Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

ESPN: "Knicks" izskata iespēju iemainīt Rouzu

ESPN: "Knicks" izskata iespēju iemainīt Rouzu
Deriks Rouzs
Foto: AFP/Scanpix

NBA komanda Ņujorkas „Knicks”, ko pārstāv latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, potenciālo transfēru tirgus mērķu vidū iekļāvusi 2011. gada MVP Deriku Rouzu, vēsta ESPN.

„Knicks” jaunais galvenais treneris Džefs Hornačeks un ģenerālmenedžeris Stīvs Milzs publiski norādījuši, ka būtu ļoti ieinteresēti papildināt sastāvu ar augstākā līmeņa aizsargu. Pagaidām komandā saspēles vadītāja pozīcijā ir spāņu veterāns Hosē Kalderons, debijas sezonu aizvadījušais Džerians Grants un nesen kā brīvais aģents piesaistītais Tonijs Routens.

Jau iepriekš parādījušās baumas par „Knicks” vēlmi piesaistīt tādus saspēles vadītājus kā Reižonu Rondo, Maiku Konliju un Džefu Tīgu. ESPN, atsaucoties uz avotiem līgas pārvaldē, vēsta, ka „Knicks” vadība pārrunājusi iespēju iemainīt Deriku Rouzu.

Neskaitot Karmelo Entoniju un Kristapu Porziņģi, „Knicks” trūkst rocības, lai piedāvātu līdzvērtīgu maiņu par 2011. gada līgas vērtīgāko spēlētāju. Taču Rouzs jau vairākus gadus mokās ar traumām un vairs nav spējis atkārtot iepriekšējo sniegumu. Šosezon viņš vidēji spēlē guva 16.4 punktus un izdalīja 4.7 rezultatīvas piespēles. Savā labākajā sezonā Rouzs pretinieku grozā sameta 25 punktus un veica gandrīz astoņas piespēles vidēji spēlē.

27 gadus vecā Rouza līgumā atlikusi vairs tikai viena sezona, pēc kuras viņš kļūs par brīvo aģentu. Nākamajā sezonā viņam paredzēta alga 21 miljona ASV dolāru apjomā, un Čikāgas mediji vēsta, ka „Bulls” meklē iespējas no šīs algas atbrīvoties un aizmainīt Rouzu pirms viņš kļūst par brīvo aģentu.

Ņujorkai savukārt algu budžetā varētu būt brīva vieta vairāk nekā 30 miljonu apmērā. Tas būs atkarīgs no Ārona Aflalo un Derika Viljamsa lēmumiem, jo viņiem abiem par nākamo sezonu ir spēlētāja opcija un viņu abu līgumi uz nākamo sezonu kopā ir 12.5 miljonu apmērā.

Šī vasara komandām un brīvajiem aģentiem būs īpaša, jo paredzēts milzīgs ienākumu un līdz ar to arī algu griestu kāpums. Pēdējās neoficiālās ziņas liecina, ka NBA vadība brīdinājusi klubus par algu griestiem 94 miljonu dolāru apmērā. Maksimums, ko klubi varēja maksāt saviem spēlētājiem aizvadītajā sezonā, bija 70 miljoni.

Izmantotie resursi:
New York Knicks have discussions about trading...


, 2016-06-18 09:08, pirms 8 gadiem
Tas būtu Knicks dabā kaut ko tādu darīt. D-Rose nav nepieciešams Knicks, ja nevar spēlēt. Viņš ir pārāk trausls, lai es gribētu viņu savā komandā, vienalga cik labs viņš spēj būt.
, 2016-06-18 09:09, pirms 8 gadiem
Un ko tad viņi var dot pretī? Ja jau D.Will un Alfallo ir spēlētāju opcija..Neticu,ka Bulls grib Oquinu, Vujačiču vai Serafānu. Vienīgi, ja tiešām viņiem Rose ar savu milzu kontraktu ir max zb un gatavi atdot viņu pa ģošaku.
, 2016-06-18 09:10, pirms 8 gadiem
traumatisks tas rouzs tomeert ir. bumba ar laika degli... var nospeleet vairakas labas sezonas, bet tik pat labi niks var maksaat normālu kapostu calim par sedešanu uz solina
, 2016-06-18 09:21, pirms 8 gadiem
NYk nav mācijusies no kļūdām ņemot traumatiskus spēlētājus.No otras puses viņam sezonas otrā puse bija pat ļoti oke.Rouzam kluba maiņa noderētu,un nedaudz varbut paceltu atpakaļ karjeru.
Treidot Kalderonu un O'quin..CHi pašai vajag piemaksāt..Tie tak vēl izskata variantu par Batlera maiņu..Tibido dikti grib viņu uz Minesotu dabut..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-18 09:50, pirms 8 gadiem
Porcelāna celīts.
, 2016-06-18 10:04, pirms 8 gadiem
Aflalo nē, DW gan gribētos lai paliek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Skudriniekss
, 2016-06-18 11:43, pirms 8 gadiem
Wrotens ar Rouzu - varetu but eksplozivakais backcourt visa liga
, 2016-06-18 12:35, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Pretī varētu iedot Porziņģi!
tu raksti rakstīšanas pēc vai vienkārši esi idiots?
, 2016-06-18 15:38, pirms 8 gadiem
Cenšas konkurentiem ko noņemt. Vajadzīgs jau ir saspēles vadītājs Knicks.
, 2016-06-18 16:01, pirms 8 gadiem
Mierīgi CHI ņemtu pret viņu 2 raunda piku + Q Kvinu + Calderonu, jo viņš aizņem 21 M un viņam ir pēdējais līguma gads, no Knicks puses tas būtu diezgan pareizs solis, ja viņi grib brīvas algas priekš 2017. gada vasaras, jo ja viņi paraksta Konliju vai Rondo uz vairāku gadu līgumu, viņi nevarēs vairs iegūt to lielo brīvo aģentu nākamajā gadā + Konlijs arī ir atguvies no smagas traumas, kura liegusi daudziem turpināt karjeru kā iepriekš un viņš gatavojas saņemt maksimālos dolārus...
, 2016-06-18 17:06, pirms 8 gadiem
Es drīzākais aizmainītu Sašonu un Serafinu, jo tomēr, lai arī cik sūdīgs Hosē būtu, kā otrais saspēļnieks nebūtu galīgi metams. Rotens varētu pa otro numuru iet. Ar NYK ir pašlaik tā, ka viņi izmisīgi grib uzvaras, un ja Rouzs ir līmenī, domāju tiešām NYK var būt spēks, bet domāju, ka jābūt labam backup PG, jo man ir aizdoma, ka viņš atkal pilnu sezonu nenospēlēs. Līdz ar KP ir jāpastrādā un jāiesaka Filam Dairis
, 2016-06-18 17:21, pirms 8 gadiem
tads rakstīja: tu raksti rakstīšanas pēc vai vienkārši esi idiots?
viņš iemācījās bold tagus likt un tagad drukā visur
, 2016-06-18 17:33, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Es drīzākais aizmainītu Sašonu un Serafinu, jo tomēr, lai arī cik sūdīgs Hosē būtu, kā otrais saspēļnieks nebūtu galīgi metams. Rotens varētu pa otro numuru iet. Ar NYK ir pašlaik tā, ka viņi izmisīgi grib uzvaras, un ja Rouzs ir līmenī, domāju tiešām NYK var būt spēks, bet domāju, ka jābūt labam backup PG, jo man ir aizdoma, ka viņš atkal pilnu sezonu nenospēlēs. Līdz ar KP ir jāpastrādā un jāiesaka Filam Dairis
Bļe...Sašam un Serafinam nemaz līguma nav uz nākošo gadu...Un viņiem kopā alga 4 mil...
, 2016-06-19 00:08, pirms 8 gadiem
es tomēr visu piķi ieguldītu laika mašīnas izgudrošanā, vai klonēšanā. tad ar tā palīdzību mēģinātu tikt pie Maģiskā Džonsona, kad viņš vēl bija "in prime". tas būtu visjēdzīgākais variants, ticiet man. Pie viena arī Hakeems nenāktu par ļaunu, un tad jau varis nebūt pat tik svarīgi, vai karmelo ir komandā vai nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-19 22:08, pirms 8 gadiem
PilotsTims rakstīja: Sēdies tik vien tajā aparātā pats iekšā.
vispirms tak ir jāuzcep aparāts, bet mans budžets neko tādu nevelk.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.