Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

NBA play-off ievadā Teksasas duelis un Kareivju disciplīnas pārbaude

NBA play-off ievadā Teksasas duelis un Kareivju disciplīnas pārbaude
Džeimss Hārdens un Dirks Novickis
Foto: AP/Scanpix

Šovakar un šonakt tiks aizvadītas pirmās četras NBA izslēgšanas spēles, kurās savu regulārās sezonas dominanci centīsies pierādīt Goldensteitas „Warriors”, bet Hjūstonas „Rockets” uzsāks Teksasas dueli ar Dalasas „Mavericks”.

Izslēgšanas spēles un regulārā sezona NBA tiek uzlūkoti kā divi pilnīgi atšķirīgi turnīri, kuros gan pavīd vienas un tās pašas sejas, arī sporta veids ir vairāk vai mazāk tas pats, taču attieksme, likmes un cīņa ir pavisam cita. Skaidrs, ka reāli nav iespējams noskaņoties 82 spēlēm sešos mēnešos, tāpat arī par taktikas smalkumiem var runāt visai nosacīti, ja dienu pēc "Warriors" spēles jātiekas ar "Hornets". Savukārt "play-off" piedāvā vismaz četras spēles pēc kārtas ar vienu un to pašu komandu, un šeit savas algas sāk atpelnīt treneri un pretinieku izlūki.

Situācija Austrumu konferencē mudina domāt, ka vismaz pirmajā kārtā trijos pāros intriga gaidāma maza. Milvoki sīkstās aizsardzības pārākums pār pieredzējušā Toma Tibodo vadīto "Bulls" būs patiešām liels pārsteigums, savukārt "Nets" un "Celtics" dueļi pret Atlantu un Klīvlendu šķiet norakstīti jau tagad, un tajos intrigu, visticamāk, var ieviest tikai klaja pretinieku nenovērtēšana. Tikmēr Rietumos jau ierastas krāsas - septiņas dažādas komandas var iekļūt konferences finālā un neviena no tām apzīmējumam "pārsteigums" īsti nekvalificētos. Turklāt arī astotā - "Pelicans" - sakrāja 45 uzvaras un ar iespaidīgu sezonu aizvadošo Entoniju Deivisu priekšgalā gatava izmantot pirmo brīdi, kad tās pretinieks nodomās, ka lieta jau darīta.

Interesanti arī, ka Austrumos, salīdzinājumā ar pagājušo gadu, "play-off" dalībnieku vidū ieviesušās trīs izmaiņas (šoreiz bez "Heat", "Pacers" un "Hornets"), bet Rietumos tikai viena - "Thunder" palika mata tiesu aiz strīpas. Katra sērija norisināsies līdz četrām uzvarām, un turpinājumā piedāvāts ieskats pirmās dienas spēlēs.

NBA "play-off" pirmā diena

NBA „play-off” sāksies jau 19:30 pēc Latvijas laika ar „Raptors” un „Wizards” spēli Toronto, kurā sagaidāma ne pārāk laipna veco paziņu satikšanās. „Raptors” nav uzvarējusi „play-off” sērijā kopš 2001. gada un pirms gada pret Bruklinas „Nets” tai pietrūka viena precīza metiena, lai izrautu uzvaru septītajā spēlē, taču Kaila Laurija izšķirošo metienu bloķēja Pols Pīrss. Pīrss šobrīd spēlē Vašingtonā un jau paspējis nokaitināt savus pretiniekus, izsakoties ESPN, ka „Raptors” kā pretinieki pirmajā kārtā viņu nesatrauc, jo viņiem nepiemīt attiecīgās rakstura īpašības.

„Raptors” ģenerālmenedžeris, kurš pirms gada tika sodīts par atbildēšanu Bruklinas un Pīrsa kritikai, šoreiz izvēlējies ekonomiju: „Godīgi sakot, man nav tik daudz naudas atbildētu un pateiktu, ko es domāju par viņu.” Toronto gan pietiek līdzekļu un iespēju, lai paustu savu viedokli basketbola laukumā, turklāt šosezon „Wizards” zaudējusi visās trīs spēlēs pret „Raptors”. Sagaidāms, ka cīņa būs izteikti spraiga aizsargu duetos, jo Laurijam un Demāram Derouzanam pretim stāsies Džons Vols un Bredlijs Bīls, savukārt asumu var piešķirt arī divu Austrumeiropas centru duelis – Jons Valančūns pret Marcinu Gortatu.

Bet 22:30 beidzot varēs ieraudzīt sezonas gaitā dominējošo „Warriors” play-off režīmā. Tās pretiniece „Pelicans” par vietu izslēgšanas spēlēs parūpējās tikai pēdējā spēlē, turklāt lieti noderēja arī iepriekš gūtā uzvara tieši pār „Warriors”. Goldensteitas svarīgākais uzdevums būs sarežģīt dzīvi Entonijam Deivisam, taču lielu lomu var nospēlēt arī tālmetienu precizitāte – „Warriors” ar Stefenu Kariju un Kleju Tompsonu priekšgalā pierādījusi savas prasmes šajā kategorijā, taču līgas precīzāko tālmetēju sarakstā abiem ir priekšā "Pelicans" snaiperi - Lūks Babits un Eriks Gordons.

Babits gan ir izteikts rezervists, taču Ņūorleānai pietiek citu spēcīgu aizsargu, lai cerētu vismaz uz pilnīgu neizgāšanos. Skeptiķi gan arī norāda uz "Warriors" pārāk lielo atkarību no Karija-Tompsona trejaču precizitātes, bet "Warriors" līdzjutēji mierīgi atbild, ka sezonas gaitā komanda bija labākā līgā tā sauktajā patiesajā metienu precizitātē ("True Shooting percentage"), kurā ar attiecīgu koeficientu tiek ierēķināti arī tālmetieni un soda metieni, turklāt lielisks ir tās rādītājs rezultatīvajās piespēles - katrs piektais uzbrukums (19.9%, ieskaitot arī nesekmīgos uzbrukumus) tiek noslēgts ar rezultatīvu piespēli, kas ir labākais rādītājs līgā. Nedrīkst gan aizmirst, ka trenerim Stīvam Keram šī ir pirmā "play-off" sērija karjerā, turklāt arī pēdējā savstarpējā spēlē izpaudās pretinieku nenovērtēšana, ko Deiviss toreiz solījās izmantot kā papildus motivāciju, ja nāktos satikties izslēgšanas spēlēs.

Nakts turpinājumā Čikāgas "Bulls" sagaidīs Džeisona Kida pārsteidzošo "Bucks", kura par spīti daudzsološā debitanta Džabari Pārkera nopietnajai traumai spējusi ar spēcīgu aizsardzību atrast vietu "play-off", apgāžot visas sezonas sākuma prognozes. Potenciālajā titula kandidātē Čikāgā pirmo "play-off" spēli kopš 2012. gada aizvadīs Deriks Rouzs, kurš gan joprojām mokās ar traumām un nerāda iepriekšējo MVP sniegumu. No traumām atgriezušies arī Žoakims Noā un Tādžs Gibsons, taču uz jautājuma zīmes Kirka Hainriha dalība spēlē. Starp citu, tieši pret Milvoki Pau Gazols šosezon uzstādīja savu rezultativitātes rekordu, salādējot 46 punktus tās grozā un savācot 18 atlēkušās bumbas.

"Rockets" un "Mavericks" duelis īpašs vairāku iemeslu dēļ - divas Teksasas komandas ar milzu ambīcijām, kuru vadītāji pēdējos gados nav kautrējušies apmainīties publiskām laipnībām, bet pārējā laikā teju to vien darījuši kā viens otram atņēmuši plānotos brīvos aģentus vai maiņu darījumus. Šajā sarakstā ir gan Dvaits Hovards, gan Džeimss Hārdens, gan Reižons Rondo, attiecības neuzlaboja arī Čendlera Pārsonsa pāriešana no Hjūstonas uz Dalasu pirms šīs sezonas. Pārsonsa dalība šodienas spēlē gan apdraudēta, jo viņš ceļgala traumas dēļ nav spēlējis jau pāris nedēļas.

Teksasas duelis arī ir iespēja Hārdenam beidzot nokratīt "play-off" neveiksmju klāstu - par superzvaigzni kļuvušais aizsargs pēdējās divās sezonās izslēgšanas spēlēs grozam uzbrucis ar vāju precizitāti (zem 40%) un abas reizes izstājās pirmajā kārtā. Svarīgs apstāklis gan būs Dvaita Hovarda klātbūtne, jo savainojumu mocītais centrs izlaida lielu sezonas daļu, bet nu atgriezies ierindā. Savukārt Džošam Smitam būs jācenšas, lai Dirks Novickis pēc visai viduvējas sezonas "neizšauj" tieši izslēgšanas spēlēs.

"Play-off" kalendārs, sēriju pirmās spēles

DatumsLaiksKomandas
18.0419:30Raptors-Wizards
18.0422:30Warriors-Pelicans
19.042:00Bulls-Bucks
19.044:30Rockets-Mavericks
19.0422:00Cavaliers-Celtics
20.040:30Hawks-Nets
20.043:00Grizzlies-Trail Blazers
20.045:30Clippers-Spurs

NBA čempionvienības

GadsKomandaGadsKomanda
2014Spurs2006Heat
2013Heat2005Spurs
2012Heat2004Pistons
2011Mavericks2003Spurs
2010Lakers2002Lakers
2009Lakers2001Lakers
2008Celtics2000Lakers
2007Spurs1999Spurs

Bila Rasela balva jeb finālsērijas MVP

GadsSpēlētājs
2014Kavai Lenards
2013Lebrons Džeimss
2012Lebrons Džeimss
2011Dirks Novickis
2010Kobe Braients
2009Kobe Braients
2008Pols Pīrss
2007Tonijs Pārkers

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


, 2015-04-18 11:44, pirms 9 gadiem
Fantastiska iespēja redzēt visu sēriju pirmās spēles LIVE, jo neviena spēle nepārklājas, bet secīgi sākas viena pēc otras!
Slēpts komentārs: draudinsh
, 2015-04-18 11:51, pirms 9 gadiem
Raptors-Wizards 2-4 (Pierce ne tikai māk daiļi runāt, bet arī bumbo tīri labi)
Warriors-Pelicans 4-0 (no comment)
Bulls-Bucks 4-1 (būtībā 4-0, bet vienu uzvaru varētu izvilkt ar kaut kādām Bulls traumām mūžīgajām)
Rockets-Mavericks 2-4 (un tomēr nenoturējos, viss nevar būt tik slikti. Pie nosacījuma, ka Pāŗsons spēlē)
Cavaliers-Celtics 4-0 (no comment)
Hawks-Nets 4-1 (no KG, no party)
Grizzlies-Trail Blazers 4-1 (būtībā 4-0, bet 4inarow ir sasodīti grūti izcīnīt)
Clippers-Spurs 2-4 (Pols nav uzvarētājs, viena spēle izbraukumā jāņem un miers, Pops pret Doku - klasika, neparedzami, daudz pavērsienu! Vai arī 4-3, ja aizies līdz 7.spēlei)
, 2015-04-18 12:02, pirms 9 gadiem
Go Rockets!
, 2015-04-18 12:13, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Raptors-Wizards 2-4 (Pierce ne tikai māk daiļi runāt, bet arī bumbo tīri labi)
Warriors-Pelicans 4-0 (no comment)
Bulls-Bucks 4-1 (būtībā 4-0, bet vienu uzvaru varētu izvilkt ar kaut kādām Bulls traumām mūžīgajām)
Rockets-Mavericks 2-4 (un tomēr nenoturējos, viss nevar būt tik slikti. Pie nosacījuma, ka Pāŗsons spēlē)
Cavaliers-Celtics 4-0 (no comment)
Hawks-Nets 4-1 (no KG, no party)
Grizzlies-Trail Blazers 4-1 (būtībā 4-0, bet 4inarow ir sasodīti grūti izcīnīt)
Clippers-Spurs 2-4 (Pols nav uzvarētājs, viena spēle izbraukumā jāņem un miers, Pops pret Doku - klasika, neparedzami, daudz pavērsienu! Vai arī 4-3, ja aizies līdz 7.spēlei)
man pa tevi smiekli nāk antiņ
, 2015-04-18 12:17, pirms 9 gadiem
ATL 4 : 0 BKN - bez nekādiem variantiem
CLE 4 : 2 BOS - pēdējā mēnesī Bostona ļoti labi izskatījās. domāju, ka kādu spēli var paņemt..
CHI 4 : 1 MIL - Buki apostīs gaisu, vienu spēli paņems.
TOR 3 : 4 WSH - Manuprāt, visneprognozējamākā 1. raunda sērija. Abas komandas ļoti līdzīgas, Vašingtonai bonuss ir vairāk PO pieredzes. Bet domāju, ka visu izšķirs līderu - Vola un Derouzena spēle. Kurš labāk spēlēs svarīgos brīžos pacels komandai uzvaru.
GSW 4 : 1 NOP - pelikāniem dodu vienu spēli tikai AD dēļ
HOU 2 : 4 DAL - nebūs šogad nekā. citus gadus Hjūstonai vēl bija soliņš, šogad pat sākumsastāvā traumu dēļ ( un sava stulbuma offsezonā) nav ko likt.
LAC 1 : 4 SAS - haha, Clipperi atkal ārā būs. Nu varbūt paņems 2 spēles, bet neredzu variantu kā viņi šito uzvarēs. Pops noteikti liks sist sodus uz Deandri nu un tas arī pazaudēs Clipperiem spēles, kuras varbūt būs sīvas. Džordana vietā nav ko likt un bez viņa nebūs variantu
POR 2 : 4 MEM - Portlendai vnk par daudz traumu. Būtu vēl Metjūzs, tad stabili liktu, ka Portlenda uzvar, tagad vairāk sliecos uz grizlijiem
, 2015-04-18 12:21, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: man pa tevi smiekli nāk antiņ
Laikam Tev mājā spogulis nav, ka par citiem jāsmejas.
, 2015-04-18 12:31, pirms 9 gadiem
go warriors , go hawks
Slēpts komentārs: girgensonsNHL
, 2015-04-18 12:38, pirms 9 gadiem
ATL-BKN 4-1 (kādu spēli Bruklina paņems, varbūt pat 2 viņi brīžam spēlē ļoti labi, brīžam kā pēdējās miskastes)
CLE-BOS 4-0 (rēķinātāji uz to gāja un dabūs pastaigu 1. raundā)
CHI-MIL 4-2 (bucks jaunekļi pakutinās nervus, ja viņiem būtu Naits kā closers uzbrukumā tad varētu pacīnīties par visu sēriju, lai gan tas pats Miidletons var spēlēs beigas ielikt svarīgus metienus.)
TOR4-3WSH (50/50 grūti ko prognozēt, lieku uz raptors 2 gadus pēc kārtas 7.to spēli savā laukumā nezaudēs)

GSW4-1NOP (bez variantiem)
HOU2-4DAL (hjūstonai par daudz traumu, Hārdens tik viegli netiks pie saviem punktiem, Dalasai dziļāks soliņš un treneru ziņā Kārlails>Makheils viennozīmīgi)
LAC-SAS 2-4 (gribētos pat uzlikt uz kliperiem, bet spurs ir ieskrējušies, cliperi zaudēs vienu spēli izbraukumā ar to arī pietiks)
POR1-4MEM (grizliji soļo tālāk portlendai traumu par daudz)
, 2015-04-18 12:43, pirms 9 gadiem
girgensonsNHL rakstīja: Ronalds Kenins Score His First NHL Play Off Goal!!: https://youtu.be/SNPmHQcT2Fo
Vācies uz hokeja sadaļu ākst!
, 2015-04-18 12:47, pirms 9 gadiem
Gaidu Lattelecom piedāvājumu NBAtv
, 2015-04-18 12:51, pirms 9 gadiem
Nu nezin, bukmeikeri liek uz to, ka nākamajā kārtā būs:
Raptors
GSW
Bulls
Rockets
Cavs
Hawks
Grizzlies
SAS
, 2015-04-18 12:54, pirms 9 gadiem
D-Mob rakstīja: Gaidu Lattelecom piedāvājumu NBAtv
Ir tak kanals kur parasti Bulls un co komente PO speles.Vismaz pagasgad bija.
, 2015-04-18 12:54, pirms 9 gadiem
Kopumā visiem jāpiekrīt, tikai:
1) Atlanta 6 spēlēs, Brūklina pēdējā laikā ir karsta, Lopezs reāli spēlē.
2) Čikāga 6 spēlēs, Milvokī, manuprāt, spēlē bišķiņ labāk, nekā dažiem te liekas un Čikāga spēlē bišķiņ sliktāk, nekā te dažiem liekas.
3) Vašingtona 6 spēlēs. Tuvi, bet nepārliecina Laurija sniegums, Valančūns.. Vols, Bīls, WSH garie domāju tiks galā.
4) GSW 5 spēlēs, jo Pelikāņiem statistiski ir vislabākā mājas spēļu priekšrocība visā NBA, tā kā domāju, ka varētu kādu spēli mājās paņemt.
5) Hjūstona 6 spēlēs. Kjūbans var gudri par Hārdenu runāt cik grib, cita lieta ir kaut ko izdarīt lietas labā.
6) Kaut kā galīgi nedomāju, ka Memfisa tik ātri tiks galā ar Portlendu. Memfisa 7 spēlēs!
7) Spurs 6 spēlēs, bet vispār šī būs visinteresantākā 1. raunda sērija. Pols spēlē labi, Griffins, DeAndrē spēlē vnk fantastiski. Nepaveicās Clipperiem, ka tieši pret SAS jāspēlē jau pirmajā kārtā, bet šī ir labākā Clippers komanda, kāda redzēta pēdējos gados un tieši labākā, ar kādu Pols ir spēlējis.
8) Klīvlenda 4 spēlēs, sorry, nav variantu!
, 2015-04-18 12:57, pirms 9 gadiem
"Savukārt Donātam Motejūnam un Džošam Smitam būs jācenšas, lai Dirks Novickis pēc visai viduvējas sezonas "neizšauj" tieši izslēgšanas spēlēs."

Montejūns no soliņa centīsies Dirku apturēt? Bakstīs ar mietu.

Motejūns muguras savainojuma dēļ laukumā...

Donatas Motiejunas Injury: Updates on Rockets...
, 2015-04-18 13:02, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ir tak kanals kur parasti Bulls un co komente PO speles.Vismaz pagasgad bija.
Finālus
, 2015-04-18 13:03, pirms 9 gadiem
Promo rakstīja: "Savukārt Donātam Motejūnam un Džošam Smitam būs jācenšas, lai Dirks Novickis pēc visai viduvējas sezonas "neizšauj" tieši izslēgšanas spēlēs."

Montejūns no soliņa centīsies Dirku apturēt? Bakstīs ar mietu.

Motejūns muguras savainojuma dēļ laukumā...

http://bleacherreport.com/articles/2411894-donatas-motiejunas-injury-updates-on-rockets-stars-back-and-return
Ko tu gribi, šajā portālā? Te pat uz vienas rokas pirkstiem nevar saskaitīt labus autorus. Eliņam gan jau fūga un tāpēc tāds gļuks, vai arī čalis neseko NBA vispār.
, 2015-04-18 13:05, pirms 9 gadiem
Par sērijām - pa lielam manuprāt tikai vienā sērijā nav zināms uzvarētājs un tā ir WSH pret TOR, pārējās visam vajadzētu notikt loģiski. Play-off protams var notikt viss, bet kkā neticas. Katrā gadījumā nebūs pirmā kārta tik laba, kā gadu atpakaļ ar daudzajām septītajām spēlēm.
, 2015-04-18 13:32, pirms 9 gadiem
Raptors – Wizards 4 - 3
Warriors – Pelicans 4 - 2
Bulls – Bucks 4 - 3
Rockets – Mavericks 4 - 2
, 2015-04-18 13:48, pirms 9 gadiem
GSW 4 : 1(2) NOP- Savās mājās GSW nezaudē
HOU 4 : 1(0) Dal- Visu sezonu Dalasa ir viduvēja, neticu, ka uz PO pēkšņi izšaus
LAC 4 : 3 SAS varbūt 4:2 Sas labā, bet, manuprāt. garais gals varētu LAC izvilkt. Pilnīgi noteikti, ka interesantākais 1. kārtas pāris
POR 2 : 4 MEM- portlenda galīgi nepārliecina

ATL 4 : 1 Nets- lai arī Atlanta pēdējā laikā spēlē viduvēji, par Netiem tāpat ir labāki.
CLE 4 : 0 (1) BOS - 1 spēli majās varbūt BOS panems, bet nebūs interesanta sērija
CHI 4 : 0 MIL - MIL vēl nav gatavi PO
TOR 4 : 1(2) WAS - nav ne jausmas,balstos uz to, ka WAS pēdējā laikā spēlē švaki.
, 2015-04-18 13:52, pirms 9 gadiem
Solaas bus interesanti!! sveikas neguleetas naktis
, 2015-04-18 14:58, pirms 9 gadiem
draudinsh rakstīja: Raptors – Wizards 4 - 3
Warriors – Pelicans 4 - 2
Bulls – Bucks 4 - 3
Rockets – Mavericks 4 - 2
no no no no no no, šeit ir īstie rezultāti:
Raptors – Wizards 3 - 4
Warriors – Pelicans 4 - 0
Bulls – Bucks 4 - 2
Rockets – Mavericks 4 - 3
, 2015-04-18 15:27, pirms 9 gadiem
Hārdens Hjūstonā kā McGreidijs savulaik - nevarēja tikt pāri pirmajai kārtai
, 2015-04-18 15:33, pirms 9 gadiem
Pufiigais rakstīja: Hārdens Hjūstonā kā McGreidijs savulaik - nevarēja tikt pāri pirmajai kārtai
T-Mac un Yao, Hārdens un Hovards..
, 2015-04-18 16:13, pirms 9 gadiem
ATL 4 : 1 BKN - vienu spēli aizķers, bet neko vairāk
CLE 4 : 0 BOS - Cavs pārbrauks pāri bez lieka stresa, redzēs kā tas ietekmēs otrās kārtas cīņu pret Buļļiem
CHI 4 : 1 MIL - Līdzīgi kā Cavs, taču mazliet vairāk tomēr nāksies iesvīst, bet vairāk par vienu spēli nevajadzētu atdot
TOR 4 : 2 WSH - Raptoriem būtu jāpaņem šī sērija ,izskatās nedaudz pārliecinošāki par WSH, kuriem sezonas sākumā tika prognozētas milzu lietas, tāpēc neredzu variantu , lai tgt pēkšņi ktkas mainītos, ņemot vērā nestabilo WSH spēli.
GSW 4 : 1 NOP - Vienu spēli vismaz vajadzētu izvilkt , ja sanāk izšaut pirmajā izbraukumā , arī par 2 spēlēm var pacīnīties un samērā interesantu sēriju. Viss atkarīgs no AD snieguma.
HOU 4 : 3 DAL - 50/50 duelis, varetu aiziet arī līdz 7.spēlei, Dallasai kā nekā pieredzējušāks un nobriedušāks sastāvs, lielā mērā sēriju arī izšķirs persona Čandlera veidolā, kā tiks ierobežota groza apakša un Hardena caurgājieni.
LAC 4 : 3 SAS - Visaizraujošākā 1.raunda sērija. Lieku uz LAC, nevienu gadu komanda vel nav spēlējusi tik labi , CP3 un Co tiek dota lieliska iespēja parādīt uz ko šogad viņi ir gatavi un uztaisīt lielu blīkšķi jau pirmajā kārtā izslēdzot čempionus. Ja vel garais gals LAC pavilks , kā tam būtu jābūt pret Duncan, tad otrajai kārtai jābūt.
POR 1 : 4 MEM - Labākajā gadījumā Portlendai 1 spēle ne vairak. Lai arī nav skaidrs par Conley un Allen veselību ,1.raundā tam problēmas nevajadzetu radīt. Tālāk pret GSW bez šiem abiem jau būs pagrūtāk, bet tas jau cits stāsts
, 2015-04-18 16:16, pirms 9 gadiem
Visticamāk, ka kļūdos, bet es tik ātri vis nenorakstītu LAC. Aizdomas, ka šī sērija varētu ieilgt līdz pat 7 spēlem.
, 2015-04-18 16:27, pirms 9 gadiem
tullamore rakstīja: Visticamāk, ka kļūdos, bet es tik ātri vis nenorakstītu LAC. Aizdomas, ka šī sērija varētu ieilgt līdz pat 7 spēlem.
viss var gadīties. Viņu ieskrējiens beigās nav sliktāks par Spurs. Bet, jo garāka būs sērija, jo grūtāk būs LA, jo soliņa jau tik pat kā nav. Jeb, precīzāk sakot, tur ir tikai uzvārdi, no spēlētājiem ne smakas nav palicis pāri.
, 2015-04-18 16:30, pirms 9 gadiem
HalaCukurs rakstīja: Nu nezin, bukmeikeri liek uz to, ka nākamajā kārtā būs:
Raptors
GSW
Bulls
Rockets
Cavs
Hawks
Grizzlies
SAS
Manuprat, par raptors un rockets vini kludas.
, 2015-04-18 16:31, pirms 9 gadiem
tullamore rakstīja: Visticamāk, ka kļūdos, bet es tik ātri vis nenorakstītu LAC. Aizdomas, ka šī sērija varētu ieilgt līdz pat 7 spēlem.
Clipperiem vislaik grūtības sagādā Spurs. Es pat nešaubos, ka Popovičš 4. periodos liks sist sodus Džordanam visu laiku tikai lai Doks viņu ņemtu nost. Bez Džordana tur nav variantu. Hawes ir bijis pilnīgs feils šogad un citu ko likt vietā tur pat nav.
, 2015-04-18 16:38, pirms 9 gadiem
Assasinss' rakstīja: ATL-BKN 4-1 (kādu spēli Bruklina paņems, varbūt pat 2 viņi brīžam spēlē ļoti labi, brīžam kā pēdējās miskastes)
CLE-BOS 4-0 (rēķinātāji uz to gāja un dabūs pastaigu 1. raundā)
CHI-MIL 4-2 (bucks jaunekļi pakutinās nervus, ja viņiem būtu Naits kā closers uzbrukumā tad varētu pacīnīties par visu sēriju, lai gan tas pats Miidletons var spēlēs beigas ielikt svarīgus metienus.)
TOR4-3WSH (50/50 grūti ko prognozēt, lieku uz raptors 2 gadus pēc kārtas 7.to spēli savā laukumā nezaudēs)

GSW4-1NOP (bez variantiem)
HOU2-4DAL (hjūstonai par daudz traumu, Hārdens tik viegli netiks pie saviem punktiem, Dalasai dziļāks soliņš un treneru ziņā Kārlails>Makheils viennozīmīgi)
LAC-SAS 2-4 (gribētos pat uzlikt uz kliperiem, bet spurs ir ieskrējušies, cliperi zaudēs vienu spēli izbraukumā ar to arī pietiks)
POR1-4MEM (grizliji soļo tālāk portlendai traumu par daudz)
Bruklina šogad pret Atlantu vispār neko nevar izdarīt. Pat vēl nesen, spēlēja un manliekas pa 30+ punktiem pagrūda, un tas bija tajā laikā, kad Nets sāka tās spēles vinnēt.
Nu nebūs tur nekā.
Par Cle-Bos - nu nezinu vai baigā pastaiga. Izņemot Lebronu tur nevienam no svarīgajiem spēlētājiem vispār PO pieredzes nav (Džejāram gan dažas spēles ir...), Bostonai situācija ir lidziga, bet Bredlijs, Tērners, Bass - tie, kas spēlē lielas minūtes vismaz Plejos ir jau bijuši. Skaidrs, ka sēriju visticamāk Bostona zaudēs, bet nu spēli vai divas, domāju, ka paņemt var.
, 2015-04-18 16:41, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Bruklina šogad pret Atlantu vispār neko nevar izdarīt. Pat vēl nesen, spēlēja un manliekas pa 30+ punktiem pagrūda, un tas bija tajā laikā, kad Nets sāka tās spēles vinnēt.
Nu nebūs tur nekā.
Par Cle-Bos - nu nezinu vai baigā pastaiga. Izņemot Lebronu tur nevienam no svarīgajiem spēlētājiem vispār PO pieredzes nav (Džejāram gan dažas spēles ir...), Bostonai situācija ir lidziga, bet Bredlijs, Tērners, Bass - tie, kas spēlē lielas minūtes vismaz Plejos ir jau bijuši. Skaidrs, ka sēriju visticamāk Bostona zaudēs, bet nu spēli vai divas, domāju, ka paņemt var.
Lai cik ļoti man patīk Bostona, Cavs tā būs viegla pastaiga - Bostonai katrā pozīcijā ir vismaz pusotru galvu vājāks spēlētājs. Ok, varbūt 7.-9. spēlētāji ir nesliktāki.
, 2015-04-18 16:52, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Lai cik ļoti man patīk Bostona, Cavs tā būs viegla pastaiga - Bostonai katrā pozīcijā ir vismaz pusotru galvu vājāks spēlētājs. Ok, varbūt 7.-9. spēlētāji ir nesliktāki.
Nu no tāda viedokļa, protams, Cavs ir labāki. Es tikuntā ticu (un ceru), ka Bostona labi nospēlēs. Galvenais, lai spēles vismaz ir līdzīgas, jo jebkurā gadījumā ši sezona Bostonai jau ir labāka, nekā bija gaidīts pirmssezonas prognozēs, kur visi bezmazvai atkal gaidīja Top 5 loterijas komandu.
, 2015-04-18 16:56, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Nu no tāda viedokļa, protams, Cavs ir labāki. Es tikuntā ticu (un ceru), ka Bostona labi nospēlēs. Galvenais, lai spēles vismaz ir līdzīgas, jo jebkurā gadījumā ši sezona Bostonai jau ir labāka, nekā bija gaidīts pirmssezonas prognozēs, kur visi bezmazvai atkal gaidīja Top 5 loterijas komandu.
Par to nekādu šaubu, tieši tāpat kā tas, ka Celtics grauzīs katru cm katrā spēles sekundē.
Kkur jau rakstīju - ir baigi grūti uzvarēt 4 pēc kārtas, tāpēc, ļoti iespējams, Bostonai kādā spēlē kaut kas paspīdēs.
, 2015-04-18 17:40, pirms 9 gadiem
Kaads zina, kur redzeet live speeles bez maksas?
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
32

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
7

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.