir drīzāk Lembja un Lukašenko virzienā, nekā Kenedija, piemēram... Tāds Reigans ar Austrumeiropas raspaļcovšika piejaukumu. Tāds Amerikā vel nav valdījis...

  -1 [+] [-]

, 2017-08-18 12:52, pirms 7 gadiem
Kols rakstīja: Jā, un paldies Dievam ASV elektorāta sistēma, tajā ASV karte visa ir sarkana, izņemot pāris štatus kā Kaliforniju, kur ir balsojuši nelegālie, jo nekādas īstas identifikācijas jau nav.
Klintones kampaņa bija nožēlojama, tikai pāris runas, jo pati ir slima un nevar kājās nostāvēt, tāpēc paļāvās uz mediju spēku, kuri visi medīja Trampu.
Protams daudziem sieva kas sākusi karus, vainojama bēgļu krīzē un pārdevusi urānu Krievijai lai uzlabotu attiecības ir labāks variants, jo cnn tā rakstīts.
Nu tu muļķības sarunāji, nevar nelegālie nobalsot, tāpat kā nevar kreivs pie mums atbraukt un nobalsot vēlēšanās. Tas viss ir Trampa vārdiem runājot "fake news".

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:53, pirms 7 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Amerīkā rasists ir baltais cilvēks, jebkurā situācijā. Policists nošauj Brūklinā melno narkodīleri, kurš skrēja ar nazi virsū - visi iziet ielās, RASISMS, jo baltais policists nošāva melno. Darbā CV atsūta divi cilvēki, viens knapi pabeidzis skolu, otrs ar 10+ gadu pieredzi sfērā un augstāko izglītību - darba devējs pieņem viņu, atkal RASISMS, jo nepieņēma melno, kurš knapi pabeidzis skolu. Un šādi gadījumi ir simtiem !!!

P.S. neskaitot vēl visas tās organizācijas BlackLivesMatter, kas iet un bļauj par visu un visur. Rasisms viņiem ir jebkurā vietā, ja kaut kas nenotiek pēc viņu prāta.
Bļāuj parasti tie, kuri jūtas apdalīti un ir mazākumā! Pie mums ar ir viena daļa, kuri sevi uzskata par austrumu kaimiņa tautībai piederošus, viņi bļauj par nevienlīdzību, apdalīšanu utt., kaut viņi nav ne apdalīti ne neuzklausīti, bet paši pa visu mūžu nevar pat valodu iemācīties!
Ar to gribēju teikt, ka tie, kuri negrib neko darīt un tēlo apdalītos, parasti tādi nemaz nav!

     [+] [-]

, 2017-08-18 12:56, pirms 7 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Amerīkā rasists ir baltais cilvēks, jebkurā situācijā. Policists nošauj Brūklinā melno narkodīleri, kurš skrēja ar nazi virsū - visi iziet ielās, RASISMS, jo baltais policists nošāva melno. Darbā CV atsūta divi cilvēki, viens knapi pabeidzis skolu, otrs ar 10+ gadu pieredzi sfērā un augstāko izglītību - darba devējs pieņem viņu, atkal RASISMS, jo nepieņēma melno, kurš knapi pabeidzis skolu. Un šādi gadījumi ir simtiem !!!

P.S. neskaitot vēl visas tās organizācijas BlackLivesMatter, kas iet un bļauj par visu un visur. Rasisms viņiem ir jebkurā vietā, ja kaut kas nenotiek pēc viņu prāta.
Runa ir par pozīcijām - White supremacy organizācijas pauž vienas rases pārākumu pār citām, BlackLivesMatter runā par to, ka arī citu dažādu rašu pārstāvji ir tādi paši cilvēki! Tātad runa par rasismu un pozīciju pret-rasismu.
1 2 3 71 komentārs