Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" pievienosies brīvais aģents Grīns un "Spurs" izpirktais Kerols

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rockets" pievienosies brīvais aģents Grīns un "Spurs" izpirktais Kerols
Džefs Grīns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubu Hjūstonas "Rockets" papildinās 33 gadus vecie Džefs Grīns un Demārs Kerols.

Džefs Grīns sezonas sākumā spēlēja Jūtas "Jazz" rindās, laukumā dodoties 30 spēlēs, kurās viņš vidēji iemeta 7,8 punktus un izcīnīja 2,7 atlēkušās bumbas. Kopš decembra uzbrucējam ir brīvā aģenta statuss. Viņš plāno ar Hjūstonas "Rockets" parakstīt desmit dienu līgumu, lai pārliecinātos par iederēšanos sastāvā. Ja viss būs kārtībā, Grīns kļūs par komandas spēlētāju līdz sezonas beigām. Viņš jau iepriekš spēlējis kopā ar Džeimsu Hārdenu un Raselu Vestbruku.

Demārs Kerols pirmdien vienojās ar Sanantonio "Spurs" par viņa līguma izpirkšanu. Tiklīdz viņš būs ticis vaļā no iepriekšējām saistībām, Kerols parakstīs līgumu ar "Rockets". Šosezon viņš aizvadījis tikai 15 spēles, vidēji laukumā pavadot deviņas minūtes un ar vērā ņemamu statistiku neatzīmējoties. Toties pagājušajā sezonā Kerols demonstrēja labu sniegumu no Bruklinas "Nets" soliņa – vidēji 11,1 punkts un 5,2 atlēkušās bumbas.

Tuvojoties maiņu termiņa beigām, "Rockets" atvadījās no centra Klinta Kapelas, kurš devās uz Atlantas "Hawks". Pretējā virzienā ceļoja Roberts Kovingtons. Hjūstona, kas Rietumu konferencē ieņem piekto vietu, izslēgšanas spēlēm gatavojas ar vienu no īsākajiem sastāviem vēsturē. Gan Grīna, gan Kerola augums ir 2,03 metri.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-02-18 15:59, pirms 4 gadiem
Tuvojoties maiņu termiņa beigām, "Rockets" atvadījās no centra Klinta Kapelas, kurš devās uz Atlantas "Hawks". Pretējā virzienā ceļoja Roberts Kovingtons.

Nav īsti korekti rakstīt pretējā virzienā, jo Kovingtons nepiederēja hawks.