Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" paraksta līgumu ar bijušo "Nuggets" un "Rockets" uzbrucēju Hamiltonu

"Raptors" paraksta līgumu ar bijušo "Nuggets" un "Rockets" uzbrucēju Hamiltonu
Džordans Hamiltons (ar bumbu)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Toronto "Raptors" šodien paziņoja par līguma parakstīšanu ar uzbrucēju Džordanu Hamiltonu, kurš var spēlēt arī aizsarga pozīcijā

23 gadus vecais Džordans Hamiltons aizvadītajā sezonā pārstāvēja Denveras "Nuggets" un Hjūstonas "Rockets" komandas. Aizsarga un vieglā uzbrucēja pozīcijās spēlējošais basketbolists aizvadīja 60 spēles (12 – starta pieciniekā), guva 6,7 punktus un izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas. Vidēji mačā Hamiltons laukumā pavadīja 17 minūtes.

Hamiltons ar Toronto "Raptors" parakstīja viena gada līgumu. 2011.gada NBA draftā jauno uzbrucēju ar 26.numuru izvēlējās Dalasas "Mavericks", kas uzreiz aizmainīja Hamiltonu uz Denveras "Nuggets".

Visā karjerā Hamiltons ir piedalījies 126 spēlēs (15 – starta pieciniekā). Vidēji spēlē uzbrucējs guva 5,8 punktus un izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas, laukumā pavadot 13,3 minūtes.

Izmantotie resursi:
Toronto Raptors | Toronto Raptors Team News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-08-18 23:43, pirms 10 gadiem
Bet tur arī puikas apstāsies