Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Jazz" uzbrucējam Bogdanovičam veiks operāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jazz" uzbrucējam Bogdanovičam veiks operāciju
Dāvis Bertāns un Bojans Bogdanovičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Jūtas "Jazz" vienam no līderiem Bojanam Bogdanovičam tiks veikta savainotās plaukstas locītavas operācija. Ja šī sezona atsāksies, viņš nebūs gatavs doties laukumā, bet tiek plānots, ka Bogdanovičs atlabs līdz nākamās sezonas sākumam.

31 gadu vecais uzbrucējs Bojans Bogdanovičs šajā sezonā laukumā devās 63 spēlēs, visas sākot Jūtas "Jazz" starta pieciniekā. Viņš vidēji spēlē guva 20,2 punktus, kas ne tikai deva 27. vietu NBA rangā, bet arī kļuva par Bogdanoviča karjeras labāko rādītāju. Tālmetienus viņš realizēja ar 41,4% precizitāti.

Labās rokas plaukstas locītavas operācija Bogdanovičam tiks veikta otrdien. Uzbrucējs savainojumā iedzīvojās 2019. gada izskaņā, bet pēc tam laukumā devās par spīti vērā ņemamām sāpēm. Lēmums operāciju veikt tagad ļaus Bogdanovičam laikus atlabt, lai viņš būtu gatavs 2020./21. gada sezonas sākumam. Pagaidām gan nav zināms, kad sāksies nākamā sezona.

Tiek uzskatīts, ka šī sezona tiks izspēlēta līdz galam, lai noskaidrotu 2020. gada NBA čempioni. "Jazz" atrodas Rietumu konferences ceturtajā vietā. Sagaidāms, ka Bogdanoviča vietu starta pieciniekā ieņemtu Džo Inglss, kurš uzskatāms par vienu no labākajiem NBA rezervistiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-05-19 12:10, pirms 4 gadiem
Pirms pāris mēnešiem jau nevarēja to izdarīt?