Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bledso par dueli pret Rozīru: "Pat nezinu, kas viņš tāds"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bledso par dueli pret Rozīru: "Pat nezinu, kas viņš tāds"
Ēriks Bledso un Terijs Rozīrs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Bostonas "Celtics" izslēgšanas spēles sācis ar divām uzvarām mājās pret Milvoku "Bucks", tomēr zaudētāju saspēles vadītājs Ēriks Bledso joprojām nezinot, kas spēlē pretinieku rindās.

Pēc otrajā spēlē piedzīvotā zaudējuma ar 106:120 Ērikam Bledso tika uzdots jautājums, vai viņš dueli pret Teriju Rozīru sācis uztvert personīgi. Atbilde nebija tālu jāmeklē. "Ar ko? Pat nezinu, kas viņš tāds ir," izbrīnītā tonī sacīja saspēles vadītājs. Visticamāk, izteikumi bija atbilde notikumiem, kas risinājās pēc pirmās spēles – intervijā Rozīrs pretinieku nosauca par Drū Bledso. Iepriekš Bostonas NFL komandā "Patriots" spēlēja saspēles vadītājs Drū Bledso, kura savainojums pavēra ceļu visu laiku izcilākajam amerikāņu futbola spēlētājam Tomam Breidijam, kurš iepriekš sēdēja rezervē.

Rozīrs sēriju pret Milvoku "Bucks" sācis lieliski – pirmajā mačā viņš iemeta 23 punktus, tostarp galotnē realizēja tālmetienu, pirms tam skaist no ceļa novācot tieši Bledso. Arī otrajā mačā viņš iemeta 23 punktus, pievienojot astoņas rezultatīvas piespēles un trīs atlēkušās bumbas. Laukumā pavadītajās 78 minūtēs Rozīrs nav pielaidis nevienu kļūdu. Viņš nekļūdījās arī tad, kad atteicās komentēt Bledso izteikumus.

Sērijas laikā Rozīrs realizējis septiņus no 12 metieniem, kad viņa sedzējis bijis Bledso, un arī otrā virzienā labāks bijis Bostonas "Celtics" spēlētājs, Bledso izmantojot tikai četras no 13 iespējām. Saspēles vadītājs "Bucks" papildināja sezonas gaitā, pārceļoties no Fīniksas "Suns". Viņš tika iegūts, lai uzbrukumā atvieglotu Jaņņa Adetokunbo un veterāna Krisa Midltona dzīvi, tomēr divos mačos pret Bostonu Bledso pielaidis sešas kļūdas un realizējis 36% metienu.

Izmantotie resursi:
Milwaukee Bucks point guard Eric Bledsoe...

     [+] [-]

, 2018-04-18 19:43, pirms 6 gadiem
Tagad zin Divas spēles pēc kārtas Bledsoe neko nav spējis izdarīt pret viņu.Viena mānkustība,un Bledsoe ir jau aiz muguras

     [+] [-]

, 2018-04-18 20:12, pirms 6 gadiem
Rozīrs>Bledsoe . Kāds vispār šamejam līgums? Bostonai, ja grib titulu, vajadzētu noturēt.

     [+] [-]

, 2018-04-18 20:20, pirms 6 gadiem
Dīvaini 26 gadīgu spēlētāju saukt par veterānu. Tad jau Bertāns arī pārkāpis veterāna slieksni

  +1 [+] [-]

, 2018-04-18 23:01, pirms 6 gadiem
Silput rakstīja: Dīvaini 26 gadīgu spēlētāju saukt par veterānu. Tad jau Bertāns arī pārkāpis veterāna slieksni
Nba visus sauc par veterāniem pēc kādas 3. sezonas. Un saka "3rd year veteran, 4th year veteran" utt. Tas vairāk nozīmē, cik gadus spēlējis. Tam nav latviskā nozīme, ka 40 gadīgs vecis ir veterāns.

     [+] [-]

, 2018-04-18 23:02, pirms 6 gadiem
H3lp^ rakstīja: Rozīrs>Bledsoe . Kāds vispār šamejam līgums? Bostonai, ja grib titulu, vajadzētu noturēt.
Kāds kāds? Rokija līgums vēl spēkā.